diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 şimdi hacular ben 1 hafta önce masama şekerli çay döktüm , baya kova gibi bi bardakla sonra masayı temizledim. bugün yine bi temizleyeyim dedim masayı. lan bi hesap makinasını bi kaldırdım abovvvv altında yeni bi yaşam formu oluşmuş. böyle solucan gibi. kimisi yeşil kimisi sarı. tam ofisi ateşe vericekken aklıma bu formül geldi. marsa falan şekerli çay döküyoruz beyler. kova kova. iki tane de adam tutup fırçayla iyice yaydırıyoz marsın üstüne. 1 haftaya ilk canlılar türüyor. su+çay+şeker ucuz ve etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Oksijene de ihtiyaçları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 bolca hesap makinası da lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 bence üşenilmiş yıkanmamış dibinde yemek sonu kalmış tencere koyalım bissürü mars yüzeyine. geçen sene yaptığım bazı kontrollü deneylerde yüzlerce yaşam formu oluşturmayı başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ayrıca çayı dökmen için seni de çoğaltmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Marsta su var zaten, asıl sorun ısı ve oksijen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 evrim geçirip insan olmalarını bekleyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 hesap makinası ve tencere fikirleri gerçekten mükemmel. işte arkadaşlar türk biliminsanlarının gücü bu. cCc bilim cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 oksijene gerek yok canlı hayatın başlaması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Oksijenli ortamda yaşayan canlıların marsta da yaşaması için gerek var. diaboliq said: hesap makinası ve tencere fikirleri gerçekten mükemmel. işte arkadaşlar türk biliminsanlarının gücü bu. cCc bilim cCc Oksijen yok diyoruz, hala hesap makinası ve tencere diyorsun. Akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 hesap makinesi ile solucanımsılar oluyorsa koy bi intel i7 direk homo erektustan başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 axedice said: Oksijene de ihtiyaçları var. Aa gerçekten ya. Teşekkürler bizi aydınlattığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Terrasformers: Marsa hamamböcekleri de atabiliriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 O kadarcık canlı ne kadar oksijen tüketebilir ki? Bir tane sanayi tipi oksijen tankı balığa kadar idare eder onları. Arada yine yollarız 2-3 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ilk önce aya atalım pilot bölge olsun sonra marsa atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 hesap makinesi önemli yalnız, gelişmiş canlıya geçişi hızlandırır. yoksa keseli sıçanla uğraş dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 olum şekerli çayı mars yüzeyine yayması için tuttuğumu 2 tane adam böle elinde fırçayla çayı yayarken bi yandan da oluşan organizmaların üstüne üfleyecekler. ordan da oksijen alıcaklar. ohoooo herşeyi illa bilime dayandırtıyonuz bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 bizim arkadas marsa yazilacakti. siskoyim beni almazlar diye vazgectim. üzüldüm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Üfleyerek olmaz, o oksijen mars atmosferinde dağılır bi işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 diaboliq said: olum şekerli çayı mars yüzeyine yayması için tuttuğumu 2 tane adam böle elinde fırçayla çayı yayarken bi yandan da oluşan organizmaların üstüne üfleyecekler. ordan da oksijen alıcaklar. ohoooo herşeyi illa bilime dayandırtıyonuz bana ya. oradan kötü kedi şerafettine geçmeyelim, adam sakıncalı olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 aslında mantıklı,19 litrelik damacanaların boşlarından şöyle milyon tane falan alıcan içine istanbul havasını koyup kapatıcan,yollıcan marsa al sana atmosfer oksijen,bide burdan marsa köprü yapcan yol yapcan o zaman akar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Arkadaslar marstan yaziyorum hayat bitmis. Arkadaslarla plutona gececz simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 19milyon litre istanbul havası mars atmosferinin dişinin kovuğunu doldurmaz. Ayrıca mevcut teknolojiyle burdan yörüngeye köprü yapamıyorsun, marsa nasıl yapacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 allahın izniyle yapılır kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar