Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Yanlis hatirlamiyorsam 714 du. Massallah tuylu bir alman tanki gibi, onun ismini leopard yap sen en iyisi... :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 benide çaırın icq 53468135[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Su anki kadro ahanda asagida; Kharon Draven Axedice Aegean Lethe Apache (oynucak heralde) arcane (cd bulursa oynucak) Sam(oldumu kaldimi belli degilde gelirse oynar...) Karamurat (bi saatlerimiz uyusmadi, yoksa oynucaz insallah)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 ok hazır 5k 10k char. .biras cbk oldu amaneyse.. daha sonra iisnii yaparım.. ltes go![hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Lethe'yle oynadık baya, it dalaşı yaptık falan:) Yarın(bu akşam) garip modlara sizi de bekleriz. Ha bide char yapmayı unutup sürünmeyin benim gibi.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 ydad weapon hnadling almayı unutup slahsız kalmayın axew ve ben gibi..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Oynayacağım,kesin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Apache; madem kesin oynucaksin o zmn bana, draven'a ve aegean'a icq dan ulas, yakin bir zamanda toplucanak bir oyun ceviririz. Yanliz bi kac tane 5k ve 10k lik char i onceden yapmani oneririm. Oyundan once "du 2 dakka char yapcam" muhabbeti pekde hos olmuyor haliyle :-P Birde hatirlatayim tek kural no drug[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Stimpack var yani? Bence olmasın[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 hmm... O zaman soyle yapalim; bencede stimpack sakat bi olay gereksiz yere oyun dengesizlesiyor.No drug yerine no chemicals diyelim. Itirazi veya baska bir fikri olan ya simdi konussun yada sonsuza kadar sussun :-P Healing isteyen skill alir, pack lerle fln halleder. Bu arada slayerrr; wtf ne simdi? [hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 wtf = what the fuck :P ya bu stimpacki amma kötü bir olaymış gibi yansıtıyosunuz normal stimpackler olmalı .. yani "no chems except stimpacks" (ultra mega stim fln yok yani sadece sitmpack"[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Normal stimpack lerde olmamali bence, ama neyse bakalim cogunlugun dedigine gore ortak bi karar aliriz...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 abi duruma bagli, eger takim oyunuysa olsun, ama deathmatch ise olmasin bence[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Bence takim oyununu daha zevkli bir hale getirmek vede guclendirmek icin stimpack yasaklanmasi tetikleyici bi rol oynar. En nihayetinde medic e fln ihtiyac duyulur. [imho] Bu arada axedice da bana katiliyor adam msj atmaya usenip icqdan soyluyor :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 medic falan olmaz oyunun yapısı itibariyle böyle kısa savaşlarda medic hiçbir halta yaramaz stimpack kaldırmak bu yüzden saçma bırakın isteyen alsın stimpack nasıl olsa çok puan yiyor[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Medic 70 80hp iyileştiriyor yine, o kadar da kötü diil. Bence duvarın arkasına geçip full heal olup çıkmak daha çok bozuyor oyunu.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 nasıl daha çok bozuyor ? doctor kasarsan oyun ne kadar sürer en ufak bi fikrin var mı ? instant kill in kralının çekildiği bi ortamda oynuyoruz napcan doctor u kim karakteri doctor a harcar ki yaparım ekstra bi sniper..[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 fallout oynamaya yeniden başladım.. bu sefer f2'de daha başarılıyım.. fot alıcam inşallah yakında, oynayalım bir ara.. ben de 3k+ damageler görmek istiyorum :) bu arada hulk gibi bir karakter yaratıp gelene geçene yumrukla dalabilir miyiz?[hline]Crush=Ezen, Kıran değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bony; Yaparsin oyle karakterde yasatmam, 2mm re gozune, 2mm re sol koluna, 2mm sag koluna :) Nehe bu arada 10 kisi olmusuz bu da bi rekor :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 yook ya kharon o 2mm ler pek bişi yapamamıştı hatırıyosan hani benim claw her round en az bi kişi indirmişti.. bu arada doctor işe yaramayo diyenler ölsün khaon biliyo blind yedim saolsun axe in mutiesi geçirdi.. sonra bi daha vuruldum gene blind yedim (çok hassas gözlerim de) o sırad amutie yoktu öldük :8.. ama yarıyo yani mutie yaşasaydı tekrar ayaktaydım..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Yeni mouse aldim valla dun 2 turn mouse un azizligine ugradim. O dedigin 1 kere olur ;) 2mm ye laf atan dillerinden 2mm geciririm; tum foruma yetecek kadar tonque-on-a-stick olur :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 harbici piercingcilere milyonlar bayılcağınıza gelin kharon 2mm ile delsin :P bu arada mutant melee pek ho olmuyomuş şimdi farktım.. ama bakalım deniycem.. hadi bi gelsen oyuna[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 beyler bir defa da 1k veya 2k lık ezik karakterlerle kombat yapalım. Abartı silahlar da kullanmayalım. Şöyle sağlam bir çatışma olsun. Bu arada oynayacağınız zaman icq ma ip yi yollarsanız sevinirim.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 2k lıklar harbi kral oluyo, tam gerilla savaşı havası alıyosunda haritalar pek müsait değil bence, mesela co-op game ler var gamespy da 2k lık charlar giriyo oyuna, yardımlaşarak bölümüne göre önüne çıkanları indirmeye çalışıyo ama acayip zevkli bir şey bi kişi dm oluyo düzinelerce kötü adamı/yaratığı/robotu yönetiyo diğerleride onları yoketmeye çalışıyo felam, aslında pvp şeklindede yapılır fakat yani iki tarafta dalınca kimse kestiremiyo nolcağını o yüzden taktik yapılamıyo[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar