Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 üstte yazdımdı onu, ama kitaptan spo. yoksa ilerki 1-2 bölümde açıklarlar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Norak said: hd indirmem bitmedi ama yanına mini 300mb versiyonu ekledim şlimdi, 1 saate bakarım stream buldum baktım ordan son 3-4 dk, metrodan sonraki yere, spo spo spo kitaptan, bilmek istemiyorsan bakma diğer ancientların elemanları onlar. ulan dayanamadım baktım ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ep8 preview, http://video.anyfiles.pl/videos.jsp?id=116237 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 son bölüm spo her şey iyi güzel hoş da. setrakian ne bokuna güvenip de dalıyor öyle onu anlamadım. baya baya bildiğin zibidi yaşlı adam vampire karşı kılıçla meydan okuyor... rezil oldu yani, bu adamın mı dediklerine inanıcam ben izleyici olarak asdfudhasu şu yeni çıkan elemanlar olmasa zaten dünyanın kurtulacağı falan yoktu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 lan sonundakiler kimdi öyle? baya iyiydi 7. bölüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 spoiler Herhalde 6 master var,sondakiler 5 tanesi,1 tane evil olanı durdurmaya mı çalışıyolar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Hayır, tam olarak öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 fareci amcayı göstermediler bu bölüm.gruba katılsın bir an önce ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 01x08 ahah bütün bölümü benzincide harcadılar, orayı komple eklemişler kitaba ama olsun aksiyon olmuş. hobbitde öldü sonunda, biraz geç oldu ama olsun, pilotun orda bi yerde ölüyordu o aslında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 hobaaaaaaaaaaa ahsufhudashf çok saçma salak bişi yakaladım. bizim doktor karı muhtemelen hayatında ilk kez ateş ediyo yine de başından falan vuruyor ya vampirleri. hadi burası klasik film olayı da, karı sağlak ama sarışın hacker karıyı kurtarırken sol ile ateş edip başından vuruyor vampiri yine hasdufhudashfa. muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 aüüvvvww diziye öylesine bi bakayım diye başlamıştım, ağzından hortum çıkaran vampir mi olur gibisinden bi önyargım vardı epeydir, ama çok iyiymiş lan dizi, son bölümü izledim şimdi. benzinliği biraz fazla uzatmışlar ama yine de iyiydi ya. Sonraki bölümde de hispanic eleman gruba katılırsa tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Rusla ermeni dünyaya karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Of gerçek bir casting faciası dizi ya, izletiyor kendini bir şekilde ama çok kötü casting gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Nasıl olduysa bundan önce Extant'a başlamıştık. Zar zor izliyordum, The Strain ilaç gibi geldi. Pazar günü 4-5 bölüm birden izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 7.bölüm sonu hakkında Acaba o gelen sondaki tipler de ayrı bir vampir grubumu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 sabonis said: hobaaaaaaaaaaa ahsufhudashf çok saçma salak bişi yakaladım. bizim doktor karı muhtemelen hayatında ilk kez ateş ediyo yine de başından falan vuruyor ya vampirleri. hadi burası klasik film olayı da, karı sağlak ama sarışın hacker karıyı kurtarırken sol ile ateş edip başından vuruyor vampiri yine hasdufhudashfa. muhteşem ha bir de şunu eklemek istiyorum. dışarda zaten 15-20 vampir vardı. "yakında daha fazla gelecek" falan diyor setrakian. bölümün sonunda gelen hepi topu 20 vampir oldu. bi de o kadar kötü çekilmiş ki bölüm, "vampirler isteseler anında öldürürler ama senaryo gereği dokunmamaları gerek" havası yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 cacodemon said: Nasıl olduysa bundan önce Extant'a başlamıştık. Zar zor izliyordum, The Strain ilaç gibi geldi. Pazar günü 4-5 bölüm birden izledik. extant bok ötesi bir dizi, strain (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 son bölüme götüm düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Son bölüm meh dedim ben. Bir önceki bölüm daha iyiydi bence. Bakalım haftaya toparlar inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 son bölümü çekmeselerde olurmuş ki, sonuç olarak diziye hiç bi katkısı olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ben bir an önce surival bölümüne geçilmesini istiyorum o yüzden iyidi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Vasiliy Fet ile tanışmaları anlatıldı ve ayrıca strogoi olayının artık açığa çıktığını tescillendi bu bölüm. Bu arada kitapta hacker kızdan hiç bahsedilmiyor ama dizide ciddi karakter olarak girdi gibi oldu ilginç. JrStorMesT said: son bölümü çekmeselerde olurmuş ki, sonuç olarak diziye hiç bi katkısı olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Kitabının türkçesi varmı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Dizi post-apocalyptic bir evrene mi evrilecek yoksa bu stragoiler azınlık olarak kalmaya devam mı edecek onu merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 miyaw33 said: Kitabının türkçesi var mı bunun var, ithaki yayınlamış, Ölümcül Tür Üçlemesi mi ne öle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar