Fly Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sezon basliginda konusuluyordu, gormeyenler de gormus olsun eve kapanip tum gun oyun oynayan mlg tier kiz ve abisi ana karakterlerimiz var. gercek hayat cok dandik, net bir hedefi yok su bu diye yakinirlarken bir gun her turden anlasmazsizligin oyun oynanarak cozuldugu bir evrende buluyorlar kendilerini, olaylar gelisiyor. arada ecchiye kayiyor ama kelime & mecazi anlamiyla epey renkli gidiyor an itibariyle, sezonun guzel duran serilerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Güzel anime. Gerçi çizimler falan biraz göz yoruyor ama izletiyor yine de kendisini gayet. Beğeneni de baya fazla, bakalım hypelardan hypelara koşabilecek mi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 güzel baya. sezonun en iyi mc'i. isyanların lulusuna benziyor hemde o kadar cheesy değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 ben de dün ilk bölümünü izledim, güzel gözüküyor. royaru sıturutto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 o renkler http://i.imgur.com/lMoptqi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 sao ve log horizon dan sonra konusunu okuyunca benzer temalı bir şey beklemiştim fakat alakası yok. İleride bayağı akıl oyunları dönecek gibi duruyor. Evren de beklediğimden büyük çıktı 16 farklı ırk her birinin farklı özellikleri. Uzun soluklu gider sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 satranç oyunu çok iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Tarz ve kurgu olarak daha çok Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo? ya benziyor ama daha güzel gibi geldi bana. Karakterler filan bayağı başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 spo 5 ooo nekolar da varmış. bu bölüm bayağı eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 uc bolum izledim, art ve animation baya iyi, karakterlerde hos firsat bulunca diger bolumleride izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Güzel abarttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 6. bölüm süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 töbe estagfurullah o kız kardeşin sesi nedir öyle ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 kızkardeş değil de stefaninin o ses geçişleri öldürdü beni hikasa döktürmüş http://www.youtube.com/watch?v=if-j3-40z9s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 hafiften bir kaiji tadı aldım ben begendim animeyi ara ara bonerlar da veriyor daha ne isterim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 3, 4 ve 6. bolumler akil almazdi ya. bayagi underrated bence su an bu seri. burada en azindan. ensest kismi biraz bayiyor da oyunlar mukemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 yok izleyeni var burda da, patinin son zamanlarda aliskanlik haline getirdi '2014 bahar' gibi basliklarda o sezonun animelerinin muhabbeti donuyor, kendi basligi varken falan sacma sapan bisi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 ha iyi bari, yazik olmasin seriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 kill la kill gibi efsane olur mu? olursa buna da başlayım. ilk bölümü izledim de pek yeni bi şey göremedim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 klk gibi birşey bekleyerek başlama, alakası yok çünkü. mind games ve kelime oyunları üzerine kurulu. güzel ama efsane mi seri bitmeden birşey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 7 http://i.imgur.com/OOgAgqP.jpg bu arada evangelion referansı. üstüne steph'ı mental çöküntüye uğratması (tu) http://i.imgur.com/MTya1XM.jpg mirai nikki yuno referansı http://i.imgur.com/DqoD9Ka.jpg zetsubou sensei referansı vardı başka birde preview'daki savaş ilanı yaparken verilen civ referansı ahahaha "Your head would look good at the end of a pole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 meleğin adı cibril ya aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 cibril herkesi outclassladı direk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 süper gidiyor hızlıca genişlese bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar