Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 ben de yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 http://i.imgur.com/25MtxgC.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Kusura bakmayın. İsteyerek yapılan birşey değil. Telefondan yazdım. Spoiler'a alasaya kadar da canım çıktı. Ayrıca bugün çıkış günü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 2 "15 yillik plan" op shield tech ve turevleri oldugu bilinmeden yapilmistir diye aciklarlar umarim, ezilmek ayri hevesle feedlemeye devam etmek apayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 ep1 ending I say fire ucundan bir blumenkranz tadi yasatmadi degil. (tu) http://www.youtube.com/watch?v=B_ZqO-9WG_M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 tat yasatmaktan fazlasi gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 2 bu arada impossibru bi savas var ortada. haksiz rekabet resmen. neyle toparlayacaklar acep. benim aklima prensesin insanlara tech vermesi falan geliyor sadece ama uretecek vakit vs nereden bulacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Olsun, toparlamasınlar. İnsanlar üzerinde kıyım patinin her zaman favori topiği olmuştur. Böyle devam etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 2 slaine, prenses ve diger uzayli kiz teknolojilerinin zayif noktalarini biliyordur, oradan yururler pointless senmetsu yoksa abi bu ne iddqd acmis adamlar lalala diye geziniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Bence bişeyler olur düşman mechasını ele geçirirler öyle giderler. Şu an kullanan pilot tam harcamalık karakter diye bağırıyor zaten. Yapar bi hıyarlık, kaptırır mechayı. Bir de mükemmel bir tesadüf sonucu sadece MC kullanabilecek tabi. Yoksa bunların elindeki mechalar çok külüstür ya, hiçbir işe yaramaz. Sonradan test aşamasında olduğu için kullanılmayan gizli supermecha filan da çıkarabilirler. Prensesin, suikastçilerin yanındaki veledin ve marslıların yanında çalışan dünyalının da bunlara yardım edeceği de kesin. Ama biraz daha orijinal bir şeyler yapsalar daha iyi olur aslında. Her sezon aynısından 2-3 tane çıkıyo zaten. Gerçekten böyle yenmenin bi yolunu bulamayıp ta kaçsalar, survival için uğraşsalar filan daha güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Prensesin kendi über alles mechası varmış. hmmps, bizim baş çocuğa aşık oluyormuş. mmppfs, baş çocuk ta okulda mecha eğitimi alıyormuş. pffffms, prensesin yardakçıları da mechalarını getirip grup yapıyorlarmış hmmmpffffssssssmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Xenus said: http://i.imgur.com/25MtxgC.png loli maid var lolis seçeneğini de işaretleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 böyle mecha filan hiç sevemiyorum ya, ama karakterler ve konu için takip ederim. beğendim 2. bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Osirix said: Xenus said: http://i.imgur.com/25MtxgC.png loli maid var lolis seçeneğini de işaretleyelim buna kahkaha attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 vaperon said: Prensesin kendi über alles mechası varmış. hmmps, bizim baş çocuğa aşık oluyormuş. mmppfs, baş çocuk ta okulda mecha eğitimi alıyormuş. pffffms, prensesin yardakçıları da mechalarını getirip grup yapıyorlarmış hmmmpffffssssssmmmm gundam seed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 2 of tarihin en anlamsız savaşı, hg wells bile ürokasap kadar uçmadı. ciddi ciddi dövüşüp yenecekler, hatta ele geçirecekler o cata'yı. sonra bir de bunların topunu tek tek dövecek aralarında "hayır ben duel atacam çiküüjinle" diye yarışırlarken birer birer. bu mal marslılar teknolojinin ay'da kazanı varmış da ona düşmüşler diye mi anlatacaklar. yani geçen bölüm sonunda atmosferi iyi kurdular da şu bölüm bleach mangasında şimdiki arc'ın adaptasyonu gibi olmuş. itsugo gelsin kurtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 3 Favorim oldu bu. İyi iyi, bring it on bitches! Bu arada prenses yumurtadan çıktı. Masaka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 muzikler cok basarili gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 3 fakat tunelden de hasirt diye gecebilirdi, altinda bosluk oldugundan korkmasini gerektiren bir sebep de yoksa ? neyse, bir saat once mahouka izlemis olunca teorem kaniti tadinda geldi bu bolum, anti-martian-magic-particle cikacak pof derken tatmin etti aftercredits var bu arada, atlamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 abi bu seri cok guzel olacak planda bir pre-portakal suyu eva tadi var hmphs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ortalama, belki biraz ustunde ilerliyor guzel simdilik. yemek yerken falan izlemelik seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 3 herif oradan da kurtuldu. yalnız lapacısı bile invul takılıyorsa bayağı butchering olur çikuujinlerden. ben bir noktadan sonra overload oluyordur, ondan tünele girmedi, denizde bozarlar sistemi dedim ama adamlar boyut kapısına boyamış aleti. baya saçma ama neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 3. lighti bile absorbluyorsa, biz nasil gorebiliyoruz mechi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 sacmaydı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 knox said: 3. lighti bile absorbluyorsa, biz nasil gorebiliyoruz mechi? isigi absorblayip kendisi isik saliyorsan (ne bileyim calistiginda bir isik yayiyordur) gorebilirsin ama sacma evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar