Narstil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hatta alien filmi dogru alienlsarın üremesi için konmuş uzaylılar tarafından aslında biz üretici ve yemekten başka birşey değiliz aaaa :) Valla dediklerinin bilimsel kanıt varsa isteriz[signature][hline]:))) !!! ........................
Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 of of illa buldurtucaksın bana dimi aha: www.egyptvoyager.com/pyramids_giza_history.htm ne diyor 4th dynasty diyor, 1. demiyor arada kaç yüz sene var; ne diyor ilk piramitler basamaklı olanlardı, 4th dynasty zamanında gelişti gizedekiler hep 4th dynasty de yapıldı diyor, halbuki 1 de de yapılan bir sürü vardır; oda aha burda. www.touregypt.net/hdyn1.htm mesela a cluster of brick pit-tombs bulmuş amcamın biri taa 1985 te, resimleri falanda var hep. tuğla nerde 20 tonluk taş nerde :) ayrıca birçok eski mezar piramit şeklinde bile değildir, bazıları uzunlamasına giden dikdörtgen yapılar genelde bu tuğladan yapılanlar. -------------------------- touregypt.net/giza.htm ahanda burda da çok güzel bilgi var; ordada dediği gibi, sonradan gizedeki piramitler gibilerinin yapılmamış olmasının ama sebepleri masrafı, güvenlik durumu, savaşların çıkması falan. o zamanda bile soyulduğu için bir zaman terk bile ediliyor gize bölgesi. yer altına dağın içine vb yapıyor adamlar mezarları hırsızlar ulaşamasın diye. sırf bu yüzden Sfenks yapılıyor korusun diye. daha sora Ramessium (kesin böle yazılmıodu bu) gibi örnekler var kayalara oyulma şeklinde yapılan. gelişmiş yani eninde sonunda. hatta konuyla daha alakalı olarak sağlam olsa 40 ton taşıma kapasiteli dev kayık kalıntıları bulundu diyor. buda taş taşımanın yoludur kısaca Nil'de :) .
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: Norak, 03 Ocak 2005 00:14 tarihinde demiş ki: of of illa buldurtucaksın bana dimi aha: ben kahire müzesi rehberinin yalancısıyım o halde. [Bu mesaj zaidral tarafından 03 Ocak 2005 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 muze rehberlerindeki hersey abartidir, turist cekmekten baska amac gutmeyen seylerdir, inanmayiniz.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 kralların mezarları piramittir. halktan önemli kişilere labirent (senin dediğin dikdörtgen vs. olanlar) tipi yapılar yapılırdı. -- Ben hala iddia ediyorum uzaylılar yaptı bunu. Ufo gören masum pati. Koçum benim.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 sharky yetişşşş[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Ben şahsen gözlerimle gördüm elimle dokundum tvde göründüğü ve abartıldığı kadar aham şaham birşey yok.Tamam gerçekten yapılması çok zor olabilir ama mısırda bir çok piramit war ama genelde Kahirede ki Keops kefren Mikerinosa takılır herkes. Benim piramitler hakkında en çok şaşırdığım konu Tabanı/yükseklik=pi sayısı...lginç gerçekten...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command....
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Tamamda 45 derecemi ne alınca pi otamatik cikiyordu zaten piramitte[signature][hline]Beş Hececiler
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Yalan bunlar yalan. Mısırlılar turist gelsin diye atıyor, senin benim apartman gibi yapılar işte. Bir taşları nasıl getirdiler olayı var, ona bakarsan adamlar sağda solda neler yapmış, piramit mi yapamayacaklar? Artı, eski uygarlıkların bir çoğu astronomide çok ileri, o yüzden yılda iki kez ışığın girmesi, bilmemne olması gibi olayların açıklaması bu olabilir. Yok kardeşim esrar mesrar. Adam yapmış işte. Koymuştur yaparken içine bilmemne maddesi, bakteriler ölüyorduk bozulma olmuyordur. Bakınız, bugün Romadaki kolezyumu nasıl yaptıklarını da bilmiyor, bulamıyoruz, adamlar bazı şeyleri karıştırıp öyle bir harç yapmış ki yapı acayip dayanıklı. Gel de bul harcın maddeleri neler. Bilemediğimiz her şeye "esrar lan buuu" dersek işimiz çok :) Kılım ben bu mısırlılara da uzaylılara da.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ben biliyorum kolezyumu, yumarta katmışlar icine o yuzden öle sağlam orası. Ha sen yaparsan olurmu? Olmaz cunki beceremezsin sarısıyla beyazını ayırmayı. Tabi şimdi sen söyliycem sanıyorsun sarısınımı beyazınımı kullanıcaz.... Hehehe söylemem[signature][hline]Beş Hececiler
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yok yoook uzaylıların barnağı var bunlarda eminim[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -DoruK- tarafından 03 Ocak 2005 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 dayarsın dozeri piramite esrar mesrar kalıyomu.. esrar sağlığa zararlı bu arada[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 epey populizm esiri bir konu olsada hala akil erdiremedim girmeidlermi su piramitlerin icine hala cikarmadilarmi haritasini modellemesini olacak is degil[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ulan adam firavun. Demişki bana böyle bişi yapılacak taşı isterseniz aydan getirin ilgilendirmez. EE onlarda yapmışlar. Sınırsız köle ve halk ile insan gücünün neler yapabileceğine güzel örnekler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 tapınakların kokaini (bkz: oeh)[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim)
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 keops piramitinin bir kenarının tam 137,3 metre olduğunu biliyor muydunuz? (ki düşünün o zamanlar daha metre bile yok)
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 eee? 137,3 nedir? özelliği nedir hadi 120 metre olsa tam gene bişi de 137,3 ned,ir açıklar mısın milli piyango da çıkan sayıların çarpımının karekökümüdür endir[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Neden 140 değil?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ciddi soruyorum; 137,3 metre yerine 145 ya da 124 falan olsa aaa süpermiş mi diycektin?
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 tabii duzgun bi sayi olsa "aha olcum mu yapmislar" diye fikir uyandirirdi kafada, boyle olunca besbelli gelisine koyduklari.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Suark Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Gazanfer, 03 Ocak 2005 13:03 tarihinde demiş ki: ? (ki düşünün o zamanlar daha metre bile yok) Sonucta bir olcu birimleri vardır.Buda o olcu birinde duzgun bir sayıya geliyordur. Ya dusunsene adamlar o kadar matematik te zartta zurtta ilerlemiş birimleri yok lol.. -Papirüs senin tarlanın buyuklugu ne kadar? -13 -ne 13? -Ne bileyim olctum ama birim yokki adlandıramıyoruz. lol[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum _Dalamar_, 02 Ocak 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Piramitler çok güzel börek açıyormuş diye duymuştum
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Volfied, 03 Ocak 2005 13:07 tarihinde demiş ki: eee? 137,3 nedir? özelliği nedir hadi 120 metre olsa tam gene bişi de 137,3 ned,ir açıklar mısın milli piyango da çıkan sayıların çarpımının karekökümüdür endir 138 dir aslında o ama aşınmıştır. 128 ne dersen adamın tahta geçiş yılı gibi abudik bişeydır[signature][hline]Beş Hececiler
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 e artık esrarı gizliligimi kalmıs be =)
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 umarım bugun discovery de mystical wonders adlı programı izlemiştir bu tartışmayı sürdürenler[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Öne çıkan mesajlar