WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 dasaa iyi adam aslında ama çoğu zaman illa post atmam lazım derdiyle gerizekalıca yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 _Rave said: abi tipsizseniz kendinizi sadece tipinizle satabildiğiniz/pazarlayabildiğiniz bi app'yi niye kullanıyosunuz ki en baştan? 0 match alıp kendinize acımak içinmi? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 WaNTeD said: dasaa iyi adam aslında ama çoğu zaman illa post atmam lazım derdiyle gerizekalıca yazıyor tanistik mi bilaer? tanisalim, konusalim sonra karar ver bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 tanısırız ama yarın gidiyorum bu aksam son, haftaya doncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 hmm ben de 12sinde gidiyorum :/ 1.5ay sonra donucem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 gençle rşuna bir bakın ya https://badoo.com/search kafayı yiycem yok beğenmez anlarım da hiç bir tepki yok fake mi profiller anlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 dasaaa said: badakizmi öğrendiğim iyi oldu sağol dasa reyiz hey dasa çok yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 okk kalbimdesin dasaaaa seni beklicem bakir <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 @mrlee tinderdaki portföy daha kaliteliymiş abi, badoo'nun izmir sayfası çernobil müzesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 yoo çok iyiler var fakat tepki yok eskiden foto bulup profil açıyormuş gibi yazmışlar badoo için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Seele said: Jaegerjaquez said: Benden korkuyolar genelde jdndbbdnd aga bana ekmek cikmiyor deme LÜT FEN. Türkiyede çöp ya da ben çok beceremedim daha faggot tipli erkeklerden hoşlanıyo kızlar bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 la neden match cikmiyor diye uzuluyordum. cok sagol ja..sdfhasdfgsahjf...quez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Jaegerjaquez said: Seele said: Jaegerjaquez said: Benden korkuyolar genelde jdndbbdnd aga bana ekmek cikmiyor deme LÜT FEN. Türkiyede çöp ya da ben çok beceremedim daha faggot tipli erkeklerden hoşlanıyo kızlar bu ara brad pitt kal dedik, bulk olma dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Kim takar türk kızlarının neyden hoşlandığını shdhbdbdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 yok ama artık cidden öyle ayı kaslılar yerine hafif göbekli koç %50 burslular daha çok seviliyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Dun akşam locatıonı Avusturya yaptım. 20 like attım sabah 4 match vardı. Kezbanism teorim dahada guclendi. (Süper like yapan bile oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Yas ilerledikce kadinlar daha makul hedeflere yonelioyrlar. Etrafinizdaki hafif gobekli arkadaslarin prim yapmasi ondan. Yoksa kasliyi bulsalar tecavuz ederler yine, onda bir sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bmw kasin onune geciyo 22den sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Remus said: Dun akşam locatıonı Avusturya yaptım. 20 like attım sabah 4 match vardı. Kezbanism teorim dahada guclendi. (Süper like yapan bile oldu) Cunku orda tinderda tanisir egleniriz, sevisiriz diye bakiyorlar. Burda burc uyumumuz nasil, parasi var mi, isi ne, alevi mi, cocugumuz nasil olur diye bakiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 yurtdışında baya fazla bot var, match oldu diye hemen sevinmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 1010 luk hatunlar matchlemiyor. İnanmıyorsan dene. Avrupa ülkesi şeç manual lokasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Remus said: 1010 luk hatunlar matchlemiyor. İnanmıyorsan dene. Avrupa ülkesi şeç manual lokasyon. daha önce uk'deyken kullandım, 20 match geliyorsa 10 tanesi falan bot oluyordu o yüzen yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bu işlerden anlayan vardır aramızda. Yapsanıza bunun islamiyetli evlilikli versiyonunu. Koca arayanlar, Kezbanlar oraya kaysın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 koca arayan kezban dolu zaten su an tinder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Esh said: Bmw kasin onune geciyo 22den sonra https://i.hizliresim.com/o7avy9.jpg 1 serisi kurtarır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar