reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 cortana, siri androidin hatunun adı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Google Now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Location based wifi olayi cok iyi olmus ama. Eve gittigimde, amfiye girdigimde, surekli gittigim iki bar/kafe'den bitine gittigimde otomatik wifi acilip mekanin wifisine baglaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 o deilde m8 gunmetal inanilmaz seksi olmus :) lg g2'mi aldatasim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 üff o kıvrımlar bi elleyesi geliyor insanın daş gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Alinca elleyebiliyonuz sanki o metali. Cakiyonuz kilifi aman dusmesin cizilmesin diye, kilif icinde paslaniyo telefon. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bu telefona kilif takmak direk küfür ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ben kılıf kullanmıyorum one aldığımdan beri tek bir çizik yok bu kadar aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 GERGE said: Location based wifi olayi cok iyi olmus ama. Eve gittigimde, amfiye girdigimde, surekli gittigim iki bar/kafe'den bitine gittigimde otomatik wifi acilip mekanin wifisine baglaniyor. abi bu yeni teknoloji mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 xetraynex said: Holy said: Androidim yavaşladı atıp windows phone alıym diyen maldır. Farklı sebeplerden değiştirenleri tenzih ederim. yavaslik sebep degil yani. ok.Yoo, telefonu niye atıyorsun satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Kılıf para tuzağı. Eskiden kılıf mı vardı. Gerçi eskiden 3310 vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Tüm bu tartışmaların kökeni telefon alırken verilen kararı justify etmek değil mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Bence yine en ortak karar samsung almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Kesinlikle Samsung almayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 kattiyen samsung almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Holy said: Yoo, telefonu niye atıyorsun satarsın. atmaktan kastim o, cope atcak degilsin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 WP için yeni. 8.1 ile çok eksik kapamışlar. VPN hala yaramaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 O da kapanir. Android'i hatirliyorum 2.1 surumlerini filan kullanirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 RaidenXelRu said: bu telefona kilif takmak direk küfür ya ya takmazsan ve yere duser cizilirse hatta ekrani kirilirsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 xetraynex said: O da kapanir. Android'i hatirliyorum 2.1 surumlerini filan kullanirken. 2.1 seviyordum ben ya hele 1.6dan 2.1 e cekmistik min req.'i dunyalar benim olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 dfgfgdfdgd iphone userlarina boyle bakmaktan vazgecmistik dimi http://mainthings.files.wordpress.com/2011/10/i-see-dead-people.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 930 burda cikmicakmis, icon varmis aynisi o da verizon meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Quo-Vadis said: ..... Dosya Yoneticisi geldi mi ? İstediğmiz dosyayı ekleyip silebiliyormuyuz en azından sd karttan ? ..... Geliyor... Bir WP çalışanı reddit'te yaptığı açıklamada mayıs sonu gibi (WP 8.1 için) kullanılabileceğini açıkladı. Kendi telefonundan örnek görüntüler paylaştı: http://imgur.com/a/hvqGD#nRuOFXp Kaynak: http://www.reddit.com/r/windowsphone/comments/24jtcy/hi_im_joe_belfiore_from_the_windows_phone_team_ama/ http://www.engadget.com/2014/05/02/windows-phone-file-manager/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bir wp calisani dedigin team lead la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Olsun sonuçta o da bir çalışan sadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar