Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldnoah Zero

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Bence bişeyler olur düşman mechasını ele geçirirler öyle giderler. Şu an kullanan pilot tam harcamalık karakter diye bağırıyor zaten. Yapar bi hıyarlık, kaptırır mechayı.
Bir de mükemmel bir tesadüf sonucu sadece MC kullanabilecek tabi.
Yoksa bunların elindeki mechalar çok külüstür ya, hiçbir işe yaramaz. Sonradan test aşamasında olduğu için kullanılmayan gizli supermecha filan da çıkarabilirler.

Prensesin, suikastçilerin yanındaki veledin ve marslıların yanında çalışan dünyalının da bunlara yardım edeceği de kesin.

Ama biraz daha orijinal bir şeyler yapsalar daha iyi olur aslında. Her sezon aynısından 2-3 tane çıkıyo zaten. Gerçekten böyle yenmenin bi yolunu bulamayıp ta kaçsalar, survival için uğraşsalar filan daha güzel olabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Prensesin kendi über alles mechası varmış. hmmps, bizim baş çocuğa aşık oluyormuş. mmppfs, baş çocuk ta okulda mecha eğitimi alıyormuş. pffffms, prensesin yardakçıları da mechalarını getirip grup yapıyorlarmış hmmmpffffssssssmmmm

gundam seed?
Sosyal ağlarda paylaş

2

of tarihin en anlamsız savaşı, hg wells bile ürokasap kadar uçmadı.

ciddi ciddi dövüşüp yenecekler, hatta ele geçirecekler o cata'yı. sonra bir de bunların topunu tek tek dövecek aralarında "hayır ben duel atacam çiküüjinle" diye yarışırlarken birer birer. bu mal marslılar teknolojinin ay'da kazanı varmış da ona düşmüşler diye mi anlatacaklar.

yani geçen bölüm sonunda atmosferi iyi kurdular da şu bölüm bleach mangasında şimdiki arc'ın adaptasyonu gibi olmuş. itsugo gelsin kurtarsın.

Sosyal ağlarda paylaş

3

fakat tunelden de hasirt diye gecebilirdi, altinda bosluk oldugundan korkmasini gerektiren bir sebep de yoksa ?

neyse, bir saat once mahouka izlemis olunca teorem kaniti tadinda geldi bu bolum, anti-martian-magic-particle cikacak pof derken tatmin etti

aftercredits var bu arada, atlamayin
Sosyal ağlarda paylaş

3

herif oradan da kurtuldu.

yalnız lapacısı bile invul takılıyorsa bayağı butchering olur çikuujinlerden. ben bir noktadan sonra overload oluyordur, ondan tünele girmedi, denizde bozarlar sistemi dedim ama adamlar boyut kapısına boyamış aleti. baya saçma ama neyse artık.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...