Liebe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 bizim arkadaşın araba şu, ya da çook benzeriydi emin olamadım http://4.bp.blogspot.com/-9UYPBkzhwKs/UAQylymIE9I/AAAAAAAAASI/Sj1GQaGiUdY/s320/kiralik_cabrio_vosvos.jpg dizilere kliplere düğünlere falan kiralıyor. 10k ya almıştı sanırsam çıkarmıştır parasını 2 senede sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 yaz sıcağında trafiğin en berbat yerinde kalınca anlarsın abi. bence alma. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 sene 2014, insanlar halen marjinallık peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Anlayamadan beyin kanaması geçirir zaten sfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Voys said: paranı çöpe at en azından daha güzel hikayen olur sdfsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 2014 yılında tosbağa anca koleksiyon için alınır ya. trafiğe çıkmayın şöyle arabalarla hipsterlık için. kendinizin ve milletin canını tehlikeye atıyorsunuz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 üstteki 2 yoruma da katılıyorum kısacık yollarda gitmeyecekseniz hipster olcam diye vosovs almayın fiat 500de hipster arabası değil mi mesela, ondan alın. veya gidin erkeg gibi ergeg arabası alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 arkadaşım gecen sene sattı dertten başka birşey degil bu araç kamyon kadar çok yakması bir dert, kamyon gibi direksiyon olması dert, sağ tarafta ayna yok, frene bassan tutmaz gaza bassan gitmez, benzinci ve sanayiciler seni cok sever cocuklarına ev alırsın bu araca verdigin parayla. İlla eski püskü ucuz göze güzel gözüken birşey istiyorsan uno al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Esh said: Faça sahin al gec. Tatava yaptirmaz, az yakar cok yanlar. 5 vites hem de https://lh5.googleusercontent.com/-0q-BZOtodB8/UOMr_zsqMGI/AAAAAAAAAFs/KgmZNaBmGCo/w800-h800/550914_292807480811721_164074873684983_636009_1017012671_n%2B-%2BKopya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ilk araba olarak almak, iyi macera gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Snake said: kafaya koydum, 1 ay içinde alıyorum. ilk arabam olcak. modern araçlar görsel olarak bana çok itici geliyo o yüzden böyle bişeye karar verdim. var mıdır geçmişte tosbağa kullanmış ve/veya hala kullanmaya devam eden birileri? Bari Meksika versiyonları bul yeni nesil, en azından daha az sorun çıkartır :) http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Beetle_in_Mexico Enjeksiyon bile koymuşlar son serilere (:D VW Bus vardı ilk nesil, 1.4 flex motor 85 bg di 4 ileri idi en son. Tabi 2 sene önce üretimi durdurulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ilk araban olcaksa, su cagda ilk telefon alip 3310 dan baslamak gibi bisey.. ha cok zengin olursun evin arka bahcesinde dekor olarak dursun icinde saksi fln yetistiririm diyosan o ayri. paran heba olur gibi geliyor banada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 kafaya koyduysan al direk. bir sure sonra zaten ben niye boyle bir adamim diye sorgulamaya baslarsin. kisisel gelisim boyle olur ancak. ibreti alem olur etrafindekilere de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar