aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Yoksa, autocadin ayıbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Dwfx acan app varmis galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 online servisi var autocadinde upload et ac bak vs. 930 iyi alet gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Babama 1320 aldik bu gun, cok buyuk lan. Oyle boyle degil, eReader kadar var. 8.1 yukledik, guzel gidiyor. Bir de Cortana bugun bana yagmur yok dedi, sonra disarda incecik gomlek ile saganak altinda kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 aynen ben denemiştim onu b i teknomarkette çok büyük ama çok güzel duruyor diğer phapletlere nazsaran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 HTC Desire X var bende. Onu bırakıp lumia 525 alınır mı acaba. Bir aydınlatıverin beni. Fiyatta iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 8.1 resmi olarak yayınlanmadı, nasıl kurdunuz 8.1 i (lumia 520 var bende). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 gayri-resmi kurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 developer preview programını kuruyorsun onla enable oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Eve gelince bir kaç guide ile halletim tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Cortana yı Türkçe yapmayı planlıyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 bu ikisi arasında neden böyle fiyat farkı var sizce değer mi verilen ekstra paraya? http://www.vatanbilgisayar.com/lumia-925-akilli-telefon-siyah.html http://www.vatanbilgisayar.com/lumia-625-akilli-telefon-beyaz.html direk 635 alayım mı yoksa 925 baya ömürlük gider mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 smartphone ömürlük gitmez, 2 yılı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 biri 4s digeri 5s gibi dusun, ondan fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Benim 6-7 ayim kaldi 2 yillik kontratimin bitmesine, yeni telefonlara bakmaya basladim ben de. 620'nin yenisi cikacak mi? Buyuk telefon almak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 peki GwindonSurion said: bir de androidde torrentten indirebiliyoduk paralı uygulamaları (almadan önce deneme amaçlı hehe) windows phone'larda da yapabiliyor muyuz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 GwindonSurion said: .. jailbreak muadili bir sey varsa vardir, hic merak edip bakmadim iosa yakin o konuda, androiddeki gibi paketi al at yok bildigim GERGE said: Benim 6-7 ayim kaldi 2 yillik kontratimin bitmesine, yeni telefonlara bakmaya basladim ben de. 620'nin yenisi cikacak mi? Buyuk telefon almak istemiyorum. 625 ve 630 var da ilki sadece .2 ghz cpu speed bump digerinde on kamera (ve flash ?) kalkmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Onlar buyuk, 620 3,5". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 developer account ne ya öyle bir şeyden bahsediyor http://windowsphonehub.in/tutorials/unlock-windows-phone-without-developer-account/ şurda ne için yapıyorlar türkçe tutoriali var mı acaba bunun? http://windowsphonehub.in/tutorials/dev-unlock-chinese-hack-tool-developer-unlock-windows-phone-sideload-10-xaps/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Benim account developer, para da vermedim hic ama nasil oldu hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 gerge düşük bütçede dandik android yerine 630 almayı düşünüyorum lumia tavsiye eder misin? evet hayır yapabiliriz çok zamanını harcamayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Lumia al tabii, en iyi telefonlar onlar bence. App olarak da yetistiler artik, OS olarak da 8.1 ile. Lumia 620'nin de yenisi cikar umarim, Lumia 625 ve Lumia 630 onun devami degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 biliyorum ya tipi flm hoşuma gitti o bakıma ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 630 fena degil 570 lira fiyati var. Ama on kamera yok, ekran cozunurlugu dandik. Ama bence 8.1 olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar