Kyra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 söz konusu enerji ise ben söyleyim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 pontipatiye sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 çok haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 çocugun varken hala uyuşturucu falan kullanıyorsan kusura bakma hacı ama sen olmamışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Yapma ya yazıktır günahtır, oğlun var küçücük. Kendine kıymet vermiyorsan onu düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Vingthor said: chrome gittikçe gerizekalılaşıyor. durduramıyoruz. uyarıyoruz daha kötü oluyor falan. zaten çok zeki değildi ama boyut kapısı falan açtı sanırım E kimmiş krommuymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 E said: ben her sabah 1 adet kivi ve 1 avuç ceviz yiyorum sabahları 6 senedir kahvaltıyla beraber hakikaten acayip mutlu bir insanım. noyan ilk defa doğru bir tavsiye verdi. buradan paticiğe sesleniyorum. ulan ne biçim bir komünsünüz siz. olgar buraya ilk geldiğinde nerd nerd modifiyeli arabaları paylaşan patinaj bölümünde alelade bir adamdı. iyi kötü 2&half men walden'ın türkiye versiyonu, anadolu genci adamı uyuşturucu bağımlısı, supplementle vücut yapmaya çalışan, kişilik bozukluğu belirtileri gösteren bir freak haline çevirdiniz saldıra saldıra. bu nasıl bir ezikliktir içinizdeki, bu nasıl bir beyaz türk olma kompleksidir ki ben senden daha iyiyim çünkü bunları bunları tecrübe ettim, böyle biriyim sen bilmemezsin, asla bizim gibi olamayacaksın ne kadar zengin olsan da pis keko diye diye adamı ne hale getirdiniz. adam da hırslı, her konuda domine edeyim diye kendini şekilden şekile soktu kaç ay içerisinde. değilsiniz abi. ne olgardan daha iyisiniz ne de bizim bakkalın endüstri meslek lisesine giden oğlundan daha iyisiniz. onlar da sizden daha iyi değil. 20.000 sene sonra o aptal vücutlarınızın bütün zerreleri toprağın yüzlerce metre altında çoktan çürümüş halde kaldığında şu an böbürlendiğiniz aptal özelliklerinizin, sahip olduğunuz ve marifet zannetiğiniz hiçbir şeyinizin bir anlamı kalmayacak. isminizi bile kimse hatırlamayacak. kimsenin umurunda da olmayacaksınız. bir üçüncü dünya ülkesinde iletişim kurulabilir düzeyde biri olmak marifet değil. çıkın bu saçma psikolojiden artık. güzel meme ve seksi fotoğraflar göndermek isteyen varsa özel mesaj yoluyla bana ulaşsın. mailleşelim, tanışalım arkadaşlar. Sekonun da çok umrundaydı buradaki çoluk çocuğun ergenin lafı sözü, ha umrundaysa o zaman ona yazık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 kocaman adamlar hala ergen işlerle uğraşıyorsunuz. ayıp. sequo sen de dünyanın en iyi motivasyonlarından birine sahipsin. allah bağışlasın güzel bir çocuğun var. bu işlere bulaşmış olman bile salakça. komik hiç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ben E yi editör sanıyodum şorme miymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 editor ya büyük ihtimal bu arada sequo alkol falan kalsın sigarayı bırak lan asıl, bak çocuklu adamsın yazık günah kendine acımıyorsan çocuğunu düşün, ferari binme yaşına geldiğinde yanında olmak önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 op un ilk mesajına cevap; abi tebrikler devam edersen bu kararında. ama bunu yaşamadan da görebileydin keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Editor de değilim, chrome da değilim ama aras gerçekten problemli bir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 aquila said: hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 chrome ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 tam chrome mesaji 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 editor XX ya çok geride kalmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 o kadar çok salak adam var ki 2. veya 3. account ile geri dönüp bir şeyler kanıtlamaya çalışan, insan zorluk çekiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 chrome diyince yadirgadi, şorme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 denk geldi bugün, koyayım şuraya bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 cok acayipmis oeh dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 E chrome muymuş la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Kyra said: söz konusu enerji ise ben söyleyim mi ? yine garip gurup sperm yemeli içmeli tavsiye geliyo beyler aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar