Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlaşmadan sonra cayan adama ne yapmalı

Loxias

Öne çıkan mesajlar

Geçenlerde motosiklet kazası yaptım şirketin önünde. Ben sinyalimi vermiş, yavaşlamış sola girecekken adam solumdan beni geçmeye çalışıyor ve saksıya girmemek için beni deviriyor.

Olay yerinde şahitler, muhtemel kamera kayıtları falan var.

Kaza sonrası olayı nasıl çözeceğimizi konuşurken adam kazanın masrafını karşılayacağını vs sözlü olarak belirtti. Ben adını soyadını, telefon numarasını ve plakasını aldım.

Şimdi bu arkadaşı aradığımda telefona cevap vermiyor, mesaj attım en kısa zamanda bana dönmesi gerektiğini vs halen ses yok.

Bu saaten sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip durumlarda polise gitmek gerekiyor. benim arkadaşın arabasına çarpmışlardı. Olay şey işte sola sinyal veriyor, dönüş yapacak. Orta şeritten kamyon işte bir tane yardırıyor geçerken vuruyor. Durmadan da gidiyor işte, bizim çocukta ama o arada plakasını almayı başarıyor.

Polise veriyorlar işte, kaskocuları vs. de devreye sokuyor. 1 ay kadar sonra kamyonu buluyorlar. Ha bu arada mobeseden vs. olayda ispatlanıyor. İşte kasko firması fatura çıkartıp adama yolluyor. Kamyonda işte Trabzonda bir adamın üstüne kayıtlıymış.

Hatta işte aramış bizim arkadaşı, ben vurmadım iftira atıyorsun vs. diye bayağı da laf söylemiş ama çocuk hiç iplemedim diyordu.

Polise git işte varsa sigortacılarla görüş ki onlar süreci daha da hızlandırırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

bu tip durumlarda polise gitmek gerekiyor. benim arkadaşın arabasına çarpmışlardı. Olay şey işte sola sinyal veriyor, dönüş yapacak. Orta şeritten kamyon işte bir tane yardırıyor geçerken vuruyor. Durmadan da gidiyor işte, bizim çocukta ama o arada plakasını almayı başarıyor.

Polise veriyorlar işte, kaskocuları vs. de devreye sokuyor. 1 ay kadar sonra kamyonu buluyorlar. Ha bu arada mobeseden vs. olayda ispatlanıyor. İşte kasko firması fatura çıkartıp adama yolluyor. Kamyonda işte Trabzonda bir adamın üstüne kayıtlıymış.

Hatta işte aramış bizim arkadaşı, ben vurmadım iftira atıyorsun vs. diye bayağı da laf söylemiş ama çocuk hiç iplemedim diyordu.

Polise git işte varsa sigortacılarla görüş ki onlar süreci daha da hızlandırırlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonradan tutanak tutturamıyorsun. Polis'e söylediğinde kendisini düşünerek onun riskine girmiyor.

Dolayısıyla hiç bir şey yapamazsın gibi görünmekle birlikte, kasko şirketine beyanla yaptırmayı deneyebilirsin. Park halindeyken çarpmışlar vb gibisinden.

Adam için ise adresini bulup aracına hasar vermek en keyiflisi olur, vandal değilsen unutmaya çalış :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...