Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 BalisticGel said: Dizi post-apocalyptic bir evrene mi evrilecek yoksa bu stragoiler azınlık olarak kalmaya devam mı edecek onu merak ediyorum.. Kitabı okumadım ama yayılma hızına bakarsak azınlık kalacaklar gibi durmuyor hiç dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 efendi de çok çirkinmiş normal türden daha farklı/evrilmiş bişey bekliyordum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 ağırspo iyi vampirler mi geldi, noldu o evde?! sonraki bölümlerde hiç bahsedilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 kaldı 4 bölüm :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 mmm koldan sperm enjekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 asadfda harbi master zevk aldı orda ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 master tipi çok kötü. insan makyaj kasar biraz ya. şaka maskesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Ben de hiç beğenmedim makyajını. Yüzü kapalıyken daha korkutucuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 mehh, yavan bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Abi gerçekten oyunculuklar o kadar vasat altında ki inanamıyorum. Bir şekilde kendini izlettiriyor kodumun dizisi ama nasıl bilmiyorum. Masterın tipi de komedi filminden fırlama çıktı zaten of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 tipi kes http://i.imgur.com/gfO8KTm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Eph denen adam harbi çok vasat altı oyuncu. Almanla Setrakian fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Xaenin said: Bir şekilde kendini izlettiriyor kodumun dizisi ama nasıl bilmiyorum. saniyorum senelerin getirdigi bir zevksizlik soz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 bariz kötü dizi. beklentiye yenik düşüp izliyorsunuz ama daha iyiye falan gitmeyecek bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 BalisticGel said: Eph denen adam harbi çok vasat altı oyuncu. Almanla Setrakian fena değil. Bence tam tersi, Setrakian FELAKET, Eph bi şekilde kurtarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Eph'in mal mal bakışları çok gözüme batıyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 yaşlı dedenin ömrü maks 2 bölüm ya. sonra SİZE EMANET EDİOM DÜNYAYI KURTARIN diyerek ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Exterminator gibisi yok karizma olarak dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Sorun oyunculuklarda değil senaryoda. Kitapları okurken de Eph ve Nora içimi baymıştı, Fet ve Setrakian'ı sevmiştim. Dizide de durum değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 nora tam kezban ya. karısı daha iyi. nora ölsün yenge geri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 homm3 vampirlerine benziyo master iyi olmuş bence ayrıca gözlerinin güneş tutulmasına benzemesi de hoş bi detay olmuş lore'a da gayet iyi uyuyor tipi http://the-strain.com/cast/the-master/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Çok tırt bölümdü bu sefer. Ben en çok küçük çocuğun oyunculuğuna gıcık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Red said: nora tam kezban ya. karısı daha iyi. nora ölsün yenge geri gelsin. +1 hatta yengenin kankası da baya iyi, hepsi gidip o bile gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 6. bölümdeyim. Dizi cok kötü yahu. Ama meraktan izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 9 bölümmüs zaten. Oyunculuk hakkinda yorum bile yapmak istemiyorum aslinda ama sitem etmeden de edemeyecegim. Nasil becermisler bu kadar yeteneksizi ayni diziye toplamayi. Anneleri yaratiga dönüsmüs cocuklar utanmasalar gülücekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar