DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Next gen dedikleri boyle birsey iste durduk yere oyunlar system req konusunda level atladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Donanım satışları canlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 560 Ti 4 sene öncesinin orta segmenti abi. neye lvl atladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 İşte gariplik orada. E.kartına kabul edilebilir kartları söylemiş ancak ram ve cpu dan geçirmiş resmen. min 4 çekirdek 3.0 ghz işlemci 6gb ram nedir yani. MİNİMUM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Ben 21 yillik oyun oynayan birisi olarak ilk kez bir oyuna yetemedim karakterin hantalligindan mi yoksa benim beceriksizligimden mi nedir daha ilk cakma boss bile 10 kere oldurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ds oynamadın mı hiç, oynamadıysan zor gelmiş olması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ds'de ilk başı bile geçemeden sıkılıp bırakmıştım. saçma sapan dolaşıyorsun. Buna bakıcam şimdi yüklemesini bekliyorum. Wod çıkana kadar idare etsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Twitch 'de denk geldim çok hoşuma gitti valla ps4 alasım geldi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 pcde de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Dragonfire said: ds'de ilk başı bile geçemeden sıkılıp bırakmıştım. saçma sapan dolaşıyorsun. Buna bakıcam şimdi yüklemesini bekliyorum. Wod çıkana kadar idare etsin işte. DareJedi said: Ben 21 yillik oyun oynayan birisi olarak ilk kez bir oyuna yetemedim karakterin hantalligindan mi yoksa benim beceriksizligimden mi nedir daha ilk cakma boss bile 10 kere oldurdu :P arkada kalmasın http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/691/015/6a2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Sonradan yettim sorun yok o konuda dedigim gibi karakter bana hantal gelmis agir olmayani secince cok rahat oynadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Oyunda tuşların geç algılanması sorunu yaşayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 DRM oyunu cok hantallaştırmış diyorlar, ondandır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bende diyorum neden ilacı geç kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 oyun hantal diyenler acaba slow dodge yapanlar mı ki, hiç equip burden a bakmadan. Ben agi karakter ile başladım, hantallık hissetmedim konuşmaya değecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 abi bahsettiğim hantallık değil hem medium armor ve staff la nekadar ağır olabilir ki karakter. tuşlar geç cevap veriyor. vurup geri takla atmaya çalışıyorum yarım saat sonra atıyor, yada vuruşu zor bela yapıyor gibi, donanımdan mı kaynaklanıyor oyundan mı çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 demonscular ne diyor. gameplay ne kadar. 10 saatte bitiyorsa 170tl vermeye gerek yok. bi 30 saati varsa en az, iyi. tatmin ediciyse alak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 20-30 saati var, 75 tl pc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ikinci oyunda geliyormus. umarim ilk oyundan buyuk ders almislardir berbat bir release di, buglarla doluydu cunku. http://www.eurogamer.net/articles/2015-05-29-lords-of-the-fallen-2-will-launch-in-2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Ben yaklasik 2 ay once bitirdim bunu. Ds 2 yi yarida birakip buna basladim totalde 18 saatte falan bitti.Ds 2 nin janjanli grafikli ve easy mode hali gibi bir oyun.1-2 boss haric digerleri saka gibiydi ama yine de zevk aldim oynarken.Kontrol ile baya akici oynanis toplamda 2 kere falan crash yedim.En son baya bir duzeltmislerdi optimizasyonu. Yalniz 75 tl cok ederi max 40-45tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 nick'in Dark soul ve dark souls'u bitirmedin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Ds2 oynarken bi ara sogugluk girdi aramiza sonra oyundan uzaklastim , is guc de baya yogundu onun da etkisi oldu. Sonra bu oyunla tanistim iliskimiz cok guzel ilerledi sdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 ps4 bedava verince oynamaya basladim, tam bir rpg cahili olarak (yani rpg terimlerine falan hic asina degilim) oyunun guzel mi kotu mu olduguna bile karar veremedim sdfsdf sanki kamera acilari cok mu kotu ben mi ayarlayamadim, ne bilim uncharted, tomb raider falan oynarken hic bu kadar sag analog ile debelendigimi hatirlamiyorum. kamera acisini surekli manual ayarlamam gerekiyor (adami r3 ile kitlesem dahi) birde surdan http://rpggeek.com/wiki/page/RPG_Glossary biraz glossary calissam ise yarar mi? :) achievement'lar falan havada ucusuyor ama simdilik bana pek birsey ifade etmiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Terimleri oyun içinde açıklamıyorsa wiki sayfasından bak işte, http://lordsofthefallen.wiki.fextralife.com/ Oynamayalı bayağı vakit oluyor ama herhangi farklı bir mekanik hatırlamıyorum gauntlet dışında, oda anca magic ağırlıklı gidiyorsan işe yarar birşeye dönüşüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 ps4 tr store'da 23.99tl, alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar