Pasha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Klavyem satılık. Vatan'dan alınma, 1 yıl anca olmuştur. Garantisi devam ediyo, kutusu duruyo ve içeriği tamdır. Fiyat: 250 TL. akşam resimlerini çeker koyarım. edit: Amazondan yeni sipariş verdim onun için satılıktır. Kargo muhtemelen gümrük vs sebebiyle salı veya çarşamba gelir. Teslimatı ancak o gün yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 440 liraya klavye mi olur la Ben de 300 vermistim gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 20 liralık a4 tech ile cs turnuvasında birinci oldumcular gelir şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 geçiniz ya. klavye zevktir abi. mekanik klavye kadar cici bişey mi var. başlarım gamerlığına ister noob ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 mouse ve klavye çok güzel şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 abi aynen ya, ekran kartı vs alana kadar klavye mouse alırım. çatır çutur inanılmaz zevkli. hatta madem klavye seven bu kadar adam var burda şuna bi bakın, inanılmaz güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Feenix'ler çok iyi ama fiyatları da bir o kadar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Mekanik klavye = Filco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=dRKsJrsqF2U İzlemek isteyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 daha önce de defalarca kez yazdım. yok abicim anlamıyorum klavyede böyle paraları ben. dediğim gibi mouse, kulaklık gibi şeylerde anlıyorum da klavye ı ıh. son 5 senedir iyice yaygınlaştı mekanik olayı işte, 5 senedir gram ilerleyemedim kafa olarak şu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 öf üstteki klavye baya iyiymiş. ama ışıklıdan vazgeçemem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Bu klavyenin yerine hangisini alıyosun ? Razer Ultimate 2014 mü beklesem yoksa direk 2013 mü alsam diye düşünüyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 sabonis said: daha önce de defalarca kez yazdım. yok abicim anlamıyorum klavyede böyle paraları ben. dediğim gibi mouse, kulaklık gibi şeylerde anlıyorum da klavye ı ıh. son 5 senedir iyice yaygınlaştı mekanik olayı işte, 5 senedir gram ilerleyemedim kafa olarak şu konuda. o klik sesi o hassasiyet anlayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ultimate 14 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Turkiye den mi aldin acaba 2014 u ve kaca aldin senin satis topikindr soruyorum ama kusura bakma. 2013 ten tek farkı cherry yerine kendi tuslarini kullanmaya baslamişlar sanirim. Memnun musun 2013 2014 arasında kullanısta cok fark var mı ? Edit: amazon u simdi gordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 o çıt çıt sesinin havada yaptığı titreşimler ımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 CuteButPsycho said: Turkiye den mi aldin acaba 2014 u ve kaca aldin senin satis topikindr soruyorum ama kusura bakma. 2013 ten tek farkı cherry yerine kendi tuslarini kullanmaya baslamişlar sanirim. Memnun musun 2013 2014 arasında kullanısta cok fark var mı ? Edit: amazon u simdi gordum :) şurda bahsettim o olaydan ama yeni switchler daha az yol gittiği için daha hızlı deniyo heryerde. salı çarşamba elimde olur klavye, yorumumu yazarım oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Yeni switchler cherry klon daha ucuza mal ediyor başka bir taşerona yaptırıyorlar browndan tek farkı ses ve rengi. 45 nm yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 her tuşta aynı his ve ses yok diyolar işte sorun orda :) deneyip görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 resim 220 TL günceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 200 tl oldu klavye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 güncel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sigara + klavye (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Esh said: 440 liraya klavye mi olur la Ben de 300 vermistim gerci 300'e düşmüş vatanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar