Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Geçenlerde motosiklet kazası yaptım şirketin önünde. Ben sinyalimi vermiş, yavaşlamış sola girecekken adam solumdan beni geçmeye çalışıyor ve saksıya girmemek için beni deviriyor. Olay yerinde şahitler, muhtemel kamera kayıtları falan var. Kaza sonrası olayı nasıl çözeceğimizi konuşurken adam kazanın masrafını karşılayacağını vs sözlü olarak belirtti. Ben adını soyadını, telefon numarasını ve plakasını aldım. Şimdi bu arkadaşı aradığımda telefona cevap vermiyor, mesaj attım en kısa zamanda bana dönmesi gerektiğini vs halen ses yok. Bu saaten sonra nasıl bir yol izlemeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 pek bişi yapamazsın hatta hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 dövebilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 kaza sonrası kaza tutanağı tutulabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 polise sormak en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Dov ya da dovdur. Adam firildak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 bu tip durumlarda polise gitmek gerekiyor. benim arkadaşın arabasına çarpmışlardı. Olay şey işte sola sinyal veriyor, dönüş yapacak. Orta şeritten kamyon işte bir tane yardırıyor geçerken vuruyor. Durmadan da gidiyor işte, bizim çocukta ama o arada plakasını almayı başarıyor. Polise veriyorlar işte, kaskocuları vs. de devreye sokuyor. 1 ay kadar sonra kamyonu buluyorlar. Ha bu arada mobeseden vs. olayda ispatlanıyor. İşte kasko firması fatura çıkartıp adama yolluyor. Kamyonda işte Trabzonda bir adamın üstüne kayıtlıymış. Hatta işte aramış bizim arkadaşı, ben vurmadım iftira atıyorsun vs. diye bayağı da laf söylemiş ama çocuk hiç iplemedim diyordu. Polise git işte varsa sigortacılarla görüş ki onlar süreci daha da hızlandırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Ak parti il binasına git gece, camı kırıp telefon ve isim plaka yazılı kağıdı içeri bırak .Sonrasını zaten haberlerden takip ederiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Lithran said: Ak parti il binasına git gece, camı kırıp telefon ve isim plaka yazılı kağıdı içeri bırak .Sonrasını zaten haberlerden takip ederiz biz. Benzer bir araba bulup plakası değiştirilerek daha profesyonel iş çıkartılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 polise git sikayette bulun zabıt tuttur onla beraber amera kayıtları felan hepsini al kaskona ver onnara urassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 DarKRideR said: bu tip durumlarda polise gitmek gerekiyor. benim arkadaşın arabasına çarpmışlardı. Olay şey işte sola sinyal veriyor, dönüş yapacak. Orta şeritten kamyon işte bir tane yardırıyor geçerken vuruyor. Durmadan da gidiyor işte, bizim çocukta ama o arada plakasını almayı başarıyor. Polise veriyorlar işte, kaskocuları vs. de devreye sokuyor. 1 ay kadar sonra kamyonu buluyorlar. Ha bu arada mobeseden vs. olayda ispatlanıyor. İşte kasko firması fatura çıkartıp adama yolluyor. Kamyonda işte Trabzonda bir adamın üstüne kayıtlıymış. Hatta işte aramış bizim arkadaşı, ben vurmadım iftira atıyorsun vs. diye bayağı da laf söylemiş ama çocuk hiç iplemedim diyordu. Polise git işte varsa sigortacılarla görüş ki onlar süreci daha da hızlandırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 BonePART said: polise git sikayette bulun zabıt tuttur onla beraber amera kayıtları felan hepsini al kaskona ver onnara urassın this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Lithran said: Ak parti il binasına git gece, camı kırıp telefon ve isim plaka yazılı kağıdı içeri bırak .Sonrasını zaten haberlerden takip ederiz biz.aman ha adamlar her ortamda magdur oluyorlar bir de bunun magduriyeti olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Adama iki-uc gun icinde polise gidecegini soyle, ne kadar masraf ciktigini soyle. Geri donmezse git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 benzer bir olay başıma geldi son zamanlarda, bundan sonra tutanak tutmadan adam ölüyorum dese de ayrılmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 tutanak tutsaydiniz 2 dk simdi ugrasir durursun artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Afedersin de keko musun sene 2014te tanimadigin adama guveniyosun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Selam, BonePART +1 Kamera kayıtlarında ne konuştuğun gözükmediği için 'adam küfür edip bastı gitti' desen bile olur :D Sigorta alır ondan :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Esh said: Afedersin de keko musun sene 2014te tanimadigin adama guveniyosun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Esh said: Afedersin de keko musun sene 2014te tanimadigin adama guveniyosun lol valla ben de israrla insanlığa olan inancıma hürmeten GÜVENİRİM. 1/5 gibi bir oranda kazık yerim. Güvenmeye de devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 birinden 6-7 sene once ipod alacaktım adam ipodu verdi al kullan 3-4 gun begenirsen ararsın verirsin parasını dedi o gunden beridir ben de guveniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Sonradan tutanak tutturamıyorsun. Polis'e söylediğinde kendisini düşünerek onun riskine girmiyor. Dolayısıyla hiç bir şey yapamazsın gibi görünmekle birlikte, kasko şirketine beyanla yaptırmayı deneyebilirsin. Park halindeyken çarpmışlar vb gibisinden. Adam için ise adresini bulup aracına hasar vermek en keyiflisi olur, vandal değilsen unutmaya çalış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Telefon aç tehdit et (ses kaydı bırak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar