Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 KillJoy said: abi önceden de yazdım. hayat koçluğu yapıorm tanıdıklara, cüzi bi meblağ karşılığında. internet ortamında en önemli şey fotoğraf, onu da hallediyorum. türlü taktikler ile her 2 buluşmanın 1'i skor garantisi veriyorum. yalnız en kıl olduğum şey, 2 ay önce adamı bi kızla buluşturmuşum. 2. buluşmada skor yapıo sonra, abi ben hoşlandım bu kızdan diyip gelişimini yarıda bırakması, kızla çıkıo gerçi hala ama.. yani. neyse yorum yok abi bana yap, ciddiyim, gereken cüzi meblayı hallederiz. hayır bizim köpekle fotoğrafı koydum artık son çare şöyle bekliyorum https://www.youtube.com/watch?v=LdLQf1Ef9Ns
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 o kadar eşleşiyorum ama genelde konuşmaya isteksiz, kısa kısa cevap verenler oluyor.sizde de böyle mi?
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 çok güzel yardıran da var slm nbr iyi sen şeklinde mala bağlayan da sirküle edin gençler başka yolu yok ilk 5 6 mesaj ilerlemiyosa dünyanın en iyisi olsa da salın burçlara inanmaya başlicam artık yahu
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 benjani said: o kadar eşleşiyorum ama genelde konuşmaya isteksiz, kısa kısa cevap verenler oluyor.sizde de böyle mi? ben de aynı cevap veriyorum bazen, çok coolsun diyip konuşmayı kesiyorlar. TÜRK KADINI BENİ KANSER ETTİ
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 merak edip indirdim ve türk ırkına olan inancımı yitirdim arada güzel kız geliyo, hemen bakıyorum ismine "yabancıymış..."
Flam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Esh said: herkes 2 sene icinde bosanacak İki seneye gelmeyip bosananlardanim da. Bosanmis insan da biraz useniyo gibi ya tindera filan. Aylar da oldu yani ilk zamanlar saskinlik oluyor daha kendime gelmedim filan diodum da baya baya sukunet iyi geliyo. Ustelik oyle tartismali kavgali da degildi yani evlilik oyle bosanirken bile tartismadik. İste insanin basina is gelince bazen en yakinindakiler bile korkuyo yanasmaya. Lol Sadece ilk gun eve gidince yalniz kaldigimda ortaokuldan beri ilk kez agladim. Onu da bilmiyor neticede. Hehe. Ama burda basligi okuyup geyiklere guluyorm mesela arada. vakit olsa heves olsa yukleyip bakilmicak yer de diil.
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 ben 1 saat anca dayanıyorum, sonra boşanıyorum.
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 1 saat yine iyi, 15 dk da boşananlar biliyorum ben
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Artariel said: bu gece bereketli +15 beğeni oldu adam vanquished
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 bosanmak iyidir la takmayın, gozunuz acılır
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 yatın kalkın dua edin de tinder'a girmiyorum.
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 tek foto koyarım, bütün like'larınızı match'lerinizi çalarım. herkes akıllı olsun.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 https://i.hizliresim.com/LOPmkZ.png İstanbul a taşınmam lazım =/
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 ogre olduğumun gerçeğini şu topicte birkez daha kabullendim sdf
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 az kaldi sık disini ..uberallesde acisini cikartirsin..bisiklet binme filan da varsa ..ubermatch..
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 hiçbiriyle muhabbet sürmüyo çok ya acayip bayık kızlar asdasd bir de çok bir boklarmış gibi ego falan yapıyorlar konuşurken, kafanın içi boş resmen baya gülüyorum. o artisliklerinden sonra çat diye tarafımca unmatch yiyince ne hissediyodur acaba
Öne çıkan mesajlar