Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kötü alışkanlıklarımı bırakıyorum.

Sequo

Öne çıkan mesajlar

E said:

ben her sabah 1 adet kivi ve 1 avuç ceviz yiyorum sabahları 6 senedir kahvaltıyla beraber hakikaten acayip mutlu bir insanım. noyan ilk defa doğru bir tavsiye verdi.

buradan paticiğe sesleniyorum. ulan ne biçim bir komünsünüz siz. olgar buraya ilk geldiğinde nerd nerd modifiyeli arabaları paylaşan patinaj bölümünde alelade bir adamdı. iyi kötü 2&half men walden'ın türkiye versiyonu, anadolu genci adamı uyuşturucu bağımlısı, supplementle vücut yapmaya çalışan, kişilik bozukluğu belirtileri gösteren bir freak haline çevirdiniz saldıra saldıra.

bu nasıl bir ezikliktir içinizdeki, bu nasıl bir beyaz türk olma kompleksidir ki ben senden daha iyiyim çünkü bunları bunları tecrübe ettim, böyle biriyim sen bilmemezsin, asla bizim gibi olamayacaksın ne kadar zengin olsan da pis keko diye diye adamı ne hale getirdiniz. adam da hırslı, her konuda domine edeyim diye kendini şekilden şekile soktu kaç ay içerisinde.

değilsiniz abi. ne olgardan daha iyisiniz ne de bizim bakkalın endüstri meslek lisesine giden oğlundan daha iyisiniz. onlar da sizden daha iyi değil. 20.000 sene sonra o aptal vücutlarınızın bütün zerreleri toprağın yüzlerce metre altında çoktan çürümüş halde kaldığında şu an böbürlendiğiniz aptal özelliklerinizin, sahip olduğunuz ve marifet zannetiğiniz hiçbir şeyinizin bir anlamı kalmayacak. isminizi bile kimse hatırlamayacak. kimsenin umurunda da olmayacaksınız. bir üçüncü dünya ülkesinde iletişim kurulabilir düzeyde biri olmak marifet değil. çıkın bu saçma psikolojiden artık.

güzel meme ve seksi fotoğraflar göndermek isteyen varsa özel mesaj yoluyla bana ulaşsın. mailleşelim, tanışalım arkadaşlar.

Sekonun da çok umrundaydı buradaki çoluk çocuğun ergenin lafı sözü, ha umrundaysa o zaman ona yazık zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...