stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Türk kızı eşleşip ne arıyor acaba. İki sohbet ediyorsun. Havadan sudan. Sıçabileceğin, IQ nu veya hanzoluğunu gösterebilecek hiç bir detaylı sohbet dönmüyor yani. Sonra unmatch geliyor.. Uzun süre konuştuklarında da, olay niye tinder kullanıyorsuna geliyor. Sohbet ediyorum diyor. He iyi deyip ben siliyorum. Kimiside çok cesur, eli öpülesi insanlar. Eşleştik bir kere yapıcaz artık kaçarı yok mantığı var.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 para herkeste var maaş bordrosu koy, gelecek vaad etsin.
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 olm bana gelene kadar ne zenginler vardır tinderda.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 benim profil fotografim takim elbiseli kopek. hala geliyor birileri hacit... profile "DUSUNUYORUM AMA VARIM! (dilbilgisi kurallarinin onemi keh keh) Not seri katil degilim, tek cinayetim var (oo espri)" falan mi yazdiniz ki? yoksa illa ki birileri dusuyor.
Shean Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 takım elbise ve köpekle foto koyarsan tabi düşer
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 abi kopek takim elbise giyiyor..... ben yokum hic
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 eslesince sakın slm hi fln yazmayin direk seftali fotosu yollayin
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ben sektirmeden sağa atıyorum bir de. ona rağmen tık yok sdf
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 kuran mı yırttın kardeş, o nasıl match bulamama
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 tipim bayağı yamuk yumuk bişi büyük etkisi var bunun.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 çok övündüğün paranla fotoğraflar koymayı denedin mi?
raptoid Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 kendinizi tatmin etmek istiyorsanız fake gpsden lokasyonu moskova yapın bayaa bayaa matchde geliyor elalemin ortalaması çok yukarıda bizde travestiden başlıyor.
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 biraz geriye doğru okusan bence olur bu iş.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 benim 1 tane match var abi o da kazara atmış heralde, amerikadayken geliyordu halbuki günde 2-3
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 abi bu konuda her türlü yaşam koçluğu sağlıyorum diyorum, patiden hiç kimse ciddi ciddi gelip de abi benim böyle bişeye ihtiyacım var demedi. yardım ettiğim kişi tamamen gizli kalacaktır. hayat boyu bi işine yarayacak bir öğreti veriyorum. tecrübelerimi aktarıyorum. üstüne garanti de veriyorum. bilimum internet üzerinden yürüme garantisi. [hr] nasıl magnet haline geleceğiniz içinde bi trailer vereyim burdan: benden sonra siz haftasonu sabahları avakadolu omlet yapan, pazar günleri caddede bisiklet süren, tek başına kamp yapan her sabah 6buçukta kalkıp yoga yapan. cuma akşamları hard parti takılan,artık burnumu hissetmiorm diyen. evinde sürekli bi blush, bi kırmızı hatta terra italia falan olan. .... sonsuza kadar sayabilirim. herkesin imreneceği yapmak isteyeceği, enterasan bulduğu şeylerden. ayrıca fotoğrafçılık + ps skillimle de her zamankinden daha iyi bi görünüme kavuşacaksınız. ilk tanışma için, yazışma taktikleri, dersleri. ilk buluşma dersleri.. vs vs..
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ücreti konuşuruz, ne istiyosun amacın ne vs vs.. sen kjlsdfdgdg dersin, bende öyle derim. ama kız öyle demez. kendini nasıl pazarladığına bağlı. hah bu arada zorlarım! düzen,disiplin olmalı! yalnız kimseye yapamayacağı bişi yaptırmam. harbiden 6.30da yoga nedir? 18.30 da olabilir. ama kimse 6.30 da yapıp yapmadığını bilmez.
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 bu arada kanlı canlı buluşma heycan yenme sınavlarından. sex üzerine dersler bile dahil edilebilir. (sex konusu +extra)
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 kiljoyla cankiligin kitabını yeniden yazmaya var misiniz ?
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 yok abi daha yaratıcı bi slogana ihtiyacım var
Öne çıkan mesajlar