Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 askerlik fotonu koy bence o güzel ;););););););););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 oğlum edit profile denen bir düğme var, aklınızı kaybettiniz iki hatun peşinde lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ben öğle arası foto çektirdim fotorafçıya sırf oraya koymak için. arkaya da gökkuşağı gibi renkli bi font seçtim. altında foto cahit yazıyor ama o kısmı kesicem şimdi bilgisayarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 kimlerle tinderlıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 siz seçiyosunuz olm gösterilcek fotoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Ahahah dimi ben de çok seviyorum onu. Lan asker resmi diyince ben askerde kali pozu vermiştim silahlıkta http://image.buzzintown.com/files/event/upload_32000/upload_original/279808-durga-music-dance-performance.jpg Şu olay ama her elde bi tane keleş var. Adamları da böyle saçma bi iş için zor ikna etmiştim falan. Sonra tel bozuldu silindi gitti resim böhürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 paticik.com bölümüne pek bakmıyorsun sen galba torpilli ya da anlamamazlıktan mı geldin? dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 cacodemon said: application i yuklemedim. buradan takip ediyorum, daha eğlenceli. aynen SDFJNDSFNSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 eslestiklerinden cevap gelmiyor abi. Bildirim falan da gelmiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 abi erkekleri göstermeyi açtım muhteşem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 izmirdeysen hala eşliyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 abi hangi mallarla aynı ortamdayım diye bakayım dedim adamlara o sırada gayri ihtiyari 3-4 adamı sağa parmak hareketiyle diğerini göreyim diye likelamak suretiyle değiştirdiğimi farkettim. :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 lan hep gavurlar geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 abi öyle tipler geliyorki tatava yapma bas geç yapamıyorum. her 10 kızdan 7 si çirkin geri kalan üçüyle de biz eşleşmiyoruz sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 olm istanbul beşiktaş gibi yerde kimseyle eşleşemedim (bi kişi hariç). ben nabayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bi de tinder'da profil resmimiz gözükmesi için facebuk'da profil fotosunun herkese açık mı olması lazım. öyleyse eğer çok gülerim sdfdsjuhfdks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 kozalak said: olm istanbul beşiktaş gibi yerde kimseyle eşleşemedim (bi kişi hariç). ben nabayım. ben de aynı kaderi paylaştım. allaha dava açalım beraber daha güçlü oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 profil fotosunu herkese açık yapmak lazımmış sdfs millete boş resim olarka çıktık ak. bas gçe yapmışlardır. bi daha çıkma şansımız var mı acaba ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 benim profil fotoğrafı herkese açık değil ama eşleşen 3 kişi var ne ayak. Boş resme mi bakıp beğeniyor hatunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 sadece arkadaşlara açıksa da oluyormuş. benim direkt sadece kendimdi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bana erkek göstermeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 onlar male/female ayırımını bilmeyen ayılar genelde. ya da gey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 BEN KADINIM MI YAPIYOLAR OF lanet olsun heyecanlanıyorum yeni birini görünce.ayrıca hala beğenenim yok lanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 avrupa'da yaşayan bir arkadaşım aylar önce söylemişti, ordan deli hatun kaldırmış ama tr de işe yarayacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ^ yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar