Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Bir süredir kullanmadığımız bir ürün boşta durduğu ve ihtiyaç fazlası olduğu için satışa koyuyorum. Çok az kullanıldığı için herhangi bir çizik, yıpranma ya da benzeri deformasyon izleri yoktur. Pedleri sağlamdır ve ürünü sıfır bir üründen ayırmak oldukça güçtür. Sorunsuz çalışmaktadır. Ürünün kutusu yurt dışındaki evimizde kaldığı için başka bir kutuya koyulup kargolanacaktır. http://i.imgur.com/m0Pqbo2.jpg http://i.imgur.com/2Kv4ESl.jpg Kulaklık:SteelSeries Siberia V2 Beyaz Gaming Kulaklık Fatura Tarihi: 11/11/2011 => Satış Fiyatı: 125 TL Genel Özellikler Özellikleri: - Kapalı Tip Kulaklık - Çekip çıkarılabilen mikrofon - Kristal berraklığında tiz, bas ve orta sesler - 50mm driver - Hafif ve esnek yapı - Kablo üzerinde entegre ses kontrolü Kulaklık - Frekans aralığı: 10 - 28.000 Hz - Empedans: 32 Ohm - SPL@1kHz, 1Vrms: 112 dB - Kablo uzunluğu: 1,0 m + 2,0 m = 3,0 m / 9,84 ft. - Jack: 3,5 mm Mikrofon - Frekans aralığı: 50 - 16.000 Hz - Pick up pattern: Uni-directional - Hassasiyet: -38 dB Garanti Süresi: 24 Ay Takas ile hiçbir şekilde ilgilenmiyorum. Kargo havale/eft sonrası gönderilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Ürün satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bedava gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 vay arkadaş harbiden bedava gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Bugün elime ulaşır sanırım. Nessaftw saolsun kargo takip no'suna kadar gönderdi. Yalnız Frost Blue olan değil bu. O kadar mı ucuz diyosunuz. Kulaklık alacaktım tam zamanında ilan oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 2011 ürünü ne kadar kullanıldığına da bağlı tabi, fiyat iyi gibi. ama ben mesela üstüne para verseler başka birisinin kulaklığını kullanmam abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Ooo iyi iyi yabancıya gitmemiş çökerim ben ona :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 :) Xenus said: 2011 ürünü ne kadar kullanıldığına da bağlı tabi, fiyat iyi gibi. ama ben mesela üstüne para verseler başka birisinin kulaklığını kullanmam abi Bu zaten çok kullanılmayan bir üründü ki boşta olduğu için satışa koydum zaten :) Kullanılmış ürünlere karşı ön yargılı olma bence kullanandan kullanana fark var. Benim ilanlarımda bir ürün için yıpranma eskime ve çok temiz gibi ibareler geçiyorsa alanlar referans verirken daima ürünün yenisinden ayırt edilemeyeceğini vurgularlar. 20.000-25.000 arasında satış geçmişim var toplamda bir kez olsun o noktada dert yanan ya da sıkıntı çeken olmadı. Çok nadir de olsa bazen alıcı ürün hakkında farklı beklentiler içine girer ve memnun olmaz, vazgeçer. Bu durumda bile sattım gitti mantığından ziyade ürünü geri alan biriyim, maksat alışverişi, aldığı ürünü ve harcadığı parayı memnuniyetsizlik olmadan neticelendirmek. Fakat adam özensiz biriyse bırak 2-3 yılı 2-3 ayda ürünü çöpe çevirebilir, bilinmeyen birinden alınıyorsa o noktada haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 nessa 10 numara ürün satıyor. hepsi 0 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 kargo senden 150 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Nessaftw said: 20.000-25.000 arasında satış geçmişim var toplamda bir kez olsun o noktada dert yanan ya da sıkıntı çeken olmadı. Vergi ödüyor musun acaba? Şimdi ikinci el satıyorum, alırken veriyorum bir de satarken mi vergi verecem diyeceksin biliyorum ama, çok dillendirme bu kadar ürün sattığını, ne olur ne olmaz. Vergi dairesi bi koyarsa cezayı medine dilencisine döndürür adamı söylemedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Bu arada kulaklık geldi. Görsel olarak 0 gibi gerçekten. Daha deneme fırsatım olmadı. Ama paketleme özen 10 numara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 pascalnouman said: Ooo iyi iyi yabancıya gitmemiş çökerim ben ona :D:D Kulaklık köpeğin olsun Pascal, ama önce İstanbul'a gelmen lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 -Crawler- said: Vergi ödüyor musun acaba? Şimdi ikinci el satıyorum, alırken veriyorum bir de satarken mi vergi verecem diyeceksin biliyorum ama, çok dillendirme bu kadar ürün sattığını, ne olur ne olmaz. Vergi dairesi bi koyarsa cezayı medine dilencisine döndürür adamı söylemedi deme. Daha önce benzeri bir soru soran olmuştu geyiğine, ona da aynen öyle demiştim. Bu ürünler alınırken zaten vergileri ödeniyor, aynı ürün iki kere vergilendirilmez. Dünyanın her yerinde 2. el satış bu şekilde işler. O yüzden medine dilencisi için epey kasmaları gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 CuteButPsycho said: Bu arada kulaklık geldi. Görsel olarak 0 gibi gerçekten. Daha deneme fırsatım olmadı. Ama paketleme özen 10 numara :) Eyvallah, güle güle kullan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 abbiiiğğğğ dün bunun heat orange ına 300 lira para verdim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 bi gün payam olunca bende nessadan bişey aycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 CuteButPsycho said: pascalnouman said: Ooo iyi iyi yabancıya gitmemiş çökerim ben ona :D:D Kulaklık köpeğin olsun Pascal, ama önce İstanbul'a gelmen lazım ^^ ahahahah gelicem olm sirf o kulaklik icin istanbula da gelcem sizin ora da gelcem :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Kulaklığı haftasonu denedim, hiçbir sıkıntısı yok. Nessaya ayrica ilgisinden dolayi tesekkurler. Pascal bekliyorum, yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar