Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık olduğunuz birinin yalanlardan kurtulmasına yardımcı olmak.

Kyra

Öne çıkan mesajlar

Lord_Argos said:

Kyra said:

inyormaynd said:

Kız senden büyük değilse sağlam sübyancıymışsın umarım yakın zamanda başına bir şey gelir.

En azından cumartesileri iki bira ile yalnız dönmüyorum. Arkadaşların yok diye üzülüyorsun. Dilersen biraz birlikte takılalım. 94'lüler 20, 95'liler 19, 96'lılar 18, 97'liler daha onyedi thats my limitmiş. Vay 2014 yılındayız büyüdük sanırım biraz ve zaman geçtikçe daha yakışıklı oluyoruz.

Hangi bar o çok merak ettim? Club Şayze değildir herhalde.

Bar değil genel olarak hayattan bahsediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

pontipati said:

Ren said:

FACEBOOKTAN YORUM YAZDIM O DA BENİM CESARETİMDEN ETKİLENDİ

Artik nası bi yorum yazdıysa.

Yani bu durumun detaylandırmam lazım sanırım cümlenin özet hali nedense çok tuhaf benzetmelere hdef oldu.

Bir sabah kalktım ve bu kız bir fotoğrafını yayınlamıştı ve o kadar güzel gözüküyordu ki kendi kendime içimde oha böyle bir kız var herşeyi tam bana göre ve hiç alakam yok falan derken böyle baktıkça hayran oldum ve içimde yükselen güzel hisler dışarı taşmaya başlarken hiç bir muhhabetimiz daha önce olmamasına rağmen "Renklerin, çizgilerin , kıvrımların, ışıltın içimi yükseltiyor " gibi birşey demiştim (evet çok benzer ama çok daha güzel bir cümle kurmuştum o an).

Bunun üzerinede kız ile ilk görüşmemizde "o gün o attığın mesaj çok acımasızdı. O fotoğrafın altına bir sürü asılan edilen kibar kibar birşeyler yazarken ya da öyle muhabbet kurabilmek için yapmacıklıklar yaparken sen hiç bir konuşmamız ve tanışıklığımız olmamasına rağmen geniş geniş yürüdün diğerlerinin üstüne basa bana, çok hoşuma gitmişti o cüretkarlığın ve netliğin" demişti.

yani "facebook mesajımdan etkilendi" cümlesinin altında yatan olay buydu lütfen kendimizce farklı yorumlar getirip avamlaştırmayalım. =)) Fındık kadar için erkeklerin 10001 takla attığı günlerde kızlar içten ve net tavırları çok seviyor ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Taksimde nerde takılıyosun cidden merak ettim

Edit: Irish, Rock, Metal, Jazz, Blues barları her hafta fiks hepsini gezen biri olarak nedense hiç rastlamadım buna benzer bir atmosfere/hikayeye/karakterlere.

Bu aralar Monx ve Pixie'de açılışı yapıp sonra mekanların dışında 2-3 afterparty ile devam ediyorum cumartesinden salıya kadar falan.

Ama bu tarz hikayeleri yakalamak istiyorsan takıldığın barları değil, hayata karşı yaklaşımı değiştirmen daha verimli olabilir Argos-san.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...