nyks Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Çocuk yüzünden izlemeyi bırakıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 master çıkınca piyasaya bölüm güzelleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Bi de kapşonunu kapasa da sadece gözlerini görsek. Öyle daha güzeldi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Bu rakçıya nolmuştu ya? Unuttum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 çüküdüşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Yok ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 e011 kellyi bi görseydik keşke, sonunu değiştirmeselermiş iyimiş ya kitapta daha iyiydi orası dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Su bunamis yasli kadinla cocuk bi olse de rahatlasak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 sabonis said: sonda yaşlı adamın hareketler ve oyunculuk inanılmazdı ya. bu kadar kötü olabilir. yani senaryo da kötü, yönetmen de, oyuncular da. ashfuhasdufha asdasa aynen abi bırakın küçük enişteyi moduna girdi ya böyle dövüşmekte istemiyor ama bir tarafdan erkekliğede bok sürürdüremiyor.. biri beni tutsun hesabı aklıma getirdin yine gülüyorum ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Frostbite said: sabonis said: sonda yaşlı adamın hareketler ve oyunculuk inanılmazdı ya. bu kadar kötü olabilir. yani senaryo da kötü, yönetmen de, oyuncular da. ashfuhasdufha asdasa aynen abi bırakın küçük enişteyi moduna girdi ya böyle dövüşmekte istemiyor ama bir tarafdan erkekliğede bok sürürdüremiyor.. biri beni tutsun hesabı aklıma getirdin yine gülüyorum ya.. Aynen buna güldüm Ahaha. Muhteşemdi. Ve Türk filmi kıvamında çekilmişti. Aktı adeta kalitesizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 o nora'nın anası ne zaman sahneye girse ileri alıyorum, ne leş karı ya, hayattan soğuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Setrakian iyi oynuyordu ilk bölümlerde. Sonra baktı herkes traş, Newsroomdaki embesil ben karımı seviyorum ayakları çekiyor, kızdı kötü oynamaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 anadan kurtulduk kızıda bu böüm öyle batacak bi kezbanlığı yoktu.diğer grup neyin peşinde anlayamadım hala.. he birde gotik metalci çükü düşen abiyide görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 12 bölüm sonunda delikanlılık sıralaması Top 3 1. Vasiliy 2. Gus 3. Fitzwilliams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 s01e12 teyzeden erken kurtulduğumuz iyi oldu ya, 2. sezondada çekicektik yoksa sfd Creem lede erken tanıştık sanki ilk kitapta hatırlamıyorum onu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Master adama heal attı ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Daha çok necromancy diyelim. Öldürüp hayata döndürüyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 ama işte pek öyle olmadı bu sefer ya, direk iki damla damlattı ağzına, adamın bi anda rengi geldi iyileşti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Nora'nın anası En sonunda geberdi ne salak bi kadın ya nefret ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 DA2019 said: Daha çok necromancy diyelim. Öldürüp hayata döndürüyor. :) yok, aslında o geçici heal etkisi o, solucanlar olmadan sadece beyaz kan şeyi ile yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Turn etmeden geçici healliyor ama belirli aralıklarla alması lazım o beyaz sıvıdan. Bir nevi uyuşturucu gibi kendine bağımlı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 He şu klasik vampirlerin gündüz ayak işlerini yapan, bağımlı yancıları gibi yani. Human servants Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 oyunculuklar çok başarılı, master'ın tipine bakıp gülmeden oynayabilmişler mesela. ya aslında baş roldeki eleman ölse dizi toparlar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bukkake yapsaydı keşke master :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Meh bir sezon finali... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar