Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2020 yeni PvP dlc sini deneyen varmı? güzel olmuş güzel olmuşta çook uzun sürüyor maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 (düzenlendi) Ben pvp takılıyorum... 11 maçta 10 galibiyet 1 mağlubiyet aldım. (o 1 mağlubiyette arenci tanrılarının gazabına uğradım. 3. turne 3 afflicted adamla başladım. Anla ne kadar üst üste crit yediğimi... ) Benim maçlar çok çabuk bitiyo ya. DANDUNDANDUN dalıyorum. Adam "lan nooluyo" derken 2. turnde bir adamı burstlemiş oluyorum. Sonra da double healer+self heal ile toparlayıp 2-3 turn sonra 1 adam daha kesiyorum. Sonra da çıkıyolar. Kazandığım 10 maçta sadece 1 defa adamım öldü. Mayıs 30, 2020 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2020 hangi karakterlerle arena ya dalıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 soldan sağa: Musket-Arb-HW-Abo Musket: marker, finisher, off healer Arb: dmg, Destealth/debuff, Off healer HW: Bodoz damage (bi de ignore stealth skili var işte) Abo: Knockback, Stun, Guard kaldırıcı, çok çok gerekirse damage (Takımda stress healer yok. Onun yerine heart attack yiyene heal atıyorum sdfsdf) Card game tabiriyle konuşmak gerekirse tam bir midrange deck yaptım. Ölümüne stress takılanlara karşı çok stress vuran birini (MaA hariç.. MaA ölmüyor) gözüme kestirip burstlüyorum. Eğer Jesterlı/full mark takımı denk gelirse burstlenmemeye çalışıyorum. (Burst yemedikçe 2 off healer sabbaha kaddar heal atıyolar) Abo'nun 2 knockback itemını da aldım. Rank 2de BH gördüğüm zaman gülesim geliyor. Bi kafa atıyosun hobaaa en sona. En sonda da bi boka yaramıyo dsfgsdfgsdfgsdfg Şu an stress/dodge stack compları çok güçlü diyolar. Rankedte de çoook fazla karşılaşıyorum zaten. Ama dövüyorum işte bi şekilde. Veteran 2'ye çıktım. Kısmet. Occu'nun nerflenmesi lazım. Her rankte çalışıyor, heal var, eşşek stress damage var, finisher olabiliyor, pull push mark, base dodgeu da çok iyi. Tamam her şeyi yapsın eyvallah ama bari resistleri düşük olsun dimi? SB'de benzer şekilde kanser. 4 block, 80 dodge..... ResidentSleeper'a bağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Hmm eyvallah ace deneyeceğim bunu.birde abo transform sırasında sadece karşı takıma stress veriyor abo da op olmuş sanki.yaratıkda yok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Abonun knockbacki çok iyi. Hem 2 tane item takarak şansını baya yükseltiyorsun, hem 1 rank ilerlemeni sağlıyor, hem 1 değil, 2 knockback veriyor hem de EŞŞŞEK gibi vuruyor. Oyundaki en iyi knockback şu anda. Abo iyi iyi de... Stress şu anda çok güçlü. Abo'yla transformda 24 stres veriyosun o kadar. Occu resmen her şeyi inanılmaz iyi yapıyor, stres, heal, pull mark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 O bir şey değilde adamlar salt pure single playerı bu kadar güzel pvp ye cevirdiler ya şapka çıkarmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Aynen ya.. bayıla bayıla oynuyorum valla. Almayan varsa kaçırmasın. 10 lira sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 DLC'leri almıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 (düzenlendi) pvp için gerek yok. 2 tane class eksik oynarsın olur biter. Ha şöyle bişey var. DLC'lere cidden değiyor. Hele crimson court (aşırı kazıklığını saymazsan ki bunu oyunu no death no dismiss bitirmiş biri olarak söylüyorum) hağrika. Mayıs 31, 2020 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2020 Yalnız şey çok tuhaf. Pati ahalisi olarak HS çıkınca direk zıplamıştık. DD'nin pvpsi bu kadar harika çıkmışken (desyncler hariç) sadece 2 kişi oynuyor olmamız çok tuhaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 nası yani? 1v1 değil mi, kaç kişi oyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 bende oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 (düzenlendi) 9 saat önce, Cokomantis dedi ki: nası yani? 1v1 değil mi, kaç kişi oyn 1v1 canım. Demek istediğim forumda popüler olmaması şaşırtıcı. Hadi PvE kısmını beceremeyenler var ama pvpsi çok zevkli. @FrostbiteBu arada compu değiştirdim. Benzer winrateli ama oynaması çoook daha eğlenceli. Musket-Arb-Cru-Leper. Leper critleyince kesin Deaths door'a indiriyor, critlemeyince de Deaths Door'a indiriyor:D Tek sorun bağzı rakiplerin geri zekalı olması. Adamdan bir kişiyi öldürmüşüm. Stressim 100'e gelmemiş. Çık işte oyundan. 3 tane healerım var. Senin herhangi birini kesmen matematiksel olarak mümkün değil. Haala didişiyor. İsterse %100 crit chance olsun. Kazanamıcak. Azmetmiş oynuyor. Haziran 1, 2020 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 (düzenlendi) bende değiştirdim Occu,HW,Flail li amca,SB bugün beş maçı da aldım ve maçlar time olarak yarı yarıya düştü vateran tier 3 oldum bu arada hem damage hem stress dealer ekip hemde iki tane pull cu var:) flailcı psikopat zaten hem kendini hem takım arkadaşını healıyor sınırlıda olsa.şimdilik iyi SB nin bir itemı kaldı istediğim o da çıkarsa tadından yenmez Haziran 1, 2020 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 https://www.reddit.com/gallery/nm5ovf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 (düzenlendi) meh nevermind Mayıs 27, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 yeni dizayn bir bana mı kötü göründü? yani kötü değilde ne biliyim ilk oyun gibi sanat eseri gibi durmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 narrator dayı duruyosa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Redditte okuduğum kadarıyla gameplay daha bir hades/slay the spire tadında olacakmış. Üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Nasıl yani Hades ve StS çok farklı oyunlar, mapta ilerleme açısından mı onlara benzer olacakmış. 3 seçenekten birine git, sonra ordan ilerle, act sonu boss sonra bi sonraki act gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2021 kart olacaksa riot @arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2021 sanirim ace'nin mesajindaki kasit karttan ziyade tek karakter yonetilmesi? yani standart roguelite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar