aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 penisi mi buyukmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 tense den olmadığı kesin. bu arada biriniz de doğrusunu yazsın, öğrenelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 FEHMI THE HEARTBREAKER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 fehmi ya adam fehmi varmı lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 why are you wanting fehmi olsa olma mı. yalnız konuyu neresinden devam ettiriyoruz ya kbsjnfömgb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ulan king regards yazdı diye lectre'yi linç ettiniz, şurda 2 gülüp geçtiniz, yazık oldu cocuga :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 fehmi fuck tense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 vala bu ingilizceyle, şirketim tüm müşteri ilişkilerini götüyor olmam bana yetiyor. o da çok içerlemeseymiş kingini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Grego said: why are you wanting fehmi olsa olma mı. yalnız konuyu neresinden devam ettiriyoruz ya kbsjnfömgb. do you kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 zaten salladım, fehmiyle bozmuş. gel unutalım fehmi yi vatsapa geçelim dedim. niye unutcam kie dedi. en azından doğru tense öğrendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 fehmi nasıl biri böyle hatun fehmi aşağı fehmi yukarı bide istediğim adam fehmi diyor vay ake ne fehmiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 O nasıl şirket lan. Hani kelime bilmezsin, yanlış yazarsın falan neyse de. Baya belediye otobüs şoförü ingilizcesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 faturaları da ben kesiyorum, hesap et artık. bu yazın 3 aylık yükleme bütçesi de 12 milyon yüro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Whatsapp a gecelim kismini nasıl yazdin tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 fehmi is the man I do want dediği zaman oradaki do becermek anlamına mı geliyor? yapmak? ben yapmak istemek. erkek. fehmi. erkek fehmiyi ben yapmak istemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 bıngıldak sen de mi ya yabancılarda kadınlarda do fuck kelimelerini kullanabiliyor sıkıntı yok becermekse yani its k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 öyle bir kullanım var abi vurgu için kullanılan. i do want çok istiyorum oluyor işte, kız fehmi için yanıp tutuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 do yapmak değil mi abi nasıl vurgu için oluyor? I do my homework dediğimiz zaman homework'e mi vurgu yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 fiilin öncesine gelince vurguluyor abicim zarf gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 oluyor iste, kurcalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 I do do my homework, "you don't do your homework." suçlamasına cevap olarak bastıra bastıra söylemek için kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 iki kere ard arda do doğru olamaz ya saçmalamayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 sana mi sorucaz birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Nekro said: Whatsapp a gecelim kismini nasıl yazdin tam olarak do you have privacy concerns about whatsapp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar