dana22 Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 e abi sen ise yarar kesimin zaten gobeginde yasiyormussun ki..faydasi olmayana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Esh said: whiplr kullanıyım dedim. o da oyle aylık sdfs bi de bu memleket için değil abi bunlar cidden. aslında parasını verirsen sen de parasını verenle tanışırsın, bence tam türkiye gerçeğine bu program, arayan ve aranan kadın/erkek basıyor parayı eşleşiyor wow oyuncusuyla kınayt oyuncusunu karşılaşmak gibi, elbette her iki grubun kullanıcısı arasında benzer profiller de çıkabiliyor ama çoğunluk böyle deil yanlış mı düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 kızlar para vermiyor bu uygulamalarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Sonra cinsiyet eşitliği.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 kızlar arasında yaygın tinder, çevremdeen biliyorum baya ordan tanışıp buluşan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ARkadaş artık düşmüyor lan bukadarmi artti erkek kullanıcı haahha resmen düşmüo artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 olm bu kadar kadın hangi matchmaking programını kullanıyor bir söyleyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 dışarı çıkyıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 camdan baktım dışarda kadın madın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Bana kadın bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 karııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Türkiye'de kadınların matchmaking programına ihtiyacı yok abi. Dışarı çıkmasına da gerek yok. Erkekler kapının önüne yapışıp anırıyorlar. Daha dün karşı apartmana polis geldi ordan biliyorum. Hayır kadın istemiyor, zorluyorsun, olmayınca neden orospu diye bağırıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 orospudur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 eleman adam degildir belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 olm nerelerde yaşıyosunuz la sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 AHAHAHAHAH https://www.theverge.com/2015/3/25/8277743/tinder-hack-bros-swiping-bros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 yok bana robot bile gelmedi :) en düşüğe aldım 5km alanımda hergün 100er karı kız düşüo ekrana yok lan yok eskiden günde 5 tane düşerdi şimdi 5haftada 5 tane bile düşmedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 sag swipelamaktan başparmagım çürüdü daha çerçöp bişeyler bile çıkmadı nasıl iş lan bu platinyum sanki hamına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 oha paralı olmuş ahahahah beğeni satın al beğeniniz bitti nedir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 yoo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 red tinderı kırmıştır belki. demek ki burdan amerikaya kadar likeladı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Kojiroh said: Bana kadın bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Quel-Thul said: sag swipelamaktan başparmagım çürüdü daha çerçöp bişeyler bile çıkmadı nasıl iş lan bu platinyum sanki hamına.. e tüm türk erkeği herkesi sağ swipelarsa ne bekliyosun abi? platinyum haline getiren sizsiniz. o da tüm armutlara bakıyo en iyi armutu swipelıyo nasolsa bu da beni likelamıştır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 moriarty said: red tinderı kırmıştır belki. demek ki burdan amerikaya kadar likeladı adam. sdfjlks abi bana beğeni hakkınız bitti 12 saat bekleyin ya da 22tl öde diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 paralel evrendeki tindera mı girdim acabna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar