Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Darkest Dungeon

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

neyse tekrar başladım biraz daha anladım oyunu. başta ui ı bile anlamamıştım.

yalnız bu oyun cidden saç döker abi. ilk dungeon'da tüm odaları dolaştım son odaya geldim. 2 hero ölmek üzere kaldım. son elemana stun'ı vuramasam birinden biri gidicekti. bide bu adamlara yatırım falan yapıyoruz sora laps diye dungeon'da gidiyo tabi di mi safsadfsadf

elim ayağım terledi yemin ederim :D

edit: embark dediğimde karşıma 5 farklı region çıkıyo. bunlardan 2 tanesi seçilebilirdi ilk girdiğimde. şimdi ruin 4'e bölündü. ilk bitirdiğimize tekrar mı giriyoruz burda? mesela clense ve scout diye 2 farklı seçenek var. bunların tek farkı verdiği ödüller mi yoksa içerikte farklı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Acele etmeden her girceğin yer için doğru hazırlanırsan nerde ne yapıcağını doğru ekipmanla doğru yere girince kolay bile oyun.

Yani tecrube edip ögrenmen lazım uzun sürüyor o da tabi öğrendikden sonrası kolay.

Ben en son her girdiğim yer için steam save dosayasını yedekliryodum bir şey olursa en fazla oranın başına dönüyosun.

save dosyasının adı 262060 :P gizlemişler biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sadece yiyecek ve ışık alıyorum, 3 tane de kürek

eğer long dungeon geldiyse 1 tane anahtar secret room için yoksa yok

chestler dışında bir halta dokunmuyorum, normalde inventory dolmuyor ama antiquarian götürüyorum mümkün oldukça o olunca taşıyor bile

bir de yoldaki meşaleleri bile antiquarianla alınca ekstra bişeyler geliyor, başkasıyla tıklamayın ben hep unutuyodum :p
Sosyal ağlarda paylaş

üstündeki iyi ve kötü etkileri iyi ayarla misal veriyorum uzun zaman oldu oynamıyorum, bazı dungeon'a girince o dungeon'da -30 stress olma yada buna benzer bir şey varsa girmiycen o adamla oraya buna benze şeyler var.

adamların stress olaylarını delilik olaylarını iyi ayarlıycan.

2 grup yapacan o turn'de kötü durumdaysan adamları iyleştirmek ve stress azaltmak için diğer grupla basit bir yere girecen o turn' geçirencen diğer adamlar düzelcek vs stratejiler yapıcan..

var incelikleri ne zamandır oynamadım tam hatırlamıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

neyse tekrar başladım biraz daha anladım oyunu. başta ui ı bile anlamamıştım.

yalnız bu oyun cidden saç döker abi. ilk dungeon'da tüm odaları dolaştım son odaya geldim. 2 hero ölmek üzere kaldım. son elemana stun'ı vuramasam birinden biri gidicekti. bide bu adamlara yatırım falan yapıyoruz sora laps diye dungeon'da gidiyo tabi di mi safsadfsadf

elim ayağım terledi yemin ederim :D

edit: embark dediğimde karşıma 5 farklı region çıkıyo. bunlardan 2 tanesi seçilebilirdi ilk girdiğimde. şimdi ruin 4'e bölündü. ilk bitirdiğimize tekrar mı giriyoruz burda? mesela clense ve scout diye 2 farklı seçenek var. bunların tek farkı verdiği ödüller mi yoksa içerikte farklı mı?

abi ben darkest dungeona girip 3 tane level 6 - quirkleri falan da ayarlanmış hero kaybettim. darkest dungeonda her yediğin damage stres veriyor falan hepsi de kalp krizinden mefta oldu. öyle direk kaçıyım da diyemiyorsun, random bi heronun geride kalması ve ölmesi gerekiyor falan. onun için 2 değiş 3-4 grup kasmak lazım beraber.

ha bide zaten 4 leveli var darkest dungeon'ın.bir kere giren karakter bir daha giremiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

stres olayı bende baya stres yapıcak gibi gözüküyor :D

herolardan bitanesi 100 stres ile şizofren oldu. stress relief'e yolladım ama sürekli bana armor vermeyin kanım boyamak istiyorum gibi şeyler söylüyor asdfdasdfa

bu o stress relief seçeneğinin işe yaramadığını mı gösteriyor? farklı herolara farklı stress relief taktikleri seçmek gerekiyor anladığım kadarıyla. bunu anlamanın yoluda herhalde deneme yanılma diye tahmin ediyorum.

bu arada rpg falan pek tarzım oyunlar değil ama iş laptopunda oynicak bişi lazım diye almıştım tarzını beğenerek. baya baya sevdim şu anda oyunu. şimdilik çok fazla hatalarıma takılmadan bir süre daha deneyerek oynamayı düşünüyorum. sonrasında zaten öğrendikçe baştan başlayıp farklı taktiklerle ilerlerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

işte görevin gerektirdiği amaç farklı. scout en kolay, cleanse biraz daha uğraştırıcı sayılır.

buradanda anladığım aynı dungeon (yani tip olark mekan olarak) ama farklı quest değil mi? yani ilk girdiğim sanırım scout göreviydi quest'im %90 dungeon reveal'dı. bunu yaptım şimdi aynı yerde 2x cleanse 2x scout görevi var. bunlar farklı questler vericekler diye tahmin ediyorum doğru muyum?

mesela questin istediği şeyi bitirince direk dungeon'dan çıkmak lazım sanki değil mi? ilk yaptığım görevde quest bitti dedi ama cont. exploring dungeon seçeneği vardı. onu seçtim ama tabi torchlarımın bittiğinin farkında değildim. son odada 4 tane hayvan gibi düşman çıktı. karanlıkta savaşıp 2 herom ölümün eşiğindeyken sonda attığım 2 stun'la heroları ölmeden kurtarıp devirdim karşıdakileri.

elim ayağım terledi ama yanlış bişi yapıcam diye sadfasdfsaf
Sosyal ağlarda paylaş

stressle başa çıkmanın 3 yolu var

1) trinketler, -stress trinketleri var, veya -food consumed trinketleri var onları stacklayıp kampta feast çekiyorsunuz millet rahatlıyor
2) stress heallayan herolar, jester houndmaster crusader mesela, veya leper kendi stressini azaltırken prot alıyor alıyor falan
3) crit chance, critleyince genelde sadece kendisinin değil etrafındakilerin de stressini düşürüyorlar, bu konuda vestal mükemmel çünkü judgment damage ve heal portionuyla critleyebilecek 2 instance yaratıyor, divine comfort 4 instance yaratıyor, yine jester ve grave diggerın crit chanceları çok yükseliyor bazı ataklarıyla
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
yeeni dlc, 2 gune aciliyor:

http://store.steampowered.com/app/702540/Darkest_Dungeon_The_Shieldbreaker/

New hero class: the Shieldbreaker

Dynamic, tactical skill set for the Shieldbreaker featuring all new combat mechanics including: Armor Piercing, Guard Break, and Stealth

Shieldbreaker class-specific trinkets, including a set.

3 New Monsters - frightful illusions from the Shieldbreaker's origin, now slithering forward to infest the Estate

New Consumable Item - Aegis Scale, providing a last bastion of protection for when a hero truly needs it.

http://cdn.akamai.steamstatic.com/steam/apps/702540/ss_6d4738389d8d78ff3b44c39f80c42f80596bddb0.600x338.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...