Wisp Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 peki abbey ve tavern arasındaki fark nedir hangisini önce geliştireyim. birazdan başlıycam ön bilgi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 ikisi de aynı işe yarıyor. religious kesim abey'de daha çok stress atıyor, non religious kesim inn'de. bazı karakterleri bazı yerlere gönderemiyorsun. sadece kendini tanrıya adayanlar olabiliyor, sadece gamble isteyenler olabiliyor. bunu parayla düzeltebiliyorsun ama her karakterte bunu düzelticem diye uğraşırsan para yetiştiremezsin. ikisini de paralel geliştirmekte yarar var. red. cost upgradelerini hemen yap 2. slot'u açmadan önce, böylece uzun vadede giderlerini minimalize etmiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 anladım. bazısı barda kafa dağıtıp stress atıyor bazısı inzivaya çekilip yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 abi adamı karıya gönderiyorsun aşık olup ırıspıya senin paracıkları yediriyor. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Para lazımsa torchsuz gidin, loot + critic alıyor karakterler zifiri karanlıkta, %90 oda gezmeyi yapın, resistance'ı yüksek karakterlerle girin. Kaybetmeyi göze alacağınız adamlarla gidin ama Risk = Profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 havvalı mehtap var ona götürün ölüleri. ölüyü diriltir valla öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Şimdi göreve çıkarken kaçar tane potin vs. almak lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 short görevde : 2 kürek, 1 bandage, 1 anti-venom, 1 anahtar, 5 torch medium görev: 2 kürek, 2 bandage, 2 anti-venom, 2 anahtar, 7 torch yemek olarak short 8, medium 12. garani rakamlar tabii bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 İlk dungeona oyunu keşfetmek için girdim hiçbirşey almadan. Bitirdim ama kanser etti. Adama heal atıyorum ölecek 1 vuruş daha alsa ama istemiyor. Delirme olayı epey zorlaştırmış. Bir de enemy çıkınca kafalarına göre bir anda yerleri değişiyor. Normal turn base mantığı ile oynayacağım diye girip beceremedim. Oyunun çok farklı mekanikleri var kendine has. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 aydınlık seviyesine göre iki taraftan biri "suprised" oluyor. oyundaki bence en büyük avantajlardan biri. suprised yiyen taraf 1 turn stun yemiş gibi oluyor. karşı tarafın en yavaş adamı bile oynuyor, sonra sen oynuyorsun. player için inanılmaz bir avantaj çünkü sen ilk turnde 2 hit oturtursan 1-2 targetı ortadan kaldırabiliyorsun(veya stunlıyorsun), hiç hit almadan hedef azaltıyorsun arkadakiler öne kayıyor falan. suprised'ı proclanın garanti gibi olan yolu scout yapmak. eğer scout yapmışsan odayı + light 75 üzerindeyse hemen her zaman suprised yapıyorsun. scout olayı içinde yeni odaya girerken yüksek light seviyesiyle gireceksin, belli karakterlerin baz scout bonusları var, artı class spesifik itemlar geliyor, ayrıca pasif abilityler geliyor. bu arada dungeonlardaki itemlar bazı itemlarla interaktif. bazı dekorlara bazı itemları kullanınca bonus veriyor. fountain bulduğunda holy light dökersen özel bufflar veriyor gibi. nette bilgisi mevcut. holy water ile bir sürü item pozitif geri dönüş sağlıyor. bazı itemlara hiç tıklamamak gerek mesela, direkt kalıcı negatif özellik verebiliyor (kitaplar fln mesela), yakıyorsun o zamanda stress çıldırıyor falan her şey iyi değil yani, her şeye tıklamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Cuce said: havvalı mehtap var ona götürün ölüleri. ölüyü diriltir valla öle bişi liseliler bilmez lale savascilari ne guzel oyundu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Silphatos said: Cuce said: havvalı mehtap var ona götürün ölüleri. ölüyü diriltir valla öle bişi liseliler bilmez lale savascilari ne guzel oyundu ya istanbul efsaneleri..oh ..evet..(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?35,983689,983689#msg-983689 top5 crpgm, no lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 week 41deyim oyun harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 karanlık run yapacam gazına swine god'a ve hag witch'e en iyi 2 barbarımı kaybettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 abi karanlık runı falan sallayın oyunda ilerleyince bir endgame yok, bilmemkaç bin gold elinizde kalıyorsunuz öyle olan fazladan food-bandage-torch almadığınız runlarda ölen adamlarla, boşa giden vaktinize oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 lvl3den sonra cok kolaylaşıyor oyun armor ve skilleri upgraeleyince hard mode olsun diye karanlık oynayım dedim aradıgımı buldum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 iyi de karanlik oynayinca daha cok para daha cok crit de veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 ne endgamei la roguelike dungeon crawlerda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 oyunda en sevmediğim mob: http://i.imgur.com/powTCiy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 roguelike'da tek endgame vardır oda newgamedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Saeros said: oyunda en sevmediğim mob: http://i.imgur.com/powTCiy.jpg ashdabsdf aynen ya. buarada bitane rabid(kuduz)barbarım var,tek başına yanına noobları variyorum dungeon temizliyo sdfs. gidip weald da rabid dogları farmlayın,onlardan bulaşıyo direk.+%20 dmg -10 accuracy mi ne,negatif trait olarak bide. onun dışında karakterin positif traitlerini nasıl idare ediyosunuz? çok düzgün karakterlerim heba oluyo 7 positif traitten sonra yeni gelen positif trait random bitanesini sildiği için.dungeon sonunda o maskeye tıklamasak trait vermiyo sanıyodum,öyle değilmiş ama.napmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ulen o bir kadeh şarapı üstüme dökünce küfürü basıyorum direk resmen ya heh. adamlar da full stresse giriyor ben de giriyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 http://i.imgur.com/EUJ6SJo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ben de cs betinden vurduğum paraların ufak bir kısmını harcayıp alayım bari şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar