Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 hehehe arcane bak adamın olayı ne: :) ben kharon'la kıyasıya dövüşüyorum güneydoğudaki polis karakolu gibi yerin kenarında, ege "haritanın öbür ucundyım yetişemiyorum size puf, yemeği fazla kaçırmış benim charlar" manasında birşeyler sayıklıyor. sonra ben tam kharon'la burun buruna gelmek üzereydim ki ege meydandaki siperlerden çıkıp ateşe başladı bana (sotede olmayan bir ben varım, kharon'un biri sotede biri avda) fakat turn sonunda eğilmedi. ben de Allah yarattı demeden bastım tetiğe, 252 criticalla biri gitti, öbürü de 137 mi ne aldı, bir kere daha vurdum geberdi. turn'ümü bitirmeden ikisi de öldü yani, ilahi adalet.. :lol: sonra da gelmiş coop filan diyor, dungeon m basıyorduk ne coopu yahu? :D[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Buldun tabi benim ezik karakterleri Sam, boyuna patlat. Bu akşam görüşücez senle..:P Bu arada akşam saat 23:30 gibi online ım tekrar bi oyun çeviririz. icq:60160161[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 eheheh bi keresinde CTB oynamıştık ben tek , Aegean ile Kharon şeklinde.. çok ilginçti ehueu[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Hatirlayamadim o oyunu nasildi ki? ben aeg le ayni team de oldugum oyun hatirlamiyorum fazla bi kac kere draven fln birlikte olmustuk o kdr onun disinda pek oynamadik ayni takimlarda...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 öhö şimdi kurdum patchledim hede falan, 3. cd deki bi core un altındaki bi bos bosyası var, onunla alakalı bi hata verio, bu dosya oyunun dizininde yok zate 85 mb lık bos file olmaz? neyse sildim yarın bida reinstall edicem, çözebilirsem gelicem :D[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 eheh birinde sniperım çatır çatır vurmuştu rangeiniz yetmediydi Aegean ın da sniperı vardı ancak ya range yetmedi ya da stance ayarı yoktu saldırmadıydı hemen öldü zaten öbüründe sniperdan kurtuldunuz tam altındaki binaya girdiniz pusuya yatmış deathclawım ham yapmıştı ctb de melee karakter baya hoş oluyo :)[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Ehe kibrista var bi cenaplik bi oyun oynucaz die bu kdr mi sorun cikar yau? :lol: Tez zamanda halledin gelin; 2vs2 den 3vs3 e gecelim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Hehe hatirladim, sonra yirimseni [deathclaw] un uzerine mutie salmistim 1 turnde 3 crit atackla ben onu yemistim :D ehuhe guzel oyunlardi...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 o turn based di zaten deathclaw fantazi karakteri :) armor yok çok damage alıyor ancak hp si bol hatta baya bol brutish hulk ehe[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Bugun axedice la oynadigimiz oyunda elinde gauss rifle olan bir ghoul un ne kadar etkili ates edebilecegini gormus olduk... Fazla soze gerek yok img anlatiyor :D[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 benim rekorumu fazlasıyla egale etmişin, helal olsun. ama ghoul sniper yapmaktan da birisi bahsetti sanıyorum sana.. ;) keşke olsaydım orada, görmek isterdim doğrusu.. ben yabancı forumlarda da bu kadar bişi görmedim. istersen black isle forumlarında filan da bahset, resmi koy. belki bug'dır adamlar yama çıkarırlar bu bahaneyle, olmazsa da ünlü olursun bari.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 OHA 900 larda dmg gördüydüm en fazla (pancorlaydı ve druglaydı) belirli bi seviyeden sonra zardan ibaret olduğundan şans işi ancak bu ne şanstır anlamadım bravo ehuehue drug lı mı yaptın ? bir de o karakterin templateini özelden yazarsan sevinirim[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ben multi'de kendim drug'sız gauss minigun'la 3000'e yakın vurdum birkaç kere ama bunun tek atışta olması bayağı ilginç yani.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 tek atış ile single shot ı mı kastediyorsun ?[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 kural fln yok..oynarmısın bneimle?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 lethe kusura bakma ama trt1'deki çocuk programını hatırlattın.. :) "yine deeeeee oynar mısınınnnn benimleeeeee?"[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 said: arcane, 18 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: tek atış ile single shot ı mı kastediyorsun ?[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become sözlüğe bakınca tam çevriliyor, sanırım onu kastettim ama oyun terimlerinin azizliğine uğramışım.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 hemen şu damage olayını inceleyelim: Ghoul un statları : (min. average max. olmak üzere) strength 1 3 6 perception 4 8 14 endurance 1 5 10 charisma 1 4 9 intelligence 2 6 13 agility 1 4 8 luck 5 7 13 insanda herşey max. 10 dur.ancak ghoullar yüksek derecede radyasyona maruz kaldığından duyuları daha gelişmiştir. statların max olduğunu var sayarsak karakter lvl 24 sniper perk lü olsun yaptığı her uzaktan atış luck roll tutturursa critical olur ki bu 13 luck ile pek zor değil silah skill i yeterince yüksek olsun rakibin zırhı kötü olsun kafadan vursun x3 dmg olsun yine 4000 küsur ulaşılması zor bir damage :) Axedice ın karakter çıplak geziyordu galiba ? :D[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 bi formül hazırlasam benim için denemeye gönüllü biri var mı ? :)[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 axedıce üzerinde dene, o dmg yemenin uzmanı olmuş.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 O Sanchez benim sneakerdı. Tesla armor vardı üzerinde. Öyle ağzım açık izledim. Direk reflex olarak bi ss aldım bende, ilk defa böyle bişey görüyorum. 5k damage koyup rekor kırmak isterseniz bi randevu alın, zor oluyor 4k yedikten sonra toparlanması.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 heh şöyle bir an düşündüm de fallout'ların bütün combat sistemi bitti gözümde bir anda, örnek vermek gerekirse :) 10 tane tankı arka arkaya koyuyorsun ve manyetizma ile 2mm kalınlığında bir iğneyi bunlara fırlatıyorsun, hepsi havaya uçuyorlar. (tank hp'si 350, bypass ediyor armoru zaten tepeden tırnağa zırhla neyi bypass edecekse) işte fallout combat'ının bu yüzden daha çok rafine edilmeye ihtiyacı var..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Helal olsun ne sılahmıs o ole :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Sam 2mm EC olayına hiç girmeyelim fallout ta bir sürü yalan olay var o da bunlardan birisi ancak hangi rpg dünyasında yok ki ? :) fallout un modern silahlar içermesi öbürlerinden daha gerçekçi olduğunu göstermez..[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ha bu arada deneme yapalımı o anlamda söylemedim ben template i yazıcam o kişi karakteri yapıp oynicak :) ben oynayamıyorum da .[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar