scorch Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Bilen biliyordur bbdk 28 nisandan sonra yürürlüğe girecek saçma sapan bir düzenleme ile kullanmadığınız hesaplara bankaların borç yansıtabileceği ve bu borcu ödeme zorunluluğu getiriliyor. şimdi benim bundan 3-4 ay evvel kapattığım finansbank hesabım var bu hesabımın kapatıldığı teyidini nasıl alabilirim? diğer bankalarda hesabım olup olmadığını nasıl görebilirim var mıdır bi sistemi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 sistemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ben bilmiyorum detay link alabilir miyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 bankaya git böyle böyle de kapattığına dair bi yazı vercekler imzalıcaksın falan sanırım onlar imzalıyor da olabilir ama prosedür bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 nienna said: ben bilmiyorum detay link alabilir miyiz. http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2014/04/21/kullanilmayan-banka-hesaplarina-dikkat Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), başta hesap işletim ücreti olmak üzere, bankaların tartışmalı birçok ücret ve kesintisini yasal zemine kavuşturuyor. BDDK'nın hazırladığı yeni taslağa göre, başta hesap işletim ücreti olmak üzere, bankaların birçok ücret ve kesintisi yasallaşıyor. Başta tüketici koruma örgütleri olmak üzere birçok kesim tarafından karşı çıkılan ücret ve kesintiler için Tüketici Mahkemeleri'nde yüzlerce dava açılıyor ve birçoğu "iade kararı" ile sonuçlanıyordu. BDDK'nın yeni kararıyla, artık banka müşterileri, kesinti ve ücretler nedeniyle tüketici mahkemelerine gidemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Iyi oldu bunu gordugum.bi akbanka ugriyim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ohaa. nası birşey lan o. yuh emenike. kapatayım boş duran hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 çalıştığınız bankalara serpiştirin otomatik ödemeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 http://www.tbb.org.tr/Content/Upload/Dokuman/2159/20140410.pdf İki kuruş paranız gidecek diye aklınız çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 vaperon said: http://www.tbb.org.tr/Content/Upload/Dokuman/2159/20140410.pdf İki kuruş paranız gidecek diye aklınız çıkmış. 5 tane kullanılmayan hesabım var yılda 5x120 neden ödeyeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Okumadın değil mi gönderdiğim pdf'i. Bankanın bu dondurulmuş hesaplardan para isteyebilmesi için sözleşme değişikliğine gitmesi ve bunu belirli bir süre öncesinden sana bildirmesi gerekiyor. Bilgin haricinde cart diye başlatamıyor. Onu yazmış bankalar birliği pdfteki açıklamasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 http://i.imgur.com/O66iyxe.png pdf bu bende açılan sdfg kapatmaya kasmayayım mı o zaman tek tek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 bişey için yapıkredide hesap açmıştım ben, kart gelene kadar bu hesap cüzdanı denen dalga ile kullandım sonra kart geldi bişeyler oldu ulaşmadı bana, ben de eah kullanmıyorum zaten diye sallamıştım. noldu lan acaba o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Somon said: http://i.imgur.com/O66iyxe.png pdf bu bende açılan sdfg kapatmaya kasmayayım mı o zaman tek tek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 uzun süre kullanılmayan hesap donduruluyor, dondurulan hesaba da bi bok yapamıyorlarsa iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rigby Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Abi buranın Türkiye olduğunu unutuyorsunuz. Güvenilir mi olm böyle şeylere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 katılıyorum, bence bankalar parayı keser. Sonra itiraz edenlerin parasını geri verir. Uğraşmayanı soyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Telefon bankaciligiyla kapatabiliyo muyuz? Mesai saatinde nasil gidicez bankaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 sen kapattırdığını düşünürsün. callcenter ın vicdanına kalmışsın. ya şu şekilde bir öneri yapayım. müşteri hzmetlerini ararsınız ilk başta kayıp çalıntı diye bık bık konuşan menuden direk girin. benim hesaplarım çalınmış vs deyin ben kapatmak istiyorum. sorgusuz sualsiz kapatıyolar. hatta biraz da tırsıyolar. diğer türlü kapatmıyolar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 konuyu bir update edeyim kavga döğüşle finansbanktan sonra garanti bankası hesabımı da kapatma talebimi ilettim yaklaşık 2 hafta oldu geri dönüş yapmadılar (şikayet vardan tut twittera kadar her yerde çirkefleştim bu süreçte) telefonla kesinlikle bilgi vermiyorlar. şubeye gitmenizi istiyorlar şube de 10 gün sonra belli olur 15 gün sonra belli olur çekiyor o sebeple bekliyorum böyle 1 ay dolsun sonra gidip yazı için şubedeki görevliyi dövmeyi düşünüyorum. az kaldı kurtuluyorum hepsinden sdfs bankaya kolunu kaptıran vatandaşın dramı diye kitap yazsam bestseller olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar