Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilginç bir randevu

imamizer

Öne çıkan mesajlar

öncelikle "abi başlık..." farkındayım. bişey bulamadım.

bi kızla tanışıyoruz. işte mesajlaşıyoruz. herşey yolunda. sonra ilk randevuda saatlerce sohbet ettik. sonra başka bir gün beni aradı birlikte öğle yemeği yedik. bir gün beni yine aradı dedim evde film izliyorum, gelmek istedi gittim aldım geldim. bende film izledik gece yarısına kadar. hiç yakınlaşma yok fiziksel olarak. açıkcası kıza bayılmıyorum. beğendiğim yönleri var, fiziği düzgün, güzel de sayılır ama nedense tam kaptıramadım hiç kendimi.

sonra başka bir gün beni aradı konuştuk, o gün gece sinemaya gittik. iyi vakit geçirdik eve bıraktım.

pazar günü de beni evine çağırdı. bahsettiğimiz bir yemek vardı onu yapacaktı. o gün kendimi iyi hissetmiyordum. başım ağrıyordu, rahatsız gibiydim. ben geleyim bakayım sana dedi. istemedim. sen illa gel buraya burada yat ben sana bakarım dedi.

tüm bu süreç 2 aylık bir süre neredeyse. her buluşmada kaçamak dokunuşlarını yakalıyorum, koluma, elime bacağıma dokunuyor falan.

herneyse bi duş + bi kaç saat ekstra uykuyla birşeyim kalmadı akşam gittim evine.

gittiğimde bana yatak bile hazırlamıştı tv karşısına hasta gelicem diye. hatta sonradan söyledi gece bırakmazdım yatardın bende diye.

herneyse. giderken çilek ve kaliteli bir beyaz şarap götürmüştüm yanımda ilk defa gidiyorum evine diye. ayrıca şarap sevmem. iteledim bu bahaneyle hediye gelen şarabı.

sonra yemek yedik. şarap içerek saatlerce sohbet ettik. ışıkları kapattık, güzel slow entrumantal sikko şarkılar çalıyordu tv sine bağladığı premier vcd oynatıcısında. bi ara ben zencilerin pop müziğin üzerindeki olumsuz etkisinden bahsettim. vıdı vıdı vıcı vıcı sevmiyorum abi böyle güzel pop şarkıların arasında dedim. başıyla onayladı hak verdi.

ben saatimi kontrol ediyordum gitmek için o kal dedi. elleri üşüdü ellerini tuttum ısıttım.

ben hep kontrolluydum. hep öyleyimdir. kendimi ciddi ağır satarım. o yüzden ona karşı niyetimi bile hiç belli etmedim. niyetten kastım seks. olursa olur olmazsa olmaz. olması için asla kendimi zorlamam, kendimi küçük düşürmem çünkü. tam evlenilecek erkeğim bence. neyse önceki buluşmalarda da sürekli götüne baktım. evet güzel göttü kendisi. malzeme topladım. kıtık yaptım, rızık ettim kendime.

bi ara babamdan konuştuk. bu arada wassaptaki profil fotomu babam sandığını söyledi. espri anlayışımız çok örtüşmüyor kızla, yoksa o an karşılıklı sıçana kadar güleceğimiz bir anı yaşıyor olurduk. 'yok o melih gökçeğin fotosu' dedim. aa ben baban sandım dedi ciddi ciddi asdfghjj(wassapında olduğum bi üye görseli yapıştırsın konuya pls.)

herneyse.

bana ilgili. baya ilgili. benimle çok rahat olduğunu söyledi, beni çoğu konuda takdir edip hayranlığını dile getirdi o gece. hatta 2 li kanepede dizdize oturuyoruz artık.

sonra ben o hamleyi yaptım. dudaklara yaklaştım. öpücem o da ne?? bi gaz geldi bana GRÖÖÖEKH!! diye verdim etanı metanı ağzına bunun. yok be şaka.

tam öpücem kızı, kız yanağını çevirdi. mnski! diye kaldım. hayatımda ilk defa bu kadar bozuldum. içten içe basıyorum kahkahayı. işin kötüsü o an yanağımı öpsem diye düşündüm ahaskdjfgh o an yeterince kafam hızlı çalıştıda daha fazla rezil olmadım.

voaw bi sigara yakarım dedim.

kalktım bi sigara yaktım balkon kapısının eşiğinde. iki fırt sonra 'denemeden bilemezdim' dedim. ama içimdeki adam " YA AMK SENİN YA HAHASHASHDAGDJF LAN NASI GÖT OLDUM" diyerek, kızı iterek gülesim var ama o bi şey demedi. hiç konuşmadı.

sigarayı söndürdüm tabakları kaldırmak için hareketlendim, hiç birşey olmamış gibi sıcak, samimi sanırım bi miktar mahçup haliyle gerek yok ben hallederim bırak sen dedi.

film repliği gibi "ben gitsem iyi olacak" demek geldi içimden.. diyemedim nedense. iyi ben gideyim dedim. kapıya kadar geçirdi. nedense hayatımın en ilginç anını o kapıda yaşadım.

ayakkabıları ayağıma geçirdim, ökçesine bastım. penguen gibi ayakları sürüyerek gidicem. giysene diye fısıldadı geç oldu diye. yok ben merdivende giyerim diye fısıldadım bi yandan ayağımı kaldırıp anlatıyorum merdivende giymenin kolaylığını tarif ediyorum. dur bende şey var dedi, vestiyeri açtı bi şey aldı geldi, allah sizi inandırsın dedim aha dayak geliyo imam kaç.

o da ne? abi ayakkabı çekeceği değil bildiğin levye. bacağımdan uzun yemin ediyorum. dedim onu götüme sokarsan ikimizde daha fazla rezil olmayız aslında der gibi baktım ama demedim bi şey. yok gerek yok dedim. tıııf! tıııf! diye ayakları sürüyerek apartmanın karanlığına karıştım. merdivende ayakkabılarımı giydim.

iyi oldu aslında her buluşma için "lan acaba beklenmedik bi şey olur mu" diye etek traşı olmaktan pişik olmuştum resmen.

sonra evin yolunu tuttum. biraz müzik dinleyip dolanayım diye ev yerine yola çıktım. lan alkol var çevirmeye denk gelmeyim diye tırsıp hemen eve gittim. yattım uyudum.

bu günde mesaj atmış. öğlen çalıştığım yerin yakınında işi vardı. eğer vakti uyarsa ararım öğlen yemek yeriz demişti pazar günü. bugün mesaj atmış, vakti ayarlayamadım işim erken bitti, ben işe dönüyorum şu an diye. iyi dedim unutmuştum bile.

ilginç yani. yada değil.

Restored to its previous state as requested by the OP

ingilizce yaziyim karizmatik olsun dedim /sae
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

herneyse. giderken çilek ve kaliteli bir beyaz şarap götürmüştüm yanımda ilk defa gidiyorum evine diye. ayrıca şarap sevmem. iteledim bu bahaneyle hediye gelen şarabı.

borcam tepsi götürseydin amk?

bence olayları bir de kzıın ağzından dinlemekte yarar var. ya imam kızın işaretleri yanlış anlamış katıksız bir abaza ve kız imamı friendzonlamaya çalışmış

ya da kız hemen vermiyim kikiki diyip kezbana çekmeye çalışmış. bence ikincisi. ama ilki çıkarsa da şaşırmam. ne de olsa zonguldak.
Sosyal ağlarda paylaş

seksi bırak öpememiş bile ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ama hikayenin anlatılışı çerezlik okuyun.
Sosyal ağlarda paylaş

mesai bitse de eve gitsek modunda iken böyle bir konu gerçekten güzel oldu.

o hamleyi yapmayacaktın abi.. niyetini hayvan gibi belli etmişsin. abi öpüşmek yapay değil, doğal bir olaydır. yerini ve zamanını sen belirleyemezsin, kendini bir anda ateşli bir sevişmenin ortasında bulursun. yeri gelir prezervatifin olmaz, ön sevişme sırasında en yakın açık eczanenin nerede olduğunu düşünürsün. bence arayı soğutma, elde edemeyince siktir etti olmasın. cidden, bunun faydasını göreceksin, bence arayı soğutma. ara sor yani. vermeyeceği varsa bile verir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu tasındı ne kadar sıkıntılı bir adam ya

ayrıca ne kadar sabırlı adamlarsınız lan madem amaç seks neden bu kadar görüşüyor ediyorsunuz abi kızlarla, fuck buddy veya one timerlar hızlı gelişir zaten. niyet belli edip, niyet okuyup girişin veya uzaklaşın direkt. 1 ay görüşmek nedir allahasen.

kız iyi bir kıza benziyor ama aile baskısıyla yoğrulmuş gibi. evlenmeden olmazcı sezinledim. ne uğraşıyosun abi amacın farklıyken böyle tiplerle.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

of zehirli kezbana denk gelmişin bilader.
bi arkadaşıma musallat oldu, 4 ayda 8 bin lirasını yedi çocuğun, öptürmedi bile.

valla bi arkadaşım. zira bilen bilir, sunk cost fallacy'ye düşmem asla.

yeri gelir senin defansını bile düşüren bi kız çıkar be abi. ne de olsa erkeksin.

bu arada OP ile adaş olman da gözlerden kaçmadı.
UTKUlar womanizer oluyor galiba
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...