Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Tinder?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben öğle arası foto çektirdim fotorafçıya sırf oraya koymak için. arkaya da gökkuşağı gibi renkli bi font seçtim. altında foto cahit yazıyor ama o kısmı kesicem şimdi bilgisayarda.
Mesaj tarihi:
Ahahah dimi ben de çok seviyorum onu.

Lan asker resmi diyince ben askerde kali pozu vermiştim silahlıkta

http://image.buzzintown.com/files/event/upload_32000/upload_original/279808-durga-music-dance-performance.jpg

Şu olay ama her elde bi tane keleş var. Adamları da böyle saçma bi iş için zor ikna etmiştim falan. Sonra tel bozuldu silindi gitti resim böhürt
Mesaj tarihi:
abi hangi mallarla aynı ortamdayım diye bakayım dedim adamlara

o sırada gayri ihtiyari 3-4 adamı sağa parmak hareketiyle diğerini göreyim diye likelamak suretiyle değiştirdiğimi farkettim. :(((
Mesaj tarihi:
abi öyle tipler geliyorki tatava yapma bas geç yapamıyorum. her 10 kızdan 7 si çirkin geri kalan üçüyle de biz eşleşmiyoruz sdfds
Mesaj tarihi:
bi de tinder'da profil resmimiz gözükmesi için facebuk'da profil fotosunun herkese açık mı olması lazım. öyleyse eğer çok gülerim sdfdsjuhfdks
Mesaj tarihi:
kozalak said:

olm istanbul beşiktaş gibi yerde kimseyle eşleşemedim (bi kişi hariç). ben nabayım.

ben de aynı kaderi paylaştım.

allaha dava açalım beraber daha güçlü oluruz
Mesaj tarihi:
profil fotosunu herkese açık yapmak lazımmış sdfs

millete boş resim olarka çıktık ak. bas gçe yapmışlardır. bi daha çıkma şansımız var mı acaba ahhaha
  • Yeni Oluştur...