Kyra Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Lord_Argos said: Kyra said: inyormaynd said: Kız senden büyük değilse sağlam sübyancıymışsın umarım yakın zamanda başına bir şey gelir. En azından cumartesileri iki bira ile yalnız dönmüyorum. Arkadaşların yok diye üzülüyorsun. Dilersen biraz birlikte takılalım. 94'lüler 20, 95'liler 19, 96'lılar 18, 97'liler daha onyedi thats my limitmiş. Vay 2014 yılındayız büyüdük sanırım biraz ve zaman geçtikçe daha yakışıklı oluyoruz. Hangi bar o çok merak ettim? Club Şayze değildir herhalde. Bar değil genel olarak hayattan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 adamın kafası artık bar olmuş aşırı uyuşturucu sonucu. yanmış artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 pontipati said: Ren said: FACEBOOKTAN YORUM YAZDIM O DA BENİM CESARETİMDEN ETKİLENDİ Artik nası bi yorum yazdıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 bi sequo bi bu tutturamadı ya bir türlü sequo ps'den vazgeçse olacak gibi ama noyanın hiç şansı yok asdads leş tier terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Taksimde nerde takılıyosun cidden merak ettim Edit: Irish, Rock, Metal, Jazz, Blues barları her hafta fiks hepsini gezen biri olarak nedense hiç rastlamadım buna benzer bir atmosfere/hikayeye/karakterlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 diaboliq said: pontipati said: Ren said: FACEBOOKTAN YORUM YAZDIM O DA BENİM CESARETİMDEN ETKİLENDİ Artik nası bi yorum yazdıysa. Yani bu durumun detaylandırmam lazım sanırım cümlenin özet hali nedense çok tuhaf benzetmelere hdef oldu. Bir sabah kalktım ve bu kız bir fotoğrafını yayınlamıştı ve o kadar güzel gözüküyordu ki kendi kendime içimde oha böyle bir kız var herşeyi tam bana göre ve hiç alakam yok falan derken böyle baktıkça hayran oldum ve içimde yükselen güzel hisler dışarı taşmaya başlarken hiç bir muhhabetimiz daha önce olmamasına rağmen "Renklerin, çizgilerin , kıvrımların, ışıltın içimi yükseltiyor " gibi birşey demiştim (evet çok benzer ama çok daha güzel bir cümle kurmuştum o an). Bunun üzerinede kız ile ilk görüşmemizde "o gün o attığın mesaj çok acımasızdı. O fotoğrafın altına bir sürü asılan edilen kibar kibar birşeyler yazarken ya da öyle muhabbet kurabilmek için yapmacıklıklar yaparken sen hiç bir konuşmamız ve tanışıklığımız olmamasına rağmen geniş geniş yürüdün diğerlerinin üstüne basa bana, çok hoşuma gitmişti o cüretkarlığın ve netliğin" demişti. yani "facebook mesajımdan etkilendi" cümlesinin altında yatan olay buydu lütfen kendimizce farklı yorumlar getirip avamlaştırmayalım. =)) Fındık kadar için erkeklerin 10001 takla attığı günlerde kızlar içten ve net tavırları çok seviyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Lord_Argos said: Taksimde nerde takılıyosun cidden merak ettim Edit: Irish, Rock, Metal, Jazz, Blues barları her hafta fiks hepsini gezen biri olarak nedense hiç rastlamadım buna benzer bir atmosfere/hikayeye/karakterlere. Bu aralar Monx ve Pixie'de açılışı yapıp sonra mekanların dışında 2-3 afterparty ile devam ediyorum cumartesinden salıya kadar falan. Ama bu tarz hikayeleri yakalamak istiyorsan takıldığın barları değil, hayata karşı yaklaşımı değiştirmen daha verimli olabilir Argos-san. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 sdöasödasişödiasidd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Amerikan güreşi karakterleri gibi bir gimmick tutmayınca iki ay sonra başka gimmickle gelen insanlar çok eğlenceli oluyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Kyra said: "Renklerin, çizgilerin , kıvrımların, ışıltın içimi yükseltiyor " Kyra said: kızlar içten ve net tavırları çok seviyor ;) B)- cetintas nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 O cümleden anca ergen etkilenir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 10 sayfa okunur mu bu ya? Bayağı komik bir şeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 besleyenine sabır diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Olum her mesaji alintilayip cevap veriyo. Kesin noyzura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Asteroth said: 10 sayfa okunur mu bu ya? Bayağı komik bir şeye benziyor. Vay komşu naber. Seni görünce bi an içim yükseldi B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Vakti olan biri noyzura 101 yapsin plx. Bursa'ya yoldayim. Cok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 iç yükselmesi? o nasil oluyor ya. ben benimn komsuyu görünce baska sey yükseliyor. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Bilmem ben de yeni duydum bi forumdan, cok etkilendim, hemen kullanmaya basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Lord_Argos said: Taksimde nerde takılıyosun cidden merak ettim Edit: Irish, Rock, Metal, Jazz, Blues barları her hafta fiks hepsini gezen biri olarak nedense hiç rastlamadım buna benzer bir atmosfere/hikayeye/karakterlere. Bu saydığın üç özelliğin bulunduğu mekan yok da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 bence noyan artik evcillesti. birakin takilsin iste cocuk. dalga geciyoruz ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Bir iki ay amateme yatirmislardi sonra kacti heralde ya. Yazik la kimin cocuguysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 olm dalga geçiyoruz ama akıl sağlığı çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 noyzura mı gelmiş yine ? mevzu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Oha noyzura mıymış bu? Hani dünyanın en iyi vücutlu ve en yakışıklı insanı bildiğimiz noyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Emaleth said: Asteroth said: 10 sayfa okunur mu bu ya? Bayağı komik bir şeye benziyor. Vay komşu naber. Seni görünce bi an içim yükseldi B) Ne güzel sözmüş öyle komşu, "İçim yükseldi" İki iş arasında boş zaman geçiriyorum, sen Bursa'ya neye gidiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar