arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 double kill için çok çok hızlı olmak lazım galiba? bomba ile yaptım da silah ile bana göre double olsa da oyun saymıyor bir türlü.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 beyler cod lag diyolla? lag durumu nasıl? ona göre alıcam. ty bb
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Dworgian said: beyler cod lag diyolla? lag durumu nasıl? ona göre alıcam. ty bb ilk günden beri oynuyorum lag ve hile ile ilgili bir sorun görmedim. tam casual fps yetenek falan istemiyor cs ciler kendini belli ediyor S&D de falan o kadar
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 hah süper. 2 3 video koydular da bu başlıkta cod lag gösteren. iyi bari. alayım ben madem.
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 dedicated serverlar gelcek demiş sledgehammer bişeysi kaynak koymaya üşendim.
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 yalnız bunu yazdım sonra oyuna girdim 3 map üstüste aynı hackerla oynadım :D yalancı olmayım 1 tane karşılaştım bugün ilkkez
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 hacker np abi her oyunda var. oyun çıktığı gün bile oluyor zaten. önemli olan lag :D
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bildiğin tesbih yapmak lazımmış double kill için anca öyle oluyor sdf.
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bugün gelen patchle düzeltmişler sanırım lag olayını
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 oh aldım rahatladım kasjdasldjs ulan mağazadan alsan 150 tl (o da internetten alırsan) steam de 99 tl (hadi akk bitiyor diye joker hız alanı da aldık o da 10 tl) 109 tl ye geldi yine. mis mis :D
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 g2a'da 82 lira ben 80 75'den satıyorum 1 adet. csgo'dan düşen silahın parasını okutayım. gift olarak yollayarak oluyor sanırım işlem. varsa ilgilenen görüşelim.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ya şu oyunun combatı çok da kötü değil, çerez niyetine oynanıyor, ama ben dragunov görmek istiyorum ak47 görmek istiyorum p90 felan görmek istiyorum. saçma sapan futuristik gözükmeye çalışan oyuncak silahlar öeh yani. black ops, modern warfare 3 felan fena değildi de, o oyunlarda oyuncu kalmamıştır herhalde. gittikçe daha fütüristik bombastikk değil de geriye dönüş yapsınlar şu seride.
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 "fütüristik bombastik" olması en güzel kısmı.
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Savaşma kısmı fena değil de şu anki dönemin sistemine dönerlerse bayar. 3 mermide ölüyorsun zaten. Jetpack jumplar, görünmezlik vs. gibi futuristik gereçler ilk görenin diğerlerini öldürdüğü oyunun standart yapısını biraz olsun kırıyor. Yoksa birini ilk spotlamakta zor bir iş yok. Bir köşeye kamp yaparsın, sniper alır zor bir yere yatarsın. İlk görenin öldürmesi çok fazla yeteneğe bağlı bir mevzu değil.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Bone said: ya şu oyunun combatı çok da kötü değil, çerez niyetine oynanıyor, ama ben dragunov görmek istiyorum ak47 görmek istiyorum p90 felan görmek istiyorum. saçma sapan futuristik gözükmeye çalışan oyuncak silahlar öeh yani. black ops, modern warfare 3 felan fena değildi de, o oyunlarda oyuncu kalmamıştır herhalde. gittikçe daha fütüristik bombastikk değil de geriye dönüş yapsınlar şu seride. katılıyorum abi. sırf o yüzden soğuk bakıodum oyuna da aldık işte yine.
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Esh said: cod 2 rewindlasınlar herkes döner aynen ya özledik.. bu arada Bone mı harbiden o?
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 oyun baya güzel ya oynadığım en olmuş CoD MW1'den sonra çıkan
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Ulan nasıl özlemişim fast paced oyunu. Ahah eğlendim. Haftasonu yokum ama eqleyin pampalar Steam: Dworgian
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Abi bu adamlar oyunu aynı yapıp yapıp mapleri değiştirip geliyorlar ama sarıyor işte oyun. Hele şu 2 3 oyunda bir düşen paketlerden çıkan silah ve kıyafetler iyice oynatıyor adama oyunu =) Ama scorestreakler çok zayıf ya. turret da autofire yok mesela (ya da ben bulamadım) ki direk kullanışsız oluyor bu haliyle warbird 1 adamı öldürmek için 2786 mermi harcıyor, tüfeğin tek mermisiyle ölen adama. ha bir de bilmediğim 2 3 şey var sorayım. 1) nasıl slide yapıyoruz? 2) sizde de arada bir yanlışlıkla yana dodge yapıyor mu karakter yoksa benim mouse veya klavyede mi takılma oluo? 3) multi modu olan el bombasında mod değiştirme nasıl?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 abi bu aynı b.ka para verdim deme? CoD5ten sonrasını hatırlamıyorum valla ben
Öne çıkan mesajlar