copry Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Hayirlisi olsun bu arada ne denir bilemedim , mutlu ol emi ?
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 bana bul copyr güzel olsun. bacaklari uzun olsun böööyle boyum kadar. bide helal süt emmis olsun.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ben başvuruyorum da hiç salladığı yok başvurularımı. dilekçe yazıcam artık. geri dönüş olsun diye :(
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 sağol sağol, hayırlısı oldu zaten. Allah bozmasın tütütü
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 beyler herkes sırasını bilsin lütfen.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 copry said: once benim tanimam lazim ama barbu kimi. beni mi? barbu işte ben. sanki yeni çocuğum :(
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 copry said: bahar geldi copcatanlik duygularim kabardi gunluk doktor selam *kıps*
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 günlük sanırım 14+ yaşımdan bu yana sürekli bir kararsızlık hakim hayatımda. eğitim, iş, aşk geriye bişi kalmadı, hayatı üzerine bina ettiğimiz bu 3 bacak ile ilgili sürekli bir kararsızlığım var ve bir türlü karar veremiyorum. şu an 27 yim vay amk 13 senedir mal gibi belirsizlik var hayatımda. ne olucak lan şurda 3 -5 sene sonra 30 sonra gg, offf bu aralar çok daraldım günlük. karar verememek beni yiyip bitiriyor resmen Allahım yardım et.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 yeniden öğrenci oldum degisik duygular falan fişman copry selam naaaaber ^^
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 günlük niye söylemiyon istanbulda kış hala. montu almadım yanıma.
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 tam 1 hafta sonra hasret bitiyor. aw yis.
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Oglum şaka maka baya baya istanbula geri dönüyorum lan
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Dworgian said: tam 1 hafta sonra hasret bitiyor. aw yis. aga benimde. senin olay nedir tama olarak :D
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 MrLevie said: Oglum şaka maka baya baya istanbula geri dönüyorum lan montunu al dönersen
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Seele said: Dworgian said: tam 1 hafta sonra hasret bitiyor. aw yis. aga benimde. senin olay nedir tama olarak :D valla yeni bir şey başladı da şimdilik şehirler farklı fln. =)
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 MrLevie said: Oglum şaka maka baya baya istanbula geri dönüyorum lan dön tabi şaka maka ben trafiğe de alıştım ya günde arabayla 1 saat trafik çektim bugün, koymadı resmen. bu dediğim bostancı - dudullu arası tabii... karşıya gitmek isteyince 3 saat olur bu
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Döğüşcek adam arıyorum günlük, şöyle ağızda dağılan yımrıklar yemek istiyorum ama karşılık veririm gel ben seni döveyimciler hazırlıklı olsunlar ^_^
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 önce gel bi içelim, ben su içip sana vodka dayarım, elin kolun kalkmadığı zaman da artık Allah ne verdiyse yabıştırırız 3 5 yumruk =)
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 wastyrx said: Döğüşcek adam arıyorum günlük, şöyle ağızda dağılan yımrıklar yemek istiyorum ama karşılık veririm gel ben seni döveyimciler hazırlıklı olsunlar ^_^ seninle dövüşmeyerek dövdük abi bugün sdf.
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Alkolü bıraktım sayılır ya ben, keyfim olursa bi tek anca. Bence döğüşmeyerek kaybettiniz gayet tam döğüşmelik adamım pislik yok sportmenim de oh mis..
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 abi niye herkes içmeyi bırakıo. yeni trend mi bu?
Öne çıkan mesajlar