Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyun konsolu satın alma yardımı talebi

Feamer

Öne çıkan mesajlar

beyler, bu aletlerden bir haber ve haz etmediğim için konudan resmen bir haber olduğum için nereye konu açılır bilmiyorum.

şimdi meramın şu,

red dead redemption ilk çıktığından beri oynamak istediğim bir oyundu ama sırf bu yüzden ps3 almak istemedim, lakin sabah dragon's dogma isimli oyunla tanışınca artık yeter dedim ve bir konsol alma fikrini aklımda yeşertmeye başladım

heyhat, konuya fransız olduğum için ne alınır nasıl alınır hiç bir fikrim yok ve düz adam gibi internete yazdım bunlar çıktı karşıma,

PS3 12GB M Chassis EUR Black
PS3 500GB + GranTurismo 6 + The Last of Us

bunlar çıktı, sizce hangisini almak daha mantıklı olur veya başka bir önerisi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer sana samimiyetle bişey anlatmak istiyorum.

Konsol sahibi olup konsol oyunu oynayan insanlar ikinci sınıf insanlardır. AKPye oy verirler, uzun adam hüloğğğğğ diye çıldırırlar, televizyonda acun izler ve gezi direnişine şüpheyle yaklaşırlar. Çünkü oyun konsolları bu dünyada basitlik ve ucuzluk adına ne varsa lümpenlere, pleblere hitap etmek adına bünyesine alır ve ikiyüzlü değer yargılarıyla temellerini çürütmeye çalışır (bkz. badhesda ve konsoltardasyon yüzünden acunlara yönelik çıkan oblivian ve devam oyunları, bkz biowhore ve DA2 ile ME2, bkz. fallout IPsinin Fallout3 adı verilen kahpe yapımla katledilmesi).

Bu gidişe dur demek biz aydınların elinde. Tabii ki öncelikle kanserli hücreleri ayırmak gerekiyor, bunun için konsolcuların önce gettolara yöneltilmesi, ardından da zorunlu göçlerinin başlaması gerekiyor (malta var aklımda). Bu şartları sağlayabildikten sonra gerçek oyuncular olarak dünyanın daha aydınlık ve ileri bir yer olmasını sağlayabiliriz.

Konsolcuların birer fare gibi oyunlarımızı kemirdiğini anlatan bir poster

http://media.liveauctiongroup.net/i/8991/10124263_1.jpg

Dark Souls ya da Heavy Rain gibi konsol oyunlarının nasıl iyi oyun maskesi takıp bizleri aldattığına dair bir poster

http://www.jewishproblem.com/wp-content/uploads/2012/11/satan-mask.jpg

YAŞASIN HÜR VE ÖZGÜR PC GAMING!

http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/masterrace2_zps1bc052ff.png

edit : ikinci poster konusunda beni uyaran yoldaş kara_buz a teşekkürlerimi sunarım.
Sosyal ağlarda paylaş

to op;

abi youtubea gir

red dead redemption lets play 1080p no commentary yaz

al eline mısırını cipsini içeceğini dizi gibi izle

iki tane eski oyun için konsol alınmaz, hele ki yeni generation gelmişken eski nesil makina hiç alınmaz.

eğer westernse olay gunslinger oyna pcden
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

hele ki yeni generation gelmişken eski nesil makina hiç alınmaz.

katılmıyorum.
ps3ü aldım keşke almasaydım dedim.
ucuzladığında ps3+allah ne verdiyse almalıymışım.
grafikler son gen olmuş pek dert değil. mesela god of warları şimdi oynasam yine aynı keyfi alırım. unchartedlar aynı, last of us zaten yeni. efendime söyleyeyim mgsler falan.
ps4 almak için ps5in çıkmasını bekleyeceğim dsakjgfasg.
ayrıca price peakteyken oyun almamaya da karar verdim. ac5 çıksın black flagi alıcam gibi.
gerçi bu benim beleşçiliğimden olabilir.
pek kaale almayınız lelel.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ya bu gün çok canım sıkılıyordu. para harcayacak yer arıyordum resmen. bir anda konsol almaya karar verdim.

daha önce hiç konsolum olmadı. en son sega mega drive 2'm vardı :Ç

ps3 veya xbox 360 alayım diye düşündüm. xbox 360 da karar kıldım. neden diye sormayın ben de bilmiyorum. bir yerlerden bilinç altıma kazımışlar demekki.

derdim zaten son çıkan oyunları oynamak değil. alayım atayım kenara dursun. arada açar açar oynarım, yıllar sonra bile takılırım diye düşünüyorum. böyle düşünmemdeki sebep oyun kütüphanesinin çok geniş olması(öyle di mi?) hem evde 60" plasma var keyifli olur diye düşündüm.

şunu almayı düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-xbox-yeni-super-slim-plus500-gb-plusjtag-plus-400-oyun-pluskarne-hediyeniz-168552536/detay/

ne dersiniz? fiyat performans bir yana aradığım konsol bu mu? ps3 mü alayım?
Sosyal ağlarda paylaş

Eski kasalardan alın, 100 TL'ye kırdırın. Yeni kasalara hardware eklemesi de gerekiyor, 250-300 TL'ye kırıyorlar. PS4 çıkmışken PS3 oyununa 150 TL mi verilir.

Eski nesil konsol alırken çok kafa yormaya da gerek yok, ikisi de kırılıyor, exclusive'lere bakın ona göre alın. Bence açık ara PS3.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...