Snake Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 alliance tarafında yapan var mı? hiçbirini yapmadım ve patch gelmeden yapmak istiyorum. achiler olmadığı için openraidde pek kaale almıyolar. burda şansımı denemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Ana! Alliance mı var orada? press tab. /use 13 /use 14 /cast Berserking /cast Starfire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 varoş futbol fanatikliği kültürünü faction bazında wowa taşıyan yurdum insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 varoşluk çok güzel. gelsene <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 yok mu hiç CM yapmak isteyen ally? vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 iki gün evvel ally'dim horde'a transfer oldum. gerçi 515 warlock ama iyi işler çıkarıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bende yapmak istiyorum aynı senin gibi ama horde işte, bi mage var ally onuda hiç oynayasım yok inan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ya bi paladin var levelladıgım işte 70 falan, o 90 olsa goldla alıcam gold run holy warrior seti için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Neyi goldla alıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 challenge mode boost alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 umutsuz bir deneme http://openraid.eu/events/view/191667 katılmak isteyen varsa beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Absolut said: Neyi goldla alıyorsun? challange mod için boostlayanlar var grup olarak açıkcası hiç haz etmem ama uğraşasım yok, scholo dışında dungeonlarıda sevemedim mopta bir türlü shortcut flm bilmiyorumda okuyamam. 10k veriyorsun dungeon başına totalde 9 dungeon 90kya adamlar boostluyor seni işte achiv vs için. ilevel düşüyormuş sanırım cmde? değilse tüm dungeon toplanır kesilir hani rfcden kolay hepsi şuan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bide şey snake oqueue kullanıyor musun bilmiyorum ama orada da bulunuyor aslında baya cm unexperienced playerlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Challenge mode'a girdiğinizde bütün itemleriniz 467 seviyesine düşüyor. Hiç challenge yapmamış beş kişi ilk girdiklerinde neye uğradığını şaşırıyor, isterseniz hc raider olun o ilk tokatı yiyorsunuz. Ama sonra asıl olayın trash olduğunu, bütün cd'lerin orda açılması gerektiğini falan anlayıp, mobları tanımaya başlayınca, 4 kişi bile rahat rahat yapar hale geliyor. Tabi asla bir 5 man hc ayarına gelmiyor, en ufak hatada, fazladan bir pack çekmede falan direk wipe yiyip resetlemek zorunda kalabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Düşününce esas olay tamamen healera kalıyor demek daha doğru bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Şöyle demek daha doğru, tank ve healer full cd'ler ile ancak kendilerini ayakta tutuyorlar. Kalan 3 kişi nerdeyse hiç hasar almamayı öğrenmesi gerekiyor. Healerın su içmeye vakti yok çünkü, sürekli ya combatta oluyorsunuz yada koşuyorsunuz. Bu sebepe her CM ayrı bir alışma süreci içeriyor, sonrasıda hatasız bir deneme yakalayınca gold geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Peki enchantler veya reforge falan nasıl oluyor? Yani 2 tane druid healerın bütün herşeyleri eşit mi oluyor içeriye girdiklerinde talentler hariç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Hit neyse o seviyede kalıyor, yani %5 ise %5, %14.9 ise %14.9 olarak kalıyor. Reforge item seviyesi 467 olduğudaki haliyle reforge oluyor. Gem ve enchantlar aynen kalıyor, o sebeple çok gem slotlu item biraz öne geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Lectre said: bide şey snake oqueue kullanıyor musun bilmiyorum ama orada da bulunuyor aslında baya cm unexperienced playerlar için. oqueue'de deneyimsiz grup bulamadım. hem openraidde hem o addonda herkes main charla 9/9 yapmış, alt charıyla kasmak isteyen adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Bana da lazım horde cm grubu ama hep 9/9 yapmışda 10. karakterinede almak isteyen tipler dolu ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 challenge sadece zaman bazli mi. zorluk hc mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Zorluk hc den daha zor , zaman bazlı ve üzerindeki itemların seviyesi 463 e mi ne iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 fail olursak lock falan var mi? yoksa deneyebilirim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Lock felan yok , reset atıp atıp baştan deneyebiliyorsun :) Zaten genelde gold peşinde koşanlar 1 pack de wipe felan yiyince hemen reset atıp baştan başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar