Sicarken kisiselden bisiler okuyayim dedim, noyzura cikti. Fanatikte oooo noyzura dedim. Kendi kendine astral yolculukla sarildigini falan da dusunuyor olabilir bu arada.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Aşık olduğunuz birinin yalanlardan kurtulmasına yardımcı olmak.
Yine fuhuşturucu çekip çekip wot mu döşemiş?
troll dendi mi ?
paticik virali
"inan bana herşeyi biliyorum ve gerçekten daha fazla bu konuları konuşmak istemiyorum.. lütfen şuan burada sadece dans edelim , tenini , kokunu, renkllerini çok özledim, sadece dans edelim.."
Böyle bir cümlenin sonunda nasıl bir tarzda dans ettiniz ?
Çaça
lambada
Bachata
matata
kolbasti.
lambada yazdıktan sonra nokta koymamışın şükrü abe
Koysa bi dert koymasa bi dert, sukru de saskin bu duruma...
hayat bana koymus noktayi, ben lambadanin sonuna koysam nolur.
"Facebookda çok güzel bir kız görüp eklemiştim" bu kısımdan sonra okumadım..
foruma atar yapıp eziksiniz :))) dedikten sonra geri dönmek kadar aşağı bir şey yok ya..
hani düşünsene foruma o kadar küsmüşsün ama 1-2 ay yapacak eğlenecek bir şey olmayınca hayatındaki boşluğu gene PATİCİKLE dolduran adam ne zavallıdır ya.
hani düşünsene foruma o kadar küsmüşsün ama 1-2 ay yapacak eğlenecek bir şey olmayınca hayatındaki boşluğu gene PATİCİKLE dolduran adam ne zavallıdır ya.
KAŞARR
Kız senden büyük değilse sağlam sübyancıymışsın umarım yakın zamanda başına bir şey gelir.
En azından cumartesileri iki bira ile yalnız dönmüyorum. Arkadaşların yok diye üzülüyorsun. Dilersen biraz birlikte takılalım. 94'lüler 20, 95'liler 19, 96'lılar 18, 97'liler daha onyedi thats my limitmiş. Vay 2014 yılındayız büyüdük sanırım biraz ve zaman geçtikçe daha yakışıklı oluyoruz.
Hangi bar o çok merak ettim? Club Şayze değildir herhalde.
"inan bana herşeyi biliyorum ve gerçekten daha fazla bu konuları konuşmak istemiyorum.. lütfen şuan burada sadece dans edelim , tenini , kokunu, renkllerini çok özledim, sadece dans edelim.."
Tarzlardan bağımsız olarak baktığımızda, dans kendi bedenine hakim olabildiğin ve kombinasyon yeteneğine zihninin el verdiği kadarıyla müzik ile bedenin arasında ahengi yakalama durumudur.
Benim dansımıda nasıl kelimere dökebileceğimi bilmiyorum ama cool. O eski sevgilimde güzel yardırıyor ama biraz geliştirmesi ve hatlarını biraz yumuşatması lazım.
Ayrıca sorunun altına yazılmış cevaplar çok komik =))
foruma atar yapıp eziksiniz :))) dedikten sonra geri dönmek kadar aşağı bir şey yok ya..
Hiç bir zaman forumun gelenine atar yapıp sonra forumu terk ediyorum falan demedim.
Eğer Noyzura'dan bahsediyorsan ona da her fırsatta laf sokup aşağılayanlara söylediklerini foruma genellemezsen güzel olur. Paticik şurda her posta laf sokmakarak mutlu olmaya çalışanlardan oluşmuyor. Malum görüldüğü üzere Noyzura da hiç bir zaman foruma genel atar yapıp sonra forumu terk etmedi. Sadece yoğun istek üzerine perma banlanmış o kadar.
http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/04/lol.gif
Öne çıkan mesajlar