Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deodorant Tavsiyesi (Men) vol164568

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet gençler malum yaz geldi ve gömleklerin koltukaltlarında malum ıslaklıkların zuhur bulma dönemide başlamış oldu. bunu önlemek için hangi deodorant tavsiye edersiniz?
Mesaj tarihi:
tatava yapma axe çikolata al geç

benim hatun bana aldı kokusunu çok sevdi diye şimdi işe giderken falan sıkma sakın diyo sürekli :D

baya beğenilen, sürekli sorulan bi koku. bu zamana kadar hala nası insanlar kokusunu anlayamamış ben en çok buna şaşırdım valla :D ben çoktan modası geçmiştir insanlar çözmüştür bunu diye düşünüyüodum.

http://emt-upload-prod.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/02/axe-dark-temptation.jpg

vücut jelinide aldım o da baya iyi.

edit: gerçi şimdi gördüm sen çay demlememek için deodorant arıyomuşsun. benimde büyük derdimdir bu da yapıcak bişi yok insanlar yazın terliyo. eğer çok aşırı değilse kokmamak yeterli bence.
Mesaj tarihi:
http://img.makeup.com.ua/products_pictures/t/tv/tverdyj-dezodorant-old-spice-lagoon-deodorant-stick-78237-20131121161509.jpg

Bunu bulabilirsen kaçırma. WHITEWATER. Çok başarılı.
Mesaj tarihi:
scorch said:

kokusu tartışılabilir ama efektifliği 10 numara.

terleme hissiyatını bitiriyor. efil efil geziosun.

kullandıklarım arasında net en iyisi diyebilirim axe falan yalan çok yoğun bir hissiyatı var zaten.
Mesaj tarihi:
deodorant önermeyin axe fln. adamın derdi terleme. onların işlevi, axe'ın falan özellikle 2-3 saat ter kokusunu bastırmaktan öte değil.

rollonları geç, deodorantı da geç. terleme ve kokuya kesin çözüm stick. bu işin mantığı zaten madde ile koltukaltı gözeneklerini tıkamak bunuda en iyi mum gibi olan stickler yapıyor.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

deodorant önermeyin axe fln. adamın derdi terleme. onların işlevi, axe'ın falan özellikle 2-3 saat ter kokusunu bastırmaktan öte değil.

rollonları geç, deodorantı da geç. terleme ve kokuya kesin çözüm stick. bu işin mantığı zaten madde ile koltukaltı gözeneklerini tıkamak bunuda en iyi mum gibi olan stickler yapıyor.

mum gibi olan sticklerden kullanıorum ama onlar da tshirtlere vs. leke bırakıyor yıkayınca iğrenç

böyle Tüm siyah t shirtlerimin koltuk altı kısmı bembeyaz oldu.

sende ölye bir problem yoksa söyleene hangi marka kullanıyoresin.
Mesaj tarihi:
abi koku kısmında sıkıntı yok benım sıkıntım o ıslaklık. kokmasanızda ister istemez rahatsız oluyor insan. nerdeyse hergun dus alıp kişisel temizliğe dikkat etsem de nafile.. nivea sanırım hala en iyi çözüm gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
duş aldıkdan sonra sürüyorum, yarım saat kadar bi şey giymiyorum kuruyana kadar. kıyafetlerde iz yapmıyor ama bi şey giyip çıkartırken koltuk altına değen kısımları iz yapabiliyor eğer kurumadan giydiysem.

marka olarak dove, nivea artık markette hangisi geldiyse elime onu alıyorum, hepsi aynı işlevi görüyor, marka arasında fark göremedim şahsen.
Mesaj tarihi:
yazıldı mı bilmiyorum, okumadım

deodorant teri engellemez, deodorant terin kokusunu bastırması içindir

teri engelleyen (veya planlanan) antiperspiranttır. ikisi birbiriyle tamamen alakasız şeyler ve farklı amaçlara hizmet ediyorlar. olması gereken antiperspirant (koltuk altı) artı deodoranttır (vücüdün çok terleyen bölgelerine, nereden daha çok terliyorsan artık).

koltuk altınıza deodorant sürmeyin. antiperspirantın üzerine deodorant sürülmez, son derece zararlı bir şeydir.

http://www.concordextra.com/img_uploads/dove-men-care-24h-anti-perspirant-deo-50ml-x2.jpg

iz kalsın istemiyorsanız stickden kaçının, sıvı bazlı gibi olanlar daha çabuk emiliyor. stick sürüyorsanız banyodan çıkınca hemen sürün ki giyinene kadar vıcık vıcık kıvamı kalmasın. eğer sürdükten hemen sonra üzerinize bir şeyler giyerseniz yabış yabış boyar.

terledikten sonra antiperspirant sürmeninde bir fonksiyonu yoktur bu arada.

hiçbiri tamamen önlemiyor tabii ama baya etkileri azaltıyor.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

benim önerdiğim terleme önlüyor. 5-7 lira falan marketlerde şiddetle öneririm.
Mesaj tarihi:
sizlere tamamen doğal yöntemlerle elde edilen(yer altı mağaralarında oluşan tuzun işlemden geçmeden kesilip şekil verilmesi/aluminyum u belli ısı derecelerinde su içinde bekleterek tuz blokları oluşturmak) crystal stick tarzı ürünler öneriyorum gençler.

vücut tarafından absorbe edilmiyor. (büyük moleküllü ürün)gözenekleri tıkamıyor. terlemeyi engellemiyor. sadece kötü koku üreten bakterilerin çoğalmasını engelliyor. banyodan sonra ıslak halde koltukaltına uygulanıyor. leke renk bırakmaz.

ne yazdım be.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

http://img.makeup.com.ua/products_pictures/t/tv/tverdyj-dezodorant-old-spice-lagoon-deodorant-stick-78237-20131121161509.jpg

Bunu bulabilirsen kaçırma. WHITEWATER. Çok başarılı.

Hersey var o yok. Baska hangisini onerirsin ?

http://www.bakimstore.com/marka/old-spice
  • Yeni Oluştur...