Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 seyrediyodum ben bunu ya yıllar önce, pala bıyık babasının amele yancısıydı. aynı bayık program zaten dandiklik orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bebe kendi dukanini mi acmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Silphatos said: terran justice diye gerçek adı olan adam mı varmış lan blizzardda ahah baaaayaaaaaadır var. hatta ; http://wow.zamimg.com/uploads/screenshots/normal/378953.jpg şu npc'nin adıdır aynı zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 terran justice ya tam blizzde çalışması için üretilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 aahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Belli oldu motorlar. Alliance http://m1.wayin.us/8swgksel22a1m3wlklztjzm37lqnl-full.jpg Horde http://m3.wayin.us/4p3zvyetso6l5uakz4qoigbtpn83jzp-large.jpg Horde çok iyi duruyor. Ama oyum Alliance'a gidecek sanki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Horde açık ara daha iyi geldi benim gözüme. Tabi zevk meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 alliance eşek gibi gözüküyor buradan. arkası merzifon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Kamera açısımıdır motorun şeklimidir nedir yapımda ve resimlerde horde çogii gözüküyor ama kullanırlarken alliance çok daha efsane gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Motorcu gözüyle bakınca direk horde bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Horde tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ikiside sktiri boktan tasarımlar.. Çok daha güzel şeyler bekliyodum ben. görünüş horde diyor ama yürürken alliance'da güzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 alyın metaller teneke durmus becerememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Heh horde kazandı tabiki =p Yanlız hepiniz mi dns kullandınız lan türkiye haritasında doğru düzgün oy görünmüyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 doğma büyüme horde olmama rağmen alliance daha hosuma gitti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 o tekerlekler ne öyle ki ben anlamadım kar motoru gibi. horde motorunun ön tarafı çok iyi de arka taraf felaket olmuş arkada 2 tekerlek falan. goblin mountuna benzemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 oyundaki hali hazırdaki engineer mount daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar