darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Lord_Argos said: Seele said: Lord_Argos said: Sarışın, ela göz, 1.70 boy, 49 kilo, güzel vücutlu, başak burcu Herşey ok da, O güneşte parlayan dudak üstü tüylerine ne demeli? tüye göre degisir. kisa ve sariysa kabülüm. Kısa ve sarı 1.70 boy ve 49 kilo? Safinaz mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 49 diyince hafif görünüyor, 50 desen misal daha ağır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Guneste gorunen kisa Sari tuyler kiz cocugu suratinda bile vardir, kadin mi gormediniz hayanizda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 hayalarında kadın mı görmüşler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 pascalnouman said: başşşaakkkk demeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Rewendor said: Lord_Argos said: Seele said: Lord_Argos said: Sarışın, ela göz, 1.70 boy, 49 kilo, güzel vücutlu, başak burcu Herşey ok da, O güneşte parlayan dudak üstü tüylerine ne demeli? tüye göre degisir. kisa ve sariysa kabülüm. Kısa ve sarı 1.70 boy ve 49 kilo? Safinaz mı bu? 4 cm topuklu ayakkabı, 3 cm metre hatası terazi de en az 5 kilo eksiden açılıyordur. 163'e 54 kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Bugün çok bi mutsuz günlük, amonyak yükseldi yine zor zamanlar geçiriyor. Cumartesiye bir şey kalmaz diye düşünüyorum ama hayırlısı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Sarıyer Börekçisi hadi açıl, sipariş vericem acıktııım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 sarıyer börekcisi bu yeniköy sahilde mi? orada böyle tarihi, esnaf börekçi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Resim koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Çok sıcak yea :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 galiba hortumun ortasında kaldık az önce asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 sıcağı severim de bugun iyi sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Sirtina masaj yaptigim hatunun sirtindan kir cikti#? Igrendim. Tellak usulu msajdan ben mi sucluyum? Yoksa Kirli patene hatun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 günlük yeni pc aldım. ilk işim amele gibi winamp kurmak oldu. bi de trial melodisini dinledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 artik beni sevmiyo. ilgilenmiyo konusmuyo. uzuldugumu soyluyorum onu da iplemiyo. nasil basardi bilmiyorim ama benden sikildi galiba. duvara aglasam o daha iyi tepki verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 duvar duygusal tepki veremez ki canlı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 hunty said: Sirtina masaj yaptigim hatunun sirtindan kir cikti#? Igrendim. Tellak usulu msajdan ben mi sucluyum? Yoksa Kirli patene hatun mu? Ölü deridir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 gavur vajinası gibi sicak var la bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 kursa falan da basladi zaten. baskasi falan vardir belki :D :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Şu saatte baklava yemek nedir arkadaş? Gidip pıçaklayayım da haberlere çıkarım şevkiden daha çok ünlü olarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Bitti lan, 1 yıl 8 günden sonra,çokta alışmıştım hem. Teoman boşa dememiş lan "Her güzel şey bitermiş" diye, adam haklı. http://www.youtube.com/watch?v=7zKsK0dSDIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 10 yıl 8 ay diye okudum abv, ne olacak 1 yıldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 wastyrx said: Şu saatte baklava yemek nedir arkadaş? Gidip pıçaklayayım da haberlere çıkarım şevkiden daha çok ünlü olarım. Qisqanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar