Feamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 beyler, bu aletlerden bir haber ve haz etmediğim için konudan resmen bir haber olduğum için nereye konu açılır bilmiyorum. şimdi meramın şu, red dead redemption ilk çıktığından beri oynamak istediğim bir oyundu ama sırf bu yüzden ps3 almak istemedim, lakin sabah dragon's dogma isimli oyunla tanışınca artık yeter dedim ve bir konsol alma fikrini aklımda yeşertmeye başladım heyhat, konuya fransız olduğum için ne alınır nasıl alınır hiç bir fikrim yok ve düz adam gibi internete yazdım bunlar çıktı karşıma, PS3 12GB M Chassis EUR Black PS3 500GB + GranTurismo 6 + The Last of Us bunlar çıktı, sizce hangisini almak daha mantıklı olur veya başka bir önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Feamer sana samimiyetle bişey anlatmak istiyorum. Konsol sahibi olup konsol oyunu oynayan insanlar ikinci sınıf insanlardır. AKPye oy verirler, uzun adam hüloğğğğğ diye çıldırırlar, televizyonda acun izler ve gezi direnişine şüpheyle yaklaşırlar. Çünkü oyun konsolları bu dünyada basitlik ve ucuzluk adına ne varsa lümpenlere, pleblere hitap etmek adına bünyesine alır ve ikiyüzlü değer yargılarıyla temellerini çürütmeye çalışır (bkz. badhesda ve konsoltardasyon yüzünden acunlara yönelik çıkan oblivian ve devam oyunları, bkz biowhore ve DA2 ile ME2, bkz. fallout IPsinin Fallout3 adı verilen kahpe yapımla katledilmesi). Bu gidişe dur demek biz aydınların elinde. Tabii ki öncelikle kanserli hücreleri ayırmak gerekiyor, bunun için konsolcuların önce gettolara yöneltilmesi, ardından da zorunlu göçlerinin başlaması gerekiyor (malta var aklımda). Bu şartları sağlayabildikten sonra gerçek oyuncular olarak dünyanın daha aydınlık ve ileri bir yer olmasını sağlayabiliriz. Konsolcuların birer fare gibi oyunlarımızı kemirdiğini anlatan bir poster http://media.liveauctiongroup.net/i/8991/10124263_1.jpg Dark Souls ya da Heavy Rain gibi konsol oyunlarının nasıl iyi oyun maskesi takıp bizleri aldattığına dair bir poster http://www.jewishproblem.com/wp-content/uploads/2012/11/satan-mask.jpg YAŞASIN HÜR VE ÖZGÜR PC GAMING! http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/masterrace2_zps1bc052ff.png edit : ikinci poster konusunda beni uyaran yoldaş kara_buz a teşekkürlerimi sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 yazı için tebrik ederim ama ikinci posteri hiç anlayamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 http://i3.photobucket.com/albums/y78/novariusandrion/FalloutWalker.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 axedice den bekliyordum ama ondan önce bir öneri gelir diye bekliyordum :) valla konsol monsol hayatta almazdım ama o iki oyun çok iyi gözüküyor, yani bir tarafta dragons dogma, bir tarafta dragon age 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 git ikinci el bi ps3 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 3 aylık vatandan alinmiş 120 gb ps3 ümü satabilirim yanındada red dead redemption da veririm. 3-4 de oyun var fazla onlarıad veririm 1 kol 500 tl içine istediğin oyunu da yüklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 headshot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konsol kölesi faşo yönetim mesajlarımı siliyür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 xbox var elimde istediğin iki oyunlu (hatta dragons dogma dark arisen 2 tane biri jelatini açılmamış) 8 tane de oyun toplamda (forza horizon falan) 700tlye bırakırım 250 gb hdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 totemic said: xbox var elimde istediğin iki oyunlu (hatta dragons dogma dark arisen 2 tane biri jelatini açılmamış) 8 tane de oyun toplamda (forza horizon falan) 700tlye bırakırım 250 gb hdd 700 ₺ mi? LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 axedice said: Konsol kölesi faşo yönetim mesajlarımı siliyür silmekle kaldigimiza dua et sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Başlık sadaka kokuyor. Konu cehalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 cehalet olduğunu kabul etmekle birlikte "bilgi" sadakası istediğimi zaten belirtim, şu iki oyun için düştüğümüz hallere bakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 spompas said: 3 aylık vatandan alinmiş 120 gb ps3 ümü satabilirim yanındada red dead redemption da veririm. 3-4 de oyun var fazla onlarıad veririm 1 kol 500 tl içine istediğin oyunu da yüklerim. 400 verrim :0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 İkinci el ve sıfır arasında karar veremem ama sıfır alacaksan vatandaki fiyat pahalı 500gb için. ben 2 sene önce daha ondan daha iyi fiyata almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 benim mesajı da silivereydin ya pipi gibi kalmış orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Fin said: spompas said: 3 aylık vatandan alinmiş 120 gb ps3 ümü satabilirim yanındada red dead redemption da veririm. 3-4 de oyun var fazla onlarıad veririm 1 kol 500 tl içine istediğin oyunu da yüklerim. 400 verrim :0 oyun vermem hdd ide sökerim 12 gb oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 ikinci el al direk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 180 gb bu arada yanlış olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 to op; abi youtubea gir red dead redemption lets play 1080p no commentary yaz al eline mısırını cipsini içeceğini dizi gibi izle iki tane eski oyun için konsol alınmaz, hele ki yeni generation gelmişken eski nesil makina hiç alınmaz. eğer westernse olay gunslinger oyna pcden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Tori said: hele ki yeni generation gelmişken eski nesil makina hiç alınmaz. katılmıyorum. ps3ü aldım keşke almasaydım dedim. ucuzladığında ps3+allah ne verdiyse almalıymışım. grafikler son gen olmuş pek dert değil. mesela god of warları şimdi oynasam yine aynı keyfi alırım. unchartedlar aynı, last of us zaten yeni. efendime söyleyeyim mgsler falan. ps4 almak için ps5in çıkmasını bekleyeceğim dsakjgfasg. ayrıca price peakteyken oyun almamaya da karar verdim. ac5 çıksın black flagi alıcam gibi. gerçi bu benim beleşçiliğimden olabilir. pek kaale almayınız lelel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ya bu gün çok canım sıkılıyordu. para harcayacak yer arıyordum resmen. bir anda konsol almaya karar verdim. daha önce hiç konsolum olmadı. en son sega mega drive 2'm vardı :Ç ps3 veya xbox 360 alayım diye düşündüm. xbox 360 da karar kıldım. neden diye sormayın ben de bilmiyorum. bir yerlerden bilinç altıma kazımışlar demekki. derdim zaten son çıkan oyunları oynamak değil. alayım atayım kenara dursun. arada açar açar oynarım, yıllar sonra bile takılırım diye düşünüyorum. böyle düşünmemdeki sebep oyun kütüphanesinin çok geniş olması(öyle di mi?) hem evde 60" plasma var keyifli olur diye düşündüm. şunu almayı düşünüyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-xbox-yeni-super-slim-plus500-gb-plusjtag-plus-400-oyun-pluskarne-hediyeniz-168552536/detay/ ne dersiniz? fiyat performans bir yana aradığım konsol bu mu? ps3 mü alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Eski kasalardan alın, 100 TL'ye kırdırın. Yeni kasalara hardware eklemesi de gerekiyor, 250-300 TL'ye kırıyorlar. PS4 çıkmışken PS3 oyununa 150 TL mi verilir. Eski nesil konsol alırken çok kafa yormaya da gerek yok, ikisi de kırılıyor, exclusive'lere bakın ona göre alın. Bence açık ara PS3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 upladığıma bakma, konu artık benim. bana yazcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar