Feamer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 "Tatar Ramazan" said: Kyra said: Feamer said: yazıldıysa ekleyin: - yalanlarından kurtulmasını sağlamayı, becermek için nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun? Çok güzel bir ambians oluşturup güzel bir masaj yaptıktan sonra bir sonraki stage'de hardcore hack'n slash yaparken bir an tam içindeyken vucudum onu bir yılan gibi sımsıkı tutarken saçından kavrayıp gözlerimizi olabildiğince yakın tutup ona " gözlerini sakın gözlerimden ayırma , tüm yalanlarından vazgeç ve sadece kendin olmanın özgürlüğünün tadını çıkar " deyip dudaklarına güzel bir öpücükle erirken tüm kaslarımı da eş zamanlı olarak serbest bırakıp onu sevmeye devam ederek... Denemeye değmez mi ? Ya onu bunu bırakta şu Survivora başvursana lan, olmadı Sekoyu sponsor tut 6 ay body kas öyle başvur. Bu kafayla kesin Acunun dikkatini çekersin bak bi düşün sdf katılıyorum, en az 1 sene fenomen (mavra) olacak potansiyeli var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Abi noyzurayı özledim ya.Bikaç ay önce kadıköyde karşılaşmıştık sarıldık falan, efsane adam arkadaşlar. Özenip kıskanıp durmayın şu adamı. Sana gelince arkadaşım, işleyin demir ışıldar diyorum. Kız güzel mi değil mi onu söyle bi de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 niye özenip kıskanmayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Ulgio said: Abi noyzurayı özledim ya.Bikaç ay önce kadıköyde karşılaşmıştık sarıldık falan, efsane adam arkadaşlar. Özenip kıskanıp durmayın şu adamı. Sana gelince arkadaşım, işleyin demir ışıldar diyorum. Kız güzel mi değil mi onu söyle bi de ? Kız inanılmaz güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Yaş farkı kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Kız senden büyük değilse sağlam sübyancıymışsın umarım yakın zamanda başına bir şey gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Ulgio chrome olabilir mi la ? Forumda noyzurayı seven o vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ramses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Kyra said: Ulgio said: Abi noyzurayı özledim ya.Bikaç ay önce kadıköyde karşılaşmıştık sarıldık falan, efsane adam arkadaşlar. Özenip kıskanıp durmayın şu adamı. Sana gelince arkadaşım, işleyin demir ışıldar diyorum. Kız güzel mi değil mi onu söyle bi de ? Kız inanılmaz güzel. SS? Bir de biz tanıyalım şu noyan'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 inyormaynd said: Kız senden büyük değilse sağlam sübyancıymışsın umarım yakın zamanda başına bir şey gelir. En azından cumartesileri iki bira ile yalnız dönmüyorum. Arkadaşların yok diye üzülüyorsun. Dilersen biraz birlikte takılalım. 94'lüler 20, 95'liler 19, 96'lılar 18, 97'liler daha onyedi thats my limitmiş. Vay 2014 yılındayız büyüdük sanırım biraz ve zaman geçtikçe daha yakışıklı oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Akhlaur said: Ulgio chrome olabilir mi la ? Forumda noyzurayı seven o vardı galiba. nasıl bir kimlik karmaşası var ya paticiğe gelmeyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 aquila said: ramses. RamsesII İkisini unutma ve bir daha oku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Kyra said: inyormaynd said: Kız senden büyük değilse sağlam sübyancıymışsın umarım yakın zamanda başına bir şey gelir. En azından cumartesileri iki bira ile yalnız dönmüyorum. Arkadaşların yok diye üzülüyorsun. Dilersen biraz birlikte takılalım. 94'lüler 20, 95'liler 19, 96'lılar 18, 97'liler daha onyedi thats my limitmiş. Vay 2014 yılındayız büyüdük sanırım biraz ve zaman geçtikçe daha yakışıklı oluyoruz. Abi sen nerdesin birlikte takılalım madem eğer böyle bir bollduk varsa...Jeremy Irons gibi oluruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 diaboliq said: seninle yaşadığımız özel şeyleri herkese açık bir platformda paylaştığın için seni dava edicem. bunda sonrasını avukatlarım halledicek. abim falan da hırpalar seni. işte o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Kyra said: inyormaynd said: Kız senden büyük değilse sağlam sübyancıymışsın umarım yakın zamanda başına bir şey gelir. En azından cumartesileri iki bira ile yalnız dönmüyorum. Arkadaşların yok diye üzülüyorsun. Dilersen biraz birlikte takılalım. 94'lüler 20, 95'liler 19, 96'lılar 18, 97'liler daha onyedi thats my limitmiş. Vay 2014 yılındayız büyüdük sanırım biraz ve zaman geçtikçe daha yakışıklı oluyoruz. Takılalım bana uyar. Noyan'ın wot'larını bir de kendi ağzından bizzat dinlemiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 yani takılalım çok güzel olur ama aşk hayatını zengin kılan şey gecelik avlar değil, farklı zaman dilimlerinde ekilen ve özen ile sulanan tohumların çicek açmasıdır. @ Ulgip & Inyourmaynd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Abi sulamayı ekmeyi bende biliyorum, tohum yok ama işte bizde... Neyse seni izleyerek görecem artık bu işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 side quest mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 aynen side quest. Main questler çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 kesin noyan abi. no doubt bu arada sağlam drama dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 herzamanki noyzura hikayeleri gibi sürreal bir çalışma.hikayedeki tek reel kısım facebooktan karı eklemek.sdfs ayrıca kızın problemi senin kaslı vücudun veya enerji yollaman ilede düzelmez abi.çok istiyosan yardım etmek psikolojik yardım alması için uğraş kızın. mitomani dediğin öyle boş beleş bi hastalıkta değil.başedilmesi en zor en sikko hastalıklardan biri heralde.sıradan bi insan olsan hiç uğraşma kaç derdim.ama çivi çiviyi söker de yapabilirsin bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Ya bu noyzura son postlarında pati öyle pati böyle ihtiyacım yok benim boş boş konuşan adamlarsınız diyip rage atmamış mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 girdiği her ortamdan dışlanınca, hiçbir grupla uzun süreli tutunamayınca, böyle internette sağa sola artislik hava yapıyor işte buna psikolojide 'yansıtma' denir yani kendi adam yerine koyulmayan kişi, başka kişileri adam yerine koymamaya çalışır tabi toplumda bir yeri olmamakla falan da alaaksı var bu durumun terapiye almak lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar