imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 öncelikle "abi başlık..." farkındayım. bişey bulamadım. bi kızla tanışıyoruz. işte mesajlaşıyoruz. herşey yolunda. sonra ilk randevuda saatlerce sohbet ettik. sonra başka bir gün beni aradı birlikte öğle yemeği yedik. bir gün beni yine aradı dedim evde film izliyorum, gelmek istedi gittim aldım geldim. bende film izledik gece yarısına kadar. hiç yakınlaşma yok fiziksel olarak. açıkcası kıza bayılmıyorum. beğendiğim yönleri var, fiziği düzgün, güzel de sayılır ama nedense tam kaptıramadım hiç kendimi. sonra başka bir gün beni aradı konuştuk, o gün gece sinemaya gittik. iyi vakit geçirdik eve bıraktım. pazar günü de beni evine çağırdı. bahsettiğimiz bir yemek vardı onu yapacaktı. o gün kendimi iyi hissetmiyordum. başım ağrıyordu, rahatsız gibiydim. ben geleyim bakayım sana dedi. istemedim. sen illa gel buraya burada yat ben sana bakarım dedi. tüm bu süreç 2 aylık bir süre neredeyse. her buluşmada kaçamak dokunuşlarını yakalıyorum, koluma, elime bacağıma dokunuyor falan. herneyse bi duş + bi kaç saat ekstra uykuyla birşeyim kalmadı akşam gittim evine. gittiğimde bana yatak bile hazırlamıştı tv karşısına hasta gelicem diye. hatta sonradan söyledi gece bırakmazdım yatardın bende diye. herneyse. giderken çilek ve kaliteli bir beyaz şarap götürmüştüm yanımda ilk defa gidiyorum evine diye. ayrıca şarap sevmem. iteledim bu bahaneyle hediye gelen şarabı. sonra yemek yedik. şarap içerek saatlerce sohbet ettik. ışıkları kapattık, güzel slow entrumantal sikko şarkılar çalıyordu tv sine bağladığı premier vcd oynatıcısında. bi ara ben zencilerin pop müziğin üzerindeki olumsuz etkisinden bahsettim. vıdı vıdı vıcı vıcı sevmiyorum abi böyle güzel pop şarkıların arasında dedim. başıyla onayladı hak verdi. ben saatimi kontrol ediyordum gitmek için o kal dedi. elleri üşüdü ellerini tuttum ısıttım. ben hep kontrolluydum. hep öyleyimdir. kendimi ciddi ağır satarım. o yüzden ona karşı niyetimi bile hiç belli etmedim. niyetten kastım seks. olursa olur olmazsa olmaz. olması için asla kendimi zorlamam, kendimi küçük düşürmem çünkü. tam evlenilecek erkeğim bence. neyse önceki buluşmalarda da sürekli götüne baktım. evet güzel göttü kendisi. malzeme topladım. kıtık yaptım, rızık ettim kendime. bi ara babamdan konuştuk. bu arada wassaptaki profil fotomu babam sandığını söyledi. espri anlayışımız çok örtüşmüyor kızla, yoksa o an karşılıklı sıçana kadar güleceğimiz bir anı yaşıyor olurduk. 'yok o melih gökçeğin fotosu' dedim. aa ben baban sandım dedi ciddi ciddi asdfghjj(wassapında olduğum bi üye görseli yapıştırsın konuya pls.) herneyse. bana ilgili. baya ilgili. benimle çok rahat olduğunu söyledi, beni çoğu konuda takdir edip hayranlığını dile getirdi o gece. hatta 2 li kanepede dizdize oturuyoruz artık. sonra ben o hamleyi yaptım. dudaklara yaklaştım. öpücem o da ne?? bi gaz geldi bana GRÖÖÖEKH!! diye verdim etanı metanı ağzına bunun. yok be şaka. tam öpücem kızı, kız yanağını çevirdi. mnski! diye kaldım. hayatımda ilk defa bu kadar bozuldum. içten içe basıyorum kahkahayı. işin kötüsü o an yanağımı öpsem diye düşündüm ahaskdjfgh o an yeterince kafam hızlı çalıştıda daha fazla rezil olmadım. voaw bi sigara yakarım dedim. kalktım bi sigara yaktım balkon kapısının eşiğinde. iki fırt sonra 'denemeden bilemezdim' dedim. ama içimdeki adam " YA AMK SENİN YA HAHASHASHDAGDJF LAN NASI GÖT OLDUM" diyerek, kızı iterek gülesim var ama o bi şey demedi. hiç konuşmadı. sigarayı söndürdüm tabakları kaldırmak için hareketlendim, hiç birşey olmamış gibi sıcak, samimi sanırım bi miktar mahçup haliyle gerek yok ben hallederim bırak sen dedi. film repliği gibi "ben gitsem iyi olacak" demek geldi içimden.. diyemedim nedense. iyi ben gideyim dedim. kapıya kadar geçirdi. nedense hayatımın en ilginç anını o kapıda yaşadım. ayakkabıları ayağıma geçirdim, ökçesine bastım. penguen gibi ayakları sürüyerek gidicem. giysene diye fısıldadı geç oldu diye. yok ben merdivende giyerim diye fısıldadım bi yandan ayağımı kaldırıp anlatıyorum merdivende giymenin kolaylığını tarif ediyorum. dur bende şey var dedi, vestiyeri açtı bi şey aldı geldi, allah sizi inandırsın dedim aha dayak geliyo imam kaç. o da ne? abi ayakkabı çekeceği değil bildiğin levye. bacağımdan uzun yemin ediyorum. dedim onu götüme sokarsan ikimizde daha fazla rezil olmayız aslında der gibi baktım ama demedim bi şey. yok gerek yok dedim. tıııf! tıııf! diye ayakları sürüyerek apartmanın karanlığına karıştım. merdivende ayakkabılarımı giydim. iyi oldu aslında her buluşma için "lan acaba beklenmedik bi şey olur mu" diye etek traşı olmaktan pişik olmuştum resmen. sonra evin yolunu tuttum. biraz müzik dinleyip dolanayım diye ev yerine yola çıktım. lan alkol var çevirmeye denk gelmeyim diye tırsıp hemen eve gittim. yattım uyudum. bu günde mesaj atmış. öğlen çalıştığım yerin yakınında işi vardı. eğer vakti uyarsa ararım öğlen yemek yeriz demişti pazar günü. bugün mesaj atmış, vakti ayarlayamadım işim erken bitti, ben işe dönüyorum şu an diye. iyi dedim unutmuştum bile. ilginç yani. yada değil. Restored to its previous state as requested by the OP ingilizce yaziyim karizmatik olsun dedim /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kız çok saçmaymış abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 imamizer said: herneyse. giderken çilek ve kaliteli bir beyaz şarap götürmüştüm yanımda ilk defa gidiyorum evine diye. ayrıca şarap sevmem. iteledim bu bahaneyle hediye gelen şarabı. borcam tepsi götürseydin amk? bence olayları bir de kzıın ağzından dinlemekte yarar var. ya imam kızın işaretleri yanlış anlamış katıksız bir abaza ve kız imamı friendzonlamaya çalışmış ya da kız hemen vermiyim kikiki diyip kezbana çekmeye çalışmış. bence ikincisi. ama ilki çıkarsa da şaşırmam. ne de olsa zonguldak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 OKUMADIM AMA MERİÇ Mİ ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Serin hikaye, seks yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 caps yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 mesajım bulunsun okıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 seksi bırak öpememiş bile ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ama hikayenin anlatılışı çerezlik okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 zamanlama sıkıntısı var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 abi hayatının en büyük rezilliği buysa çok renkli bir hayatın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 of zehirli kezbana denk gelmişin bilader. bi arkadaşıma musallat oldu, 4 ayda 8 bin lirasını yedi çocuğun, öptürmedi bile. valla bi arkadaşım. zira bilen bilir, sunk cost fallacy'ye düşmem asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 mesai bitse de eve gitsek modunda iken böyle bir konu gerçekten güzel oldu. o hamleyi yapmayacaktın abi.. niyetini hayvan gibi belli etmişsin. abi öpüşmek yapay değil, doğal bir olaydır. yerini ve zamanını sen belirleyemezsin, kendini bir anda ateşli bir sevişmenin ortasında bulursun. yeri gelir prezervatifin olmaz, ön sevişme sırasında en yakın açık eczanenin nerede olduğunu düşünürsün. bence arayı soğutma, elde edemeyince siktir etti olmasın. cidden, bunun faydasını göreceksin, bence arayı soğutma. ara sor yani. vermeyeceği varsa bile verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 seviyosan gidip konuş bence. hamleni yapmışsın abi senlik bişey yok. rahatsız, rahat takılmaya devam et. sen asıl olaylardan ziyade daha çok reddedilir gibi olmaya takmışsın anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 abi bu tasındı ne kadar sıkıntılı bir adam ya ayrıca ne kadar sabırlı adamlarsınız lan madem amaç seks neden bu kadar görüşüyor ediyorsunuz abi kızlarla, fuck buddy veya one timerlar hızlı gelişir zaten. niyet belli edip, niyet okuyup girişin veya uzaklaşın direkt. 1 ay görüşmek nedir allahasen. kız iyi bir kıza benziyor ama aile baskısıyla yoğrulmuş gibi. evlenmeden olmazcı sezinledim. ne uğraşıyosun abi amacın farklıyken böyle tiplerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 sarap yerine votka lazimmis demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ginaly said: of zehirli kezbana denk gelmişin bilader. bi arkadaşıma musallat oldu, 4 ayda 8 bin lirasını yedi çocuğun, öptürmedi bile. valla bi arkadaşım. zira bilen bilir, sunk cost fallacy'ye düşmem asla. yeri gelir senin defansını bile düşüren bi kız çıkar be abi. ne de olsa erkeksin. bu arada OP ile adaş olman da gözlerden kaçmadı. UTKUlar womanizer oluyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 öpüşmekle vermek arasında baya bir stage var ya hahah öpünce direkt sevişilmiyor özellikle böyle bir kızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 temiz bir aile kızını kendi kirli fantazilerine alet etmeye kalkmış, kaldırmış, kalkınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 abi şişman niye bu kadar eğleniyo lan anlamadım askd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bu ne lan wtf did I read? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Zonguldak mı? Taşlar yerlerine oturmaya başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 DFSCZADSADDSADSAASDSA evet abi öyle bir şey var senin server değiştirmen gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 abv "iteledim bu bahaneyle hediye gelen şarabı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 abi ahahahhahaha ne kadar naif adammış imam diye okurken burası geldi bi anda "ben hep kontrolluydum. hep öyleyimdir. kendimi ciddi ağır satarım. o yüzden ona karşı niyetimi bile hiç belli etmedim. niyetten kastım seks." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 goldbären said: ULAN JHAHAHAHAHA MESAJ GİTMEDİ DİYE SPAMLİYORUM silin abi fazlasıını bu ne hahahhaha koptum lan anladık borcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar