Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 senko said: minsk'e koydunda noldu abi yarın kadıköye gel diyebilcek misin kıza sdf niye demesin kız da niye gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 senko said: benim tinder'la olan sıkıntım, eşleşemiyorum kimseyle sdf küfür mü edeyim bunu mu istiyon sen.. blackice havala ediyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Llama said: senko said: minsk'e koydunda noldu abi yarın kadıköye gel diyebilcek misin kıza sdf niye demesin kız da niye gelmesin kız minskt'te çünkü abi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 la olum istanbuldan kız beni görmeye geliyordu lan.. bu ecnebiler çıkar gelir ben kalktım başka şehirlere gittim kız görecez kızı silkeleyecez diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Ben yeni app yapıcam. Tinder'dan ekmek çıkartamayanlar illa gelir, "umut" olacak adı appin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 senko said: benim tinder'la olan sıkıntım, eşleşemiyorum kimseyle sdf gerçi kızları da suçlayamyıyorum, bakınca sırf tipten 5 yıl yer bu diyip geçiyorlardır onlarda. tinder fotoğrafına koyduğun rocco's modern life resmine mi bakıp 5 yıl yer diyorlar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 http://orig13.deviantart.net/5b4a/f/2016/023/9/d/hands_clapping_by_hano22-d9p0ppp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Senko kadar kendinden nefret eden birini görmedim lan hayır ağır çirkin olsan anlarım yazdıklarını da genel olarak özgüven eksikliği hep.Bokun olamayacak tipler götürüyor hatunları sıkıntı tipin değil sensin SENKO!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 adam zengin özgüvenin parasını verir alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 senko forumda öyle ya normalde öyle değil cevherinin farkında ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Promenader said: adam zengin özgüvenin parasını verir alır abi bende bunu diyorum lan gerekirse çıkar cizdanı koy masaya diyorum yok anlatamıyoruz ah bu izmirde olsa ben bunu adam ederim de işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Hee o zaman ezik rpsi yapıyor forumda güzel taktik /alkısh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ad3m said: Senko kadar kendinden nefret eden birini görmedim lan hayır ağır çirkin olsan anlarım yazdıklarını da genel olarak özgüven eksikliği hep.Bokun olamayacak tipler götürüyor hatunları sıkıntı tipin değil sensin SENKO!!!1 Senko oyle. Cirkin desen cirkin degil Guzel desen guzel degil Erkek desen degil, kadin desen degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Masticore said: Senko oyle. Cirkin desen cirkin degil Guzel desen guzel degil Erkek desen degil, kadin desen degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 senko intersex mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 senko said: Llama said: senko said: minsk'e koydunda noldu abi yarın kadıköye gel diyebilcek misin kıza sdf niye demesin kız da niye gelmesin kız minskt'te çünkü abi? :) Kadikoy desem yine iyi kartala gel derim. Hatta eagle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 belki kilodandır dedi kilo verdi hala aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 kilo fark ettiriyo aslında ama senko nun biraz da giyime bakması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Ben senkoyla evlenirdim ama başım bağlı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Masticore said: ad3m said: Senko kadar kendinden nefret eden birini görmedim lan hayır ağır çirkin olsan anlarım yazdıklarını da genel olarak özgüven eksikliği hep.Bokun olamayacak tipler götürüyor hatunları sıkıntı tipin değil sensin SENKO!!!1 Senko oyle. Cirkin desen cirkin degil Guzel desen guzel degil Erkek desen degil, kadin desen degil. ahahah adam haklı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 güzel insan senko Daha 2-3 gün önce gıdısını okşadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ben hiç yüzyüze görmedim ama forumdan fotoğrafını gördüğüm kadarıyla ben de gıdısını okşamak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 bir insanın ramses'e gıdısını okşatmak için kaç duble içmesi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ramses'in eli kolu rahat durmuo. ben niye okşatayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 ramsesi hakket idare etmek zor bir dönem çok takıldıydık izmirdeyken.. adam en kızgın boğadan daha da kızgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar