Lombardi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Havalimaninda ki polis bakmiyor mu artik askerlik durumuna ? Benim arkadasim var sirf bu yuzden yurtdisina cikmiyor. Bir tane daha var kacaksin demisler git islem yaptir diye soylemisler ama tam kesinde emin olamiyorum
Mavardi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 O bu değil de, yüksek lisans için mezuniyetten hemen sonra tecile gittim şubeye. Çok çok itici davranıyorlar. Adını söylüyorsun anında hafıza kaydedip kağıda mağıda bakmadan şak diye sesleniyor ordan filan. Sonra bide böyle ikili florasandan tekini söküp her sökülen florasan yerine 2şer şerit halinde tasarruf maksadıyla sökülmüştür şeklinde yazı asmalar filan. Sıkıntı ya
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 3 kere çıktım 8 sene yoklama kaçağıydım 3 kez yoklama kaçağı oldum falan. en son bi 1.5 ay içinde 2 kez yoklama kaçağı oldum
elesso Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 asker kaçağı çıksan bile 15 gün içinde şubeye gitceğine dair kağıt falan imzalatıyolar sanırım
Killer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mavardi said: O bu değil de, yüksek lisans için mezuniyetten hemen sonra tecile gittim şubeye. Çok çok itici davranıyorlar. Adını söylüyorsun anında hafıza kaydedip kağıda mağıda bakmadan şak diye sesleniyor ordan filan. Sonra bide böyle ikili florasandan tekini söküp her sökülen florasan yerine 2şer şerit halinde tasarruf maksadıyla sökülmüştür şeklinde yazı asmalar filan. Sıkıntı ya lol'd umut sarıkayanın acındırma yapan karakterleri gibi sdflö
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mavardi said: lisans bittikten sonra hemen gidip tecil ettirmek mi gerekiyor yüksek lisansa girmeden önce? bir de 2 senelik bir tecil hakkımız varmış. ben onun iki yüz küsür gününü kullanmıştım zamanında, geri kalan günler hakkım olarak duruyor mudur?
Lombardi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 elesso said: asker kaçağı çıksan bile 15 gün içinde şubeye gitceğine dair kağıt falan imzalatıyolar sanırım Aynen , eger basvurmaz isen hakkinda arama karari cikiyormus. Emin olamadim iste
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Drall said: Şaka şaka ben askerlikten muafım çünkü düz tabanım bu şehir efsanesi falan diil miymiş ya. en extreme durumunda bile en fazla spor vermiyorlar falan diye biliyodum.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Marl0_on said: Mavardi said: lisans bittikten sonra hemen gidip tecil ettirmek mi gerekiyor yüksek lisansa girmeden önce? bir de 2 senelik bir tecil hakkımız varmış. ben onun iki yüz küsür gününü kullanmıştım zamanında, geri kalan günler hakkım olarak duruyor mudur? tecil hakkın diploma tarihinden itibaren başlıyor, ne zaman gidersen git en son mezuniyet tarihinin 2 sene sonrasına kadar tecil edebiliyorsun. birazını sonraya saklıyim diye bişey yok yani ^^
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Vingthor said: 3 kere çıktım 8 sene yoklama kaçağıydım 3 kez yoklama kaçağı oldum falan. en son bi 1.5 ay içinde 2 kez yoklama kaçağı oldum Kaçakken çıkışta pasaport polisinde falan sorun olmadı yani? :P:P:P:P:P:P:P:P:P (geyik olduğunu anlamamak ve sonra editlemek) Şimdi benim yüksek uzadı diye bakaya oldum ben. Diplomayı aldım cezasını ödeyip bir sene uzatacam. Ama bu arada sırf sorun olur diye yurt dışına falan çıkmamıştım. /= Eğer sorun olmuyorsa seneye yurtdışında okul falan bulursam dert etmeden gideyim.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Redeagle said: Vingthor said: 3 kere çıktım 8 sene yoklama kaçağıydım 3 kez yoklama kaçağı oldum falan. en son bi 1.5 ay içinde 2 kez yoklama kaçağı oldum Kaçakken çıkışta pasaport polisinde falan sorun olmadı yani? :P:P:P:P:P:P:P:P:P (geyik olduğunu anlamamak ve sonra editlemek) Şimdi benim yüksek uzadı diye bakaya oldum ben. Diplomayı aldım cezasını ödeyip bir sene uzatacam. Ama bu arada sırf sorun olur diye yurt dışına falan çıkmamıştım. /= Eğer sorun olmuyorsa seneye yurtdışında okul falan bulursam dert etmeden gideyim. ben sadece bana olanı söyledim. şimdi ulan ving söyledi aldık bilet çıkışta emdiler diye şeyapma sakın dfkh. bana bişey olmamıştı sadece belki olan vardır. bi araştırmak lazım ciddi ciddi
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Drall said: Ben daha dün çıktım bişey olmadı 3 yıldır asker kaçağı geziyprum 3 yılda 7inci çıkışım Drall said: Şaka şaka ben askerlikten muafım çünkü düz tabanım şaka maka anlamam. şikayet ettim, banlanacaksın ve as-iz kapına gelecek <2
tonbaliklimakarna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Garbage'a düşmüş ama yine de Google'dan arayıp gelenler için cevap yazayım, Yoklama Kaçağı/Bakaya tutanağı imzaladığım halde yurt dışına çıkabildim, çifte vatandaşım fakat TC kimliğimi göstermeden pasaport kontrolünden geçemiyorum zaten.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 tonbaliklimakarna said: Garbage'a düşmüş ama yine de Google'dan arayıp gelenler için cevap yazayım, Yoklama Kaçağı/Bakaya tutanağı imzaladığım halde yurt dışına çıkabildim, çifte vatandaşım fakat TC kimliğimi göstermeden pasaport kontrolünden geçemiyorum zaten. askere gitsene lan chris
Öne çıkan mesajlar