telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Özellikle yazın sadece tshirt giyemiyorum, sanki öyle yapanlar amele gibi geliyor. Özellikle gömlegi giydigim zaman alt 2-3 düğmesini ilikliyorum çok cool hissediyorum.çünkü öyleyim sdagsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 vücuduna güvenmiyorsun demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 içindeki tshirt beyaz ya da siyah değil baskılı resimli falansa bana da çok lise sonrası hafta içi kuru dersane öğrencisi işi geliyor kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 saçlar da böyle yeni uzatılmaya başlanmış geçiş döneminde olacak tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 üssten 2 tane kapa bide öyle dene öyle daha kul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Black-ice said: içindeki tshirt beyaz ya da siyah değil baskılı resimli falansa bana da çok lise sonrası hafta içi kuru dersane öğrencisi işi geliyor kusura bakma. benim bütün tişörtler batmanli, supermanli marvelli.sen bana ne demek istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 tshirt ustune gomlek cok kıro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 GONDARCENGIZ said: üssten 2 tane kapa bide öyle dene öyle daha kul http://www.mediacircus.net/goldmember_________2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 dostum tam bir mühendislik öğrencisisin, aynı yolda devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Black-ice said: içindeki tshirt beyaz ya da siyah değil baskılı resimli falansa bana da çok lise sonrası hafta içi kuru dersane öğrencisi işi geliyor kusura bakma. µh said: vücuduna güvenmiyorsun demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 zipzip said: Black-ice said: içindeki tshirt beyaz ya da siyah değil baskılı resimli falansa bana da çok lise sonrası hafta içi kuru dersane öğrencisi işi geliyor kusura bakma. benim bütün tişörtler batmanli, supermanli marvelli.sen bana ne demek istiyosun? üstüne gömlek giyiyon mu jnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ha yok ben sade sanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 mühendislik fakültesi terk. çözüm: spor salonuna yazıl. geliştir. kendine güvenin artsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Erkek adam çıplak gezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 t shirti gömleğin üstüne geçir http://img155.imageshack.us/img155/8991/n7886069828713479716nm2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 telorgu said: Özellikle yazın sadece tshirt giyemiyorum, sanki öyle yapanlar amele gibi geliyor. Özellikle gömlegi giydigim zaman alt 2-3 düğmesini ilikliyorum çok cool hissediyorum.çünkü öyleyim sdagsdf bide ameleden başka bişey değilsin coolmuş ashudahsudashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ulan adama vucuduna güvenmiyon demişsinizde sizin vucutları gormek lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Sort uzerine keten gomlek ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 olm sizi kültürümle ve edebi bilgimle ezerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Sequo said: t shirti gömleğin üstüne geçir http://img155.imageshack.us/img155/8991/n7886069828713479716nm2.jpg aeugohaıeuguıag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ortaokul lisede öyleydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ya memelerini, göbeğini saklamaya çalışıyorsundur yada kırosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Sadece gömlek giyip de beğenmiyorsan evet vücuduna güvenmiyo olabilirsin bi de gömlek seçiminde başarısız olabilirsin o var yoksa şık bi gömlekten başka bişeye ihtiyacı yok 20-30 yaş arası erkekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 kozalak said: dostum tam bir mühendislik öğrencisisin, aynı yolda devam et. tam bunu koymaya gelmiştim. Adam bi de sadece tişört giyenlere amele demiş asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 olm ben artık şişmanlıktan olmayan gömleklerimi mecbur öyle giyiyorum, deli misiniz nesiniz efendi gibi giyin gömleğinizi çıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar