Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Advanced Warfare

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi ben demiştim zaten skill gereksinimi cod da az diye. Cod da reflex önemli o kadar.

Ha cs:go da da geçen güne kadar 45 fps ile oynuyordum, 170+ fps ye geçince aim im + hit ratiom fln düzeldi ama yeni op haritalarına alışamadım.

bir ara çağırın bi competitive atalım klasik maplerde, bakalım nedir durumum =)

45 FPS NEY LAN!
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

abi bu aynı b.ka para verdim deme? CoD5ten sonrasını hatırlamıyorum valla ben

multiplayer fps istediğinde csgo ve cod dışında oyun yok ki, ya da gidiyorsun bf'de uçak simulasyonu oynamaya çalışıyorsun.

90ların sonu 2000'lerin başında çok güzel fps modlar vardı, en son neotokyo oynadım güzeldi cyberpunk kafasıydı felan. bir yıl sonra oyuncu bile kalmamıştı.

steam listesine bakıyorsun, full dota oynayan var, bir fps atayım diyorsun adam bile bulamıyorsun.
e haliyle sen de gidip cod gibi uyduruk bir fps'ye mecbur kalıyorsun.
Mesaj tarihi:
balance kötü durumda. en büyük sorun bal-27 aşırı güçlü. en azından öbür assault riflelar ile arasında o kadar fark olmaması lazım. çok güçsüz olan silahlar da var, akimbo submachineler, minigun gibi olan heavyler falan. böyle olunca herkes aynı silahı kullanıyor.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Abi ben demiştim zaten skill gereksinimi cod da az diye. Cod da reflex önemli o kadar.

Ha cs:go da da geçen güne kadar 45 fps ile oynuyordum, 170+ fps ye geçince aim im + hit ratiom fln düzeldi ama yeni op haritalarına alışamadım.

bir ara çağırın bi competitive atalım klasik maplerde, bakalım nedir durumum =)

45 FPS NEY LAN!

Fps o kadar nasıl arttı?
Mesaj tarihi:
evet evet. 2008 de aldığım bilgisayarı yeniledim askljdas

geçen aya kadar c2d e6600 2.4ghz, nvidia gts250, 4gb ram (866mhz) ile oynuyordum

şimdi i5 4690, gtx970, 16gb 2133mhz ram var işte
Mesaj tarihi:
Abi pompalı severim diye Tac-12 midir nedir onu aldım, resmen hava üflemekten başka bi işe yaramıyo lan. Aletle hekşat çekiyorum karşıdaki bana mısın demiyo.

Bu arada fena değil oyun ya, akimbo yine yardırıyo da şu hoplama zıplama strafe falan değişik bi hava vermiş. Bi ilk MW değil tabi de oynatıyo kendini sdf
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
geçen mesajda indirdiğimi silmemiştim, şimdi ki free weekend'de denedim oyunu.

Mekanikleri beğendim. Titanfall'dan daha "temiz" kotarmışlar hareket mekaniğini. Titanfall'da ise daha "gaz" bir his veriyor başarılı wallrun yaptığın zaman. COD:AW'de exo-suit'in hareketleri doğal hareketlermiş gibi geliyor oynarken.

bildiğimiz cod'un zıplamalısı tabi. O yandan bu yandan unlock sesleri, streak bonusları falan had safhada artık.

Yani beğendim gibi diyeceğim ama tabi bi COD4 veya MW2'de aldığımız keyfi vermiyor haliyle.

Para verip alır mıyım bilemedim. Wolfenstein: The New Order'ın single'ı yüz kat daha tatmin edecek o ayrı.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
goldbären said:

mw2 gibisi gelmicek :(

zorunlu matchmaking ile türklerle girip GELE ATMA OÇ diye bağırtmalarımı unutamıyorum :( ulan ne trolle müsait oyundu ya.
niye gele ation cocuklara ayi
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

en eğlendiğim mw2 idi valla. gerçi oyun benim için "nuke atıp küfür yeme" keyfinden ibaretti. küfür yeme kısmı keyif değil gerçi ama işte rage sonucu illa oydu zaten

ulan toplamda beş kere atmadın beş senedir reklamını yapıyosun ya tipik türk hahah.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

Dworgian said:

en eğlendiğim mw2 idi valla. gerçi oyun benim için "nuke atıp küfür yeme" keyfinden ibaretti. küfür yeme kısmı keyif değil gerçi ama işte rage sonucu illa oydu zaten

ulan toplamda beş kere atmadın beş senedir reklamını yapıyosun ya tipik türk hahah.

son senelerde yeni oyunlar çıktı 2 3 ezikle oynamak istemiyorum ki ben?

git bak bakayım mw2 de kaç saatim varmış benim.

dur ya hatta ben bakayım hmmmm 1.776,5 saat

düşün yani, senin o "senelerdir oynamadın" dediğin ve oynadığın zamanlarda hiç girmedim oyuna ama senin 500 küsuruna karşı 1700 küsur saat var.

yani zamanında bayağı bir oynamışım sanırsam?

edit: "oyun atmadın" diye anlamışım laksjdlsajdsalkj nuke attığım ss ler duruyorsa onları da gömeyim sana da eğlenelim. bir ara her attığımı ss alıyordum 100 küsurda bıraktım ss almayı. onları da böyle sen gibi n00blar çıkıp bik bik etmesin diye aldıydım
  • Yeni Oluştur...