Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık TT Meka G Unit Mekanik Klavye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Klavyem satılık. Vatan'dan alınma, 1 yıl anca olmuştur. Garantisi devam ediyo, kutusu duruyo ve içeriği tamdır.

Fiyat: 250 TL.

akşam resimlerini çeker koyarım.

edit: Amazondan yeni sipariş verdim onun için satılıktır. Kargo muhtemelen gümrük vs sebebiyle salı veya çarşamba gelir. Teslimatı ancak o gün yapabilirim.
Mesaj tarihi:
abi aynen ya, ekran kartı vs alana kadar klavye mouse alırım. çatır çutur inanılmaz zevkli.

hatta madem klavye seven bu kadar adam var burda şuna bi bakın, inanılmaz güzel.
Mesaj tarihi:
daha önce de defalarca kez yazdım. yok abicim anlamıyorum klavyede böyle paraları ben. dediğim gibi mouse, kulaklık gibi şeylerde anlıyorum da klavye ı ıh. son 5 senedir iyice yaygınlaştı mekanik olayı işte, 5 senedir gram ilerleyemedim kafa olarak şu konuda.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

daha önce de defalarca kez yazdım. yok abicim anlamıyorum klavyede böyle paraları ben. dediğim gibi mouse, kulaklık gibi şeylerde anlıyorum da klavye ı ıh. son 5 senedir iyice yaygınlaştı mekanik olayı işte, 5 senedir gram ilerleyemedim kafa olarak şu konuda.

o klik sesi o hassasiyet anlayamazsınız.
Mesaj tarihi:
Turkiye den mi aldin acaba 2014 u ve kaca aldin senin satis topikindr soruyorum ama kusura bakma. 2013 ten tek farkı cherry yerine kendi tuslarini kullanmaya baslamişlar sanirim. Memnun musun 2013 2014 arasında kullanısta cok fark var mı ?

Edit: amazon u simdi gordum :)
Mesaj tarihi:
CuteButPsycho said:

Turkiye den mi aldin acaba 2014 u ve kaca aldin senin satis topikindr soruyorum ama kusura bakma. 2013 ten tek farkı cherry yerine kendi tuslarini kullanmaya baslamişlar sanirim. Memnun musun 2013 2014 arasında kullanısta cok fark var mı ?

Edit: amazon u simdi gordum :)

şurda bahsettim o olaydan ama yeni switchler daha az yol gittiği için daha hızlı deniyo heryerde. salı çarşamba elimde olur klavye, yorumumu yazarım oraya :)
  • Yeni Oluştur...