Pasha Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Şu an elimde tt meka-g ve logitech g600 var fakat razer alıp masada uyum yakalamak istiyorum. Yalnız TR'de blackwidow ultimate 2014 ing q klavye yok sanırım. Elimdekileri satıp bunları almaya değer mi acaba ve meka-g logitech beyaz g600 kombosu kaça gider? (her ikiside çok temiz kozmetik olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 masada uyum önemli hacu değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Masadaki uyum çok önemli bence de değiştir. Oyun performansına direk etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 pc salonda olduğu için uyumun önemi var, razerda macro da daha kolay. amazon vs uğraşmadan ing q blackwidow bulabileceğim bi yer var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 aral a sorsana onlar ithalatçısı şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 sitelerinde sadece 2013 var diye es geçmiştim başta ama bi mail attım bakalım ne diyecekler :) edit: reviewlara falan bakıyorumda 2014lerde razer kendi switchlerini kullanmaya başlamış ve millet baya şikayet ediyo her tuşta aynı his ve ses yok diye. kullanan var mı ikisinide? cherry mx olan 2013 mü alsam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Bilgisayarlar halen salona konuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 tek yaşarken konuyo valla çokta güzel oluyo,ama bütün salonu kesen bi köşeye ffsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 evliyim ona rağmen salonda. baya mücadele verdim başta ama şu an rahatım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 yok mu abi 2014 kullanıp şikayetçi veya memnun olan? Ona göre gidip alcam akşam 2013'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Razer alacağına zaten logitech g600 var diyon , uyum olsun diye al bir tane logitexh g710+ klavye bak keyfine. Daha masrafsız olur , cihaz super. Çok memnunum. http://www.sanalmarketim.com/logitech-g710--mekanik-gaming-turkce-klavye-920005705/p_43507/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Yok abi sessiz olmasi hosuma gitmiyo, koydum kafaya razer alicam ama 2013 mu 2014 mu karar veremiyorum. Cok farkli reviewlar var. Siteler daha iyi razer switchler derken kullanicilarin cogu sikayet ediyo her tusta ayni his ve ses yok diye. Edit: tusa bastim mi catir cutur ses gelicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 o kadar sessiz değil, tam orta karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 tatava yapmadım bastım amazondan siparişi geçtim. Şu aklımı çok çeldi ama macro tuşu olmaması vazgeçirdi. Çok güzel bi aletmiş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Esh said: aral a sorsana onlar ithalatçısı şu anda ing q getiremiyoruz diyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 ne kadara mal oldu kargo ile birlikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 338.31$ kargo, gümrük vs dahil ultimate 2014 ve naga 2014. guaranteed delivery vermişler 21 Nisan'a ama gümrük benden imza bekleyeceği için o tarih imkansız tam pazartesiye geliyo, haliyle "If your order meets the qualifications for Guaranteed Accelerated Delivery, we will automatically refund the shipping costs if we miss our delivery promise." said: şu devreye girecek ve 255$'a gelecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Pasha senden yorum bekliyorum o zaman. Netten biraz okudum alanlar tuşlardan biraz şikayetçi gibi. Ama adamlar sorun olursa yenisini veririz diyolar da sonuçta amazondan alsam bi daha gönder al vs zor iş. 2013 le çok fark yok dersen gidip direk 2013 ü alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Pasha said: evliyim ona rağmen salonda. baya mücadele verdim başta ama şu an rahatım :) kendi pc odamı yaparım, ses yalıtımı olur, süpersonik koltuğum, uyumlu masam ve imba pc'mle oyundan oyunlara akarım falan diyordum. şu an salonda yemek masasının üzerindeki laptopda dota oynuyorum. love and marriage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 onu yaptıktan sonra evli olmanın bi manası kalmıyo. 5-10 sene sonra belki man cave yapabilirsin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Pasha geldi mi yeni klavyen ? ben 2013 siparişi verdim bile ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mouse geldi pazartesi ama klavye hala gumrukte. Yarin gelir heralde artik tatilden kalma yogunluk olmazsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar