kgns Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Aket-Atum said: Çantaları biriktirip açmanın tek tek açmaktan düşürmeye etki olarak herhangi bir farkı var mı? Varsa ne? psikolojik faydası var. 2-3 kere run yapıp açıp hiçbirşey çıkmadığını görünce canın sıkılıyor. fakat toplaya toplaya çok run yaparsan "açınca neler neler çıkacak üff" psikolojisiyle gaza gelebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 t6 da act bir bitirdim. cantayı alacakken başlantı koptu :D olmayınca olmuyor... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Abi abv, 1 haftadır farmlıyorum bir 7-8 tane bracer, 5-6 tane shoulder, birkaç tane de silah düştü bir tane ring düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://i.imgur.com/DnTqhyV.gif redditde biri koymuş, trifecta rorg için ne kadar farmladım diye bende daha 5 stack var, abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 yeni patch icin bu adamla hemen kanka olmam lazim. 2 haftalik key var orda resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 acaba hangi zorlukta farmlamış? gördüğüm kadarıyla redditte yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 allah belasını versin ya bu ringin de bountylerin de. nasıl bir nerf attılarsa artık günlerdir farmlıyorum, 430 rift key oldu bir tane bracer dışında hiçbir leg düşmedi. allah belanı versin blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bana da düşmüyor. gear öyle bir hale geldi ki lazım da değil zaten artık sdfds. t6 yapıyorum arada başka birşeyler de düşsün diye. rorg dışında herşey düştü sanırım. son istatistiklere bakınca t6 farmlayasım geliyor ama RNG bu işte, lanet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paragon level 150 heriflerde starmetal kukri görüyorum ben sonra 2-3 gün oyuna girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 dün 8 cache açtım normalde, int/vita/as/lph'li düştü bir tane, şimdilik iş görüyor, jade'i bitirince tekrar farmlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 2938 bounty'de toplamda 4 RoRG dusurdum. Diger bir degisle, yaklasik her 750 bounty'de, 1 RoRG dusurmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bu yüzüğü Allah kahretsin, sırf bunun yüzünden HC demon hunterla T2 de takıldım kaldım. Marauder'i bozma şansım yok, o petler olmadan yaşama şansımı çok riske ederim. Aughild tamamlamadan da T3 olacak gibi değil. Rahat 200-300 act 1 yaptım ama hala yok. Yani statlarını falan bile geçtim, istediği kadar rezil çıksın yeter ki çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 YGT said: 2938 bounty'de toplamda 4 RoRG dusurdum. Diger bir degisle, yaklasik her 750 bounty'de, 1 RoRG dusurmusum. Bunu yazdiktan sonra, 1 bounty daha yapayim dedim. 1 RoRG daha dusurdum. Bu da ortalamayi yaklasik 500 bounty'de 1 RoRG'a dusurdu :). Saka gibi ama hala trifecta RoRG yok. duzenleme: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Dogrusu 600 bounty'de 1 olacak :). Matematik terk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 split farm yapmak isteyen varsa akşamları bereber yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 1088. bountyde düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Arkadasla 2 act 1 yaptık arkadaş kaptı. Sonra ben tek yaparken çantayı almadan cağırdım arkadaşı . Oda başka car ı ile geldi ona da dustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 10 tane cache birikmişti, kafam attı bekleyemem dedim açarken bir baktım 4. ya da 5. den düşmüş bile. Özellikleri iyi değil ama yine de düştü sonuçta. Diğer arkadaşlara başarılar dilerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 1134. ikinci düştü. yine patato statlar ama olsun. sırada STR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bu itema bir çözüm bulmaları lazım. mesela cache drop olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 düşmüyor abi bu. ben bıraktım uğraşmıyorum zaten bi bu bi thunderfurry bide akkharat helm düşmüyorlar. hırs yaptım içimde patladı ya. hayır bide öyleki sanki herkeste var bi bende yok gibi geliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Abi o yeni patchle gelcek 5. passive slotu veren amulet bile daha iyi ya, hiç değilse über boss kesiyorsun falan. Hellfire amulet için bir de 4. olarak diablo überi yapmışlar ama ptrde, ebesinin bir tarafı gibi. Diablo fightı zaten uzun normalde, bir de yanında bir değil iki tane daha boss geliyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 2 aydır falan elime pek diablo sürmedim ama şu item'dan çektiğim çileyi hiç bir şeyden çekmedim. Zaten vazgeçtim aramaktan. Yeni patch'de oyuna başlıcam ama hiç denemicem bile bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 millet ne rorg çilesi çekmiş arkadaş. ben de kastım baya ilkini düşürene kadar, şimdi 4-5 tane falan var heralde stashte asdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar