Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 utku erkek olabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 ırmakda kütür kütür müş.bu aralar çok yalnızım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Esh said: utku erkek olabilir ya fark eder mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 match ettiklerinle dialog anlamında tek basarının hi, hey, merhaba olması. bakınız bu bir dramdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 saniye 1 den grotesk edebiyatin turk hikayecilerine etkisi diye mevzuat yazarsan mesaja muhtemelen kalici blok yersin.. alti ustu 2 emiscez ne diyo bu slk diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 -Deno- said: yatın kalkın dua edin de tinder'a girmiyorum. gir de görelim genç, boş konuşma yeri değil tinder, er meydanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 aktiftablet said: -Deno- said: yatın kalkın dua edin de tinder'a girmiyorum. gir de görelim genç, boş konuşma yeri değil tinder, er meydanı kız arkadaşım sger :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Bu ortaları gole çeviremiyoruz çünkü public spaceteyiz. Ama ben privateta olduğumuzu ve deno ile kız arkadaşı temsili adındaki gifimi paylaştığımı hayal ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 bombilo said: match ettiklerinle dialog anlamında tek basarının hi, hey, merhaba olması. bakınız bu bir dramdır. çünkü kızlarımızda hiçbir ilgi alanı, dinlediği müzikler kısmı ve selfie hariç fotoğrafı olmadığı için hey hariç bir giriş cümlesi olamıyor. şu dediklerimden biri olsa oralardan muhabbet açılacak ama yok hem köküne kadar kültürsüz olup hem de bu kadar özgüven sahibi olmak çok ayrı bir kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 like lamıcan o zaman illa match im olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 genel olarak layklamıyorum zaten. artı fake profil gibi geldiği için de layk atmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 -Deno- said: aktiftablet said: -Deno- said: yatın kalkın dua edin de tinder'a girmiyorum. gir de görelim genç, boş konuşma yeri değil tinder, er meydanı kız arkadaşım sger :( ben de hiç tinder kullanmadım, uzaktan duyup duyup acaaib bişi oldugun düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 -Deno- said: aktiftablet said: -Deno- said: yatın kalkın dua edin de tinder'a girmiyorum. gir de görelim genç, boş konuşma yeri değil tinder, er meydanı kız arkadaşım sger :( Belki hoşuna gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 dindar da kizlar teklif ediyormus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 1 deno 100 tinderlıyı döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 +15 alan bagcilarda mi aliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 arabistan'da filipino'lar teklif ediyor beyler ama işte icraat olamıyor malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Kaldigim otelde de kullanan varmis. 2km yaptim range'i 10 12 kisi falan buldu 5 match 3 fuck. Gumbet barlar sokagindan da iyi dusuyo yabancilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 bobrek hala duruyorsa sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 gumbette milfhunter olursun ancak, dombili ruski, obez ingiiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 o obezingiliz den vatandaslik alan 100 lerce zaxa mevcut..simdi hepsi kralicenin emrinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 3 sene vatandaslik almak icin kiminle yasayacagina bakarsin o kadar degil ingiliz sarah turk musa aski olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 o kadar değil derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Ingilize pek denk gelmedim de. Ruskilerden 10 da 7 falan gayet fit tas gibi hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 mokoko said: arabistan'da filipino'lar teklif ediyor beyler ama işte icraat olamıyor malesef :( niye dönmez lan tırsıyor musun uçkur kesme cezası mı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar