Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşık olduğunuz birinin yalanlardan kurtulmasına yardımcı olmak.

Kyra

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Kyra said:

Feamer said:

yazıldıysa ekleyin:
- yalanlarından kurtulmasını sağlamayı, becermek için nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun?

Çok güzel bir ambians oluşturup güzel bir masaj yaptıktan sonra bir sonraki stage'de hardcore hack'n slash yaparken bir an tam içindeyken vucudum onu bir yılan gibi sımsıkı tutarken saçından kavrayıp gözlerimizi olabildiğince yakın tutup ona " gözlerini sakın gözlerimden ayırma , tüm yalanlarından vazgeç ve sadece kendin olmanın özgürlüğünün tadını çıkar " deyip dudaklarına güzel bir öpücükle erirken tüm kaslarımı da eş zamanlı olarak serbest bırakıp onu sevmeye devam ederek...
Denemeye değmez mi ?

Ya onu bunu bırakta şu Survivora başvursana lan, olmadı Sekoyu sponsor tut 6 ay body kas öyle başvur. Bu kafayla kesin Acunun dikkatini çekersin bak bi düşün sdf

katılıyorum, en az 1 sene fenomen (mavra) olacak potansiyeli var
Sosyal ağlarda paylaş

Ulgio said:

Abi noyzurayı özledim ya.Bikaç ay önce kadıköyde karşılaşmıştık sarıldık falan, efsane adam arkadaşlar. Özenip kıskanıp durmayın şu adamı.

Sana gelince arkadaşım, işleyin demir ışıldar diyorum. Kız güzel mi değil mi onu söyle bi de ?

Kız inanılmaz güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

Ulgio said:

Abi noyzurayı özledim ya.Bikaç ay önce kadıköyde karşılaşmıştık sarıldık falan, efsane adam arkadaşlar. Özenip kıskanıp durmayın şu adamı.

Sana gelince arkadaşım, işleyin demir ışıldar diyorum. Kız güzel mi değil mi onu söyle bi de ?

Kız inanılmaz güzel.

SS?

Bir de biz tanıyalım şu noyan'ı.
Sosyal ağlarda paylaş

inyormaynd said:

Kız senden büyük değilse sağlam sübyancıymışsın umarım yakın zamanda başına bir şey gelir.

En azından cumartesileri iki bira ile yalnız dönmüyorum. Arkadaşların yok diye üzülüyorsun. Dilersen biraz birlikte takılalım. 94'lüler 20, 95'liler 19, 96'lılar 18, 97'liler daha onyedi thats my limitmiş. Vay 2014 yılındayız büyüdük sanırım biraz ve zaman geçtikçe daha yakışıklı oluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

inyormaynd said:

Kız senden büyük değilse sağlam sübyancıymışsın umarım yakın zamanda başına bir şey gelir.

En azından cumartesileri iki bira ile yalnız dönmüyorum. Arkadaşların yok diye üzülüyorsun. Dilersen biraz birlikte takılalım. 94'lüler 20, 95'liler 19, 96'lılar 18, 97'liler daha onyedi thats my limitmiş. Vay 2014 yılındayız büyüdük sanırım biraz ve zaman geçtikçe daha yakışıklı oluyoruz.

Abi sen nerdesin birlikte takılalım madem eğer böyle bir bollduk varsa...Jeremy Irons gibi oluruz işte
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

inyormaynd said:

Takılalım bana uyar. Noyan'ın wot'larını bir de kendi ağzından bizzat dinlemiş olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

herzamanki noyzura hikayeleri gibi sürreal bir çalışma.hikayedeki tek reel kısım facebooktan karı eklemek.sdfs

ayrıca kızın problemi senin kaslı vücudun veya enerji yollaman ilede düzelmez abi.çok istiyosan yardım etmek psikolojik yardım alması için uğraş kızın.

mitomani dediğin öyle boş beleş bi hastalıkta değil.başedilmesi en zor en sikko hastalıklardan biri heralde.sıradan bi insan olsan hiç uğraşma kaç derdim.ama çivi çiviyi söker de yapabilirsin bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

girdiği her ortamdan dışlanınca, hiçbir grupla uzun süreli tutunamayınca, böyle internette sağa sola artislik hava yapıyor işte

buna psikolojide 'yansıtma' denir

yani kendi adam yerine koyulmayan kişi, başka kişileri adam yerine koymamaya çalışır

tabi toplumda bir yeri olmamakla falan da alaaksı var bu durumun

terapiye almak lazım aslında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...