Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Strain (2014) - FX

Komutan

Öne çıkan mesajlar

son bölüm spo

her şey iyi güzel hoş da. setrakian ne bokuna güvenip de dalıyor öyle onu anlamadım. baya baya bildiğin zibidi yaşlı adam vampire karşı kılıçla meydan okuyor... rezil oldu yani, bu adamın mı dediklerine inanıcam ben izleyici olarak asdfudhasu

şu yeni çıkan elemanlar olmasa zaten dünyanın kurtulacağı falan yoktu :D

Sosyal ağlarda paylaş

hobaaaaaaaaaaa ahsufhudashf çok saçma salak bişi yakaladım.

bizim doktor karı muhtemelen hayatında ilk kez ateş ediyo yine de başından falan vuruyor ya vampirleri. hadi burası klasik film olayı da, karı sağlak ama sarışın hacker karıyı kurtarırken sol ile ateş edip başından vuruyor vampiri yine hasdufhudashfa.

muhteşem

Sosyal ağlarda paylaş

aüüvvvww

diziye öylesine bi bakayım diye başlamıştım, ağzından hortum çıkaran vampir mi olur gibisinden bi önyargım vardı epeydir, ama çok iyiymiş lan dizi, son bölümü izledim şimdi.

benzinliği biraz fazla uzatmışlar ama yine de iyiydi ya. Sonraki bölümde de hispanic eleman gruba katılırsa tamam.

Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

hobaaaaaaaaaaa ahsufhudashf çok saçma salak bişi yakaladım.

bizim doktor karı muhtemelen hayatında ilk kez ateş ediyo yine de başından falan vuruyor ya vampirleri. hadi burası klasik film olayı da, karı sağlak ama sarışın hacker karıyı kurtarırken sol ile ateş edip başından vuruyor vampiri yine hasdufhudashfa.

muhteşem

ha bir de şunu eklemek istiyorum.

dışarda zaten 15-20 vampir vardı. "yakında daha fazla gelecek" falan diyor setrakian. bölümün sonunda gelen hepi topu 20 vampir oldu. bi de o kadar kötü çekilmiş ki bölüm, "vampirler isteseler anında öldürürler ama senaryo gereği dokunmamaları gerek" havası yaratıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Vasiliy Fet ile tanışmaları anlatıldı ve ayrıca strogoi olayının artık açığa çıktığını tescillendi bu bölüm.

Bu arada kitapta hacker kızdan hiç bahsedilmiyor ama dizide ciddi karakter olarak girdi gibi oldu ilginç.

JrStorMesT said:

son bölümü çekmeselerde olurmuş ki, sonuç olarak diziye hiç bi katkısı olmadı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...