Rerore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 http://www3.pictures.zimbio.com/pc/Shaquille+O+Neal+Shaquille+O+Neal+Girlfriend+Uj8E4rL91Vcl.jpg http://a.abcnews.go.com/images/Health/abc_shaq_tony_piggyback_kimmel_thg_111202_wmain.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 hey maşallah ablamız baya feyz li herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Kesin ip var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 shaq 140 kilo fln vardır herhalde lan di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/06/25/article-2669231-1F1BFE7900000578-820_634x545.jpg değiştmiş gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 topuklu ayakknıyla taşıyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 RamsesII said: Ya kerem kaç defa minyonla takıldın da insanları böyle suçluyorsun, minyon kadın gerçekten yatakta çok tatlı oluyor.Biraz da şirin bişeyse işveli cilveliyse değmeyin keyfime... bazen uber minyonlara sırf beni komple içine nasıl alacak diye merak ediyorum diye yürüyorum. sonra güzel akıyor yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Helal noyancığım, işi biliyosun valla ne diyim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Tinder nası gidiyo gençler? Ben pek randıman alamadım tip kötü diye. Bu mecra bana göre değil, keli gören kaçıyo amk Okcupid fena değil ama ara ara oradan pek matah olmasa da bişeyler denk geliyor size de tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Huzur islamda beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 ilk skordan sonra sıkıldım açmaz oldum yetiverdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 şu tinderi arkadaşla kız bulunuomuş diye göstermelik denedik, gidip oturduk avm kahvesine kızın biri düştü hakikaten selam falan diye daha muhabbete başlarken teşkilatlı şekilde laptoptan kızın tinder resimlerini image search attık hemen linkedini facebooku falan düştü okulu işi gücü bütün bilgilerini geri ifşa edince kız korkup kaçtı şsakfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Scorch sen neyin peşindesin, bir kız düşmüş abuk subuk gidip kızı kaçırmışsınız :) Alemsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 oklava yiyecek adam kafaya belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 mundar etmisler. simdi o kiz arkadaslarina soyliyecek tinderdan biri benim herseyimi buldu diye. biri nette biyere yazacak, kartopu etkisiyle hic kiz kalmayacak tinderda 3 gun sonra. bir tek evlenmeye adam arayan kezbanlar kalacak hadi gecmis olsun tebrikler scorch. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 scorch seni kınıyorum ekmeğimizden ettin bizi ya, erkek dayanışması diye bir şey var yaptığın iş mi senin.Zaten sıkıntıdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 https://www.59saniye.com/tinder-reklaminin-istanbulda-cekilen-bolumu/ yükleen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 pro su geldi mi onun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
garip_kont Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 app'de bir sorun var galiba hiç match gelmiyor 1 aya yakın oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 o sorun bende de var son 3 aydır. email attım adamlar sorunu biz çözemeyiz ama siz devam edin kullanmaya dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 daha bugün 5 kişi ile eşleştim manyak hatunlar gelmiş ya nerde ise ortamda gördüğüm bütün kızlar tindere dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Yanlis anlama ama o appden kaynakli degil senden kaynakli :) Bana daha dun match geldi yalniz fake cok dikkat etmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 NEYİ YANLIŞ ANLAMAYALIM BİLADER YÜZÜME KARŞI TİPSİZ MAL ÖKÜZ DEDİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
garip_kont Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 SodomVsGomore said: o sorun bende de var son 3 aydır. email attım adamlar sorunu biz çözemeyiz ama siz devam edin kullanmaya dediler. Harbimi ya sdffds DareJedi said: Yanlis anlama ama o appden kaynakli degil senden kaynakli :) Bana daha dun match geldi yalniz fake cok dikkat etmek lazim. abi bunu nasıl doğru anlayayım bir söylesene. neredesin bu arada 5 match aldığına güzel bir yerdesin :p Llama said: daha bugün 5 kişi ile eşleştim manyak hatunlar gelmiş ya nerde ise ortamda gördüğüm bütün kızlar tindere dolmuş alfa adamın hali başka oluyor ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 istanbula yeni erasmus dalgası geldi ayık olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar