doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 WP'a geçmekte acele etmemek lazım, teknolojinin gidişat yönünde hareket eden kazanmıştır her zaman. Nokia (dolayısıyla wp) cephesinde son durum iç açıcı değil. Yeni yayınlanan 2014 1. çeyrek raporuna göre; cep telefonu satışı 2013'ün 1. çeyreğine göre %30 düşüşte. Kaynak:http://company.nokia.com/en/system/files/download/investors/nokia_results_2014q1_e.pdf http://www.wpcentral.com/nokia-posts-q1-interim-report-handset-sales-down-30-percent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 hisse almiyoruz, telefon aliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Nokia'nin %70'i filan hala WP olmayan telefonlar, onlar dususte, ondan oyle gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 GERGE said: Nokia'nin %70'i filan hala WP olmayan telefonlar, onlar dususte, ondan oyle gorunuyor. Sadece akıllı telefonlara bakalım: http://photos.pcpro.co.uk/images/front_picture_library_PC_Pro/dir_409/it_photo_204553_52.png 2013 1. çeyrek'ten itibaren sadece wp var diyebiliriz. Sadece wp olarak değerlendirdiğimizde 2013 son çeyrekte düşüşün başladığı görünüyor. Yani wp iyi gidiyor demek mümkün değil. Başlığa konu olan işletim sistemlerini telefonlarında kullanan firmaların durumuna bir bakalım: 2013 son çeyrekte (sadece akıllı telefon) pazarına baktığımızda yukarıdaki grafikte de görülen nokia'nın 8.2 milyon satış rakamına karşılık samsung 86 milyon, apple ise 51 milyon satış gerçekleştirmiş. Marka değil de işletim sistemi olarak bakarsak: http://www.technobuffalo.com/wp-content/uploads/2013/10/ios-vs-android-windows-phone-chart.jpg Netice olarak wp'a geçmek için çok erken diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 reampage said: GERGE said: Location based wifi olayi cok iyi olmus ama. Eve gittigimde, amfiye girdigimde, surekli gittigim iki bar/kafe'den bitine gittigimde otomatik wifi acilip mekanin wifisine baglaniyor. abi bu yeni teknoloji mi vay anasını adamlar yapmış bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 2013 q3 4%, ondan onceki periyod kac? tek doneme bakip artmis mi azalmis mi nasil anlicaz? bi de shipments diyo, bunlarin hepsi ative edilmis mi? ios baya az geldi gozume, ama yeni telefon cikardiklari bi donem olmadigindandir, oysa ki surekli birileri android cikariyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 aquila said: hisse almiyoruz, telefon aliyoruz. Soyu tükenme tehlikesi altındaki bir ırktan bahsediyoruz. http://www.forbes.com/sites/ewanspence/2014/01/23/windows-phone-endangered-by-nokias-decreasing-lumia-smartphone-sales/ Nokia artık Microsoft markası olmasına rağmen şubat ayında android tabanlı modelini piyasaya sürdü. WP'lu telefonlar elde kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 tukensin abi, kaybimiz ne? 300-500 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Telefon nasil elde kalabilir? Alip bozulana ya da iyice yavaslayana kadar guncel applar icin kullaniyoruz, sonra bir dolabin dibine atiyoruz. Arsa degil ki bu degerlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 ooooo dolarlar havada uçuşmuş, alayım bir dal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 soyu niye tukensin lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 soykirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 doubtful said: aquila said: hisse almiyoruz, telefon aliyoruz. Soyu tükenme tehlikesi altındaki bir ırktan bahsediyoruz. http://www.forbes.com/sites/ewanspence/2014/01/23/windows-phone-endangered-by-nokias-decreasing-lumia-smartphone-sales/ Nokia artık Microsoft markası olmasına rağmen şubat ayında android tabanlı modelini piyasaya sürdü. WP'lu telefonlar elde kalabilir. Ne alakasi var. Gordun mu o androidleri? Bilmeden konusmaya ne kadar meyilli bizim insanimiz. O androidin tek amaci WP'yi promote etmek. Temasi filan WP Live Tiles tarzi. Bilmeden konusmayalim lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 doubtful said: Sadece akıllı telefonlara bakalım: photos.pcpro.co.uk/images/front_picture_library_PC_Pro/dir_409/it_photo_204553_52.png http://photos.pcpro.co.uk/images/front_picture_library_PC_Pro/dir_409/it_photo_204553_52.png 2013 1. çeyrek'ten itibaren sadece wp var diyebiliriz. Sadece wp olarak değerlendirdiğimizde 2013 son çeyrekte düşüşün başladığı görünüyor. Yani wp iyi gidiyor demek mümkün değil. Başlığa konu olan işletim sistemlerini telefonlarında kullanan firmaların durumuna bir bakalım: 2013 son çeyrekte (sadece akıllı telefon) pazarına baktığımızda yukarıdaki grafikte de görülen nokia'nın 8.2 milyon satış rakamına karşılık samsung 86 milyon, apple ise 51 milyon satış gerçekleştirmiş. Marka değil de işletim sistemi olarak bakarsak: www.technobuffalo.com/wp-content/uploads/2013/10/ios-vs-android-windows-phone-chart.jpg http://www.technobuffalo.com/wp-content/uploads/2013/10/ios-vs-android-windows-phone-chart.jpg Netice olarak wp'a geçmek için çok erken diyorum. Bu ne ya, iyice sacmalamis arkadas. 1 quarter'da %1-2'lik dusus var diye WP dususte mi diyeceksin? Units Shipment diyor, adamlar her quarter daha cok shipment yapacak degil. Nokia Lumia 930 ve benzeri seriler geliyor. Adamlar shipmenti yazin yapacaklar haziran temmuz'da asil. Onlarin bilgileri de en erken Q3'te cikar. marka degil isletim sistemi olarak baktiginda %14 apple ve %4 WP cikmis. WP 1/3'u yani apple'in, bence mukemmel bir oran. Bence gec bile kalmissin sen WP'ye gecmek icin ondan hic gecme kal orada. Android de ota boka yuklendiginden yuksek cikiyor. En dandik çin mali tabletler bile android ile geliyor. Çindeki her 5 kisiden birisi yan sanayi tablet alsa zaten 150 milyon Android eder, chart'lari ucurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Kiz arkadasima 1320 alayim diyorum, Fiyat performansimsi gozuktu. Ekran buyuklugu de cok cok abarti gelmedi. Tamam abarti biraz ): ama iyi alet gibi. Var mi kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Kullanan varsa lumia 1320 yi , anlatsın accık nasıl pil durumu filan, benim velede alayım diyorum bende, tutturdu bana da tablet diye ikisini bir arada çıkarayım. Notları düzeltirse telefon alcam diye söz verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bir arkadas kullaniyor benim, ayni bildigimiz Lumia iste. Tum Lumia'lar yazilim olarak ayni zaten, donanim olarak da Windows Phone acisindan Lumia 620'den 1320'ye kadar benzer performans var zaten oyunlara girmeyince. Pil olarak iki gun gidiyor demisti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 aga lumianin en kotu telefonu en iyi android hizinda calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 1320 bende var. Performansı gayet iyi kullanırken, fakat kamerası piyasadaki telefonlarla kıyaslanamayacak kadar tırt ve hiç oyun oynamadım. Genelde sorun olmuyormuş. Ekran kapalıyken wifi yi disable et gibi bi seçeneği var, onu açınca 7 günü görüyorum. Tabi çok kullanan biri değilim. Aktif kullandığım zamanlarda 2 gün gidiyor. Aktif derken içinde vidyo izlemek vs de var. Büyüklüğü sorun gibi gibi. Tek elle zorluyor özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 5 megapixel kamerasi var ve iyi diyolar budget phonelara gore. O kadar mi kotu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Titreşimi engelleme üzerine hiç bir şey yok. Baya sabit tutmak gerekiyor netlik için. Aydınlık çekimlerde gene fena değil. Kamera ile işim olmadğı için 1320 aldım zaten. 1520 ile tek hissedilir farkı bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 titresimi videoyu cektikten sonra yazilim ile engelleyebilirsiniz. youtube bile engelliyor upload edince, stabilization yapim mi diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 8.1 de pil sureleri Amber gibiymis diyolar dogru mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Bana oyle geldi. Lumia Black daha iyiydi. Ama %10-15 fark ediyor yani, pratikte bir fark yaratmiyor, ayni zamanlarda takiyorum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 8.1 official olarak geldi mi yoksa developer olarak mi yukluyoruz hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar