cabiria Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 avea 30 tlye 1000 dk her yöne 1000 sms 4gb internet. internet hızı da yüzde 90 hiç fena olmuyor. turkcellden kötü çekiyor orası öyle. ama aveaya 40 şiradan fazla veren varsa gitsin değiştirdin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ya aynen ben de turkcellde o tarifeyi kullanıyorum ama ayda 99-/+ tl ye geliyor, herkesde aç gibi avea kullanıyor daha turkcellilerle kullanılmamış 1000 dakikam duruyor ay sonu geldi şaka gibi. Şu tarifeyi bir denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 izmir'de aveayı beğenmiyorum artık hiç ya vodafone'a geçicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Avea güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 avea dağlarda çekmiyor, en iyisi turkcell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ben de Vodafone kullanıyordum, hattım o kadar eski ki iPhone ile Telsim logolu sim kart kullanıyorum ama yetti artık. Cepnet sınırsız internet + Genç Avantaj'dan (45 lira falan) yavaşlıktan bıkıp Red'e geçtim, 85 lira sokuyorlar her ay. Bir de lounge hizmeti sadece red extra içinmiş, redli değilmişim ben gibi bir kelime oyunu yapınca iyicene delirdim. SADECE 4 GB INTERNET PAKEDİ OLAN bir hat istiyorum, var mı bilen? Onun dışında mesaj çekersem de, ararsam da parasını ödeyeyim. Atıyorum dakikası 25 kuruş mu, onu ödeyecem. Mümkün mü böyle paketsiz bir şey Vodafone'da? Yoksa aveaya geçiyroum a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 avea ya başka operatörden gelip katılacaksın öyle avantajlı yoksa kendi kullanıcısını çok öpüyor avea 1000 sms/600 dk/4gb net kota aşınca hız düşüyor 48 tl sözleşmesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 vodafone taşrada,dağda,bayırda vs. çekmiyo diyenlerin hepsi 5 büyük şehirde yaşıyodur :) ben turkcellden vodafone'a geçtim çok da memnunum. şirketin verdiği tabletin 3g'si aveadan, bazen istanbulda bile çekmiyo deli ediyo. işim gereği sürekli hem yurtiçi hem yurtdışı seyahet ediyorum. turkcell,vodafone yurtiçi yurtdışı gayet başarılı konuşma ve interneti. ama avea her türlü dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 calvaria said: geçen Türkcell den aradılar 1000 dk nızın 500 ünü kullanmıyorsunuz isterseniz aylık 500 dk ya çekelim 15 tl faturanızı düşürelim dedi, fakir miyim lan ben dedim 15 tl için laf etcek olsam avea ya geçerdim dedim yüzüne kapattım, buda böyle bir anımdır. Oradaki amaç indirim değil daha sonra paket aşımından 15 TL den fazla fark alacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Ben Vodafone'dan Avea'ya geçmiştim çok memnundum hem fiyatı uygun hem de her yerde çekiyordu. Sözleşme bitince fiyat arttığı için şimdi tekrar Vodafone'a geçtim ama pişmanım bu kadar rezalet bir operatör görmedim. Avea'nın tam çektiği yerlerde bir diş bile çekmiyor ve 3G'si rezalet. Fiyatlarda da en uygunu Avea diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Turkcell kullandim ve tekrar aveaya dondum. Bu donusu yapan benmiyim sadece. Avea digerlerinin gerisinde ama cok gerisinde degil eger hakkarinin dag koyunde yasamiyorsaniz. Avea bence cok siritmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Yorumlar güzel, yarın bende Avea'ya geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 taahhüt yapmadan en ucuzdan başlayıp 1-2 ay dene sonra karar ver. ev-iş vs gibi takıldığın yerlerde ucuzu da iş yapıyorsa ne gerek var pahalı kullanmaya. baktın sıkıntı yaşatıyor bi üstünü deneyeceksin. yılda 1-2 hafta taşraya gideceksin diye her ay 100 tl bayılmaya gerek yok. ben istanbulda avea'dan sıkıntı yaşamıyorum mesela. 4gb internet + konuşma vs 40 tl. turkcell olsa 100 tl istiyor böyle pakete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar