Argoel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Giden var mı ? yorum alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 film tırt gibi trailer dan anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 İzledim açıkçası ilk yarısı uyumalık. 2. Yarısını güzel bağlamışlar. Cem yılmaz hayatının ciddi rolünü oynamış ama yine ufacık bir espri ile yardı. Türkiye de geçen en eli yüzü düzgün filmlerden biri olabilir sadece giriş gelişme sonuç dengesi bombok. Filmin 2/3ü girişten oluşuyor geri kalan zamanda da gelişme ve sonuç beraber işlenmiş işte haldır haldır geçio son bölüm. Bu hali ile bile güzel denilebilir olmasına rağmen sinemada gidilmez. Yunanlıları resmen leş pis herifler modeli göstermişler western filmlerinin meksikalıları gibiler sdfds. İngilizlerle hafif dalga geçmişler bol bol avusturyalı övülmüş. Siz türkleri anlamıosunız aslında çok iyi insanlar temalı film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 bari iyi gişe yapsın da iyi türkler filmlerini çeksinler artık biraz da. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Senaryonun bazı noktaları saçma ya da boşlukta olmakla beraber hiç fena film değil. Karakter kurguları ve geçmiş zaman betimlemeleri çok iyi. Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz da gayet oturmuş bence, İngilizce'lerinin sırıtması da gayet gerçekçilik katmış. Hadi subayı geçtim, 1915'te İngilizce bilen çavuş vardı sanki de süper akıcı konuşacak :p Bir Russell Crowe fanı olarak 8.5 verecek bir şey de bulmadım ama açıkçası. İndirip ya da ucuz seans denk getirip izlemelik diye düşünüyorum. Reisin hatrına 8/10. scorch said: İngilizlerle hafif dalga geçmişler bol bol avusturyalı avustralyalı övülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 ne avusturyası lan demeye gelmiştim asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Abi yok... Batılı anlamıyor işte.. arabian nightstan başka oryantalizmden başka bir algıları yok. Algıları almıyor. Türk karakterler o kadar kötüydü ki o dublajlar falan felaket ötesiydi. İstanbul valiliği karar alsın artık kapalı çarşının çatısı yabancı filmcilere yasaklansın. Yeter ulan artık haydarpaşadan inip yedikuleden çıkmayın ya. Ayşe karakteri, Milli mücadele, zorlama Atatürk göndermeleri, askerlerin trenin tepesinde anadoluya geçişleri, Yunan çetecilerin makineli ve topla tren durdurması, semazenlerin kukuleta kafada tüfek elinde çatışması falan bunlar kötü kötü ve çok kötüydü. Avustralyada bir sürü yunan asıllı adam var çok merak ediyorum nasıl tepki verecekler russel crowea. Şimdiye kadar bu tip uluslararası yapımlarda Türklerin en cici gösterildiği filmlerden birisi olmuş. Kendi kendine yaptığı özeleştiri yetersiz kalmış hatta cesaret edememiş özeleştiriyi Cem Yılmaz'a yaptırmışlar. Filmde Avustralyalılara en büyük gönderme Cem Yılmaz'dan çok İngiliz askerinin gazıyla Russel Crowe'un Yılmaz Erdoğan'a saldırması sahnesiydi. Bu da çok altta kalmıştı. Russel Amcanın Çanakkalenin 100.yılının ekmeğini yeme çalışması gişeden belli ki tutmayacak. Velasılı 4/10'dur bence. Letters from Iwo Jima tadında Çanakkale Savaşı serisi yapılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Abi 30 milyon dolarlık filmi 30 dk'da indiriyoruz ya. Güce bak asdfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 türkiyeyi kötü gösteriyorlar kafası gelmiş gene abi başka bir şey yok ülkede, dışarıda olmayıp bizde olan tek şey ucuz oryantalizm. eminim iyi bile göstermişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 türkiye'yi kötü gösteren bişey yoktu filmde ya bence. yunanlıları çok çirkin yapmışlar ama.sdfsdf ben begendim filmi. 7.5/10 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 geçen gittim ben sevdim ya russell crowe napsa izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bu filmi sevmek istiyorum manasız bir şekilde. iyi olsun pls tşklrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar