µh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 abi kızı beğenmediysen beğenmedin niye ipnelik yapıyorsun, bir şey içersin birlikte gitmem gerekiyor dersin gidersin. bir şey mi yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 manletlar kız beğenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 ahha sen 2 metre falandın dimi yanlış hatırlamıyorsam. zeus kolaylık versin. @uh : bunların çok götü kalkmış abi. dediğim gibi tinder'dan facebuktan ordan burdan falan çok kovalayanları var. o nedenle o özgüveni kıvırıp geri tıkamak lazım. benle konuşurken öyle afralı tafralı sanki leydimsi ki watsapta falan. canlı karşıma geçen tipe bakıp 'puahahah' yapıp tükürmek lazım aslında sjdkfhkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 red yanan 2 foto koy tatava yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 yok lan foto koymam ifşaya karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 kendi fotonu koy zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Masticore said: Red said: Rerore said: Red said: ABİ kimse görmedi çok şükür. bugun hiç yaşanmadı. benle sır olarak mezara gidecek sdfdsfds kız 1 metre çıktı rıza baba zaten merak ediyordum niye caddede göremiyoz bu tinderdaki fotolara benzeyen insanları yok ama çok sinirlendim. hani instagramda onlarca fotoğrafı var. kızın yüzü bile fotoğraglardaki gibi değil yani o derece. nasıl bi fotojeniklik falansa artık sdfs. buluştuğum kızın o kız olduğuna inanamadım amk.hala inanamıyorum. kızı zaten arabayla falan alınca kendi de başarısına şaşırdı bi saçmaladı. bi de watsapta falan öyle bi konuşuyorki. kalkık götlü çirkin türk kızının başarılı bir yansıması. düşün yani ben ayıp olmasın diye 1 saat oturdum sonra kimseler görmesin diye kaçarak uzaklaştım. millet bunun peşinden koşturuyor sdfds. babam görse evlatlıktan reddederdi. Bu da erkek kezbanca bi bakış açısı olmuş lan. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 şu doğru allah belamı versin Red said: gitmişim bi de güzel arabayla almışım. o an düğün hayal etmediyse ibneyim sdfs. minyon tipde iyidir bea hiç yaşını göstermez fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 şu Red in olayı benimde başıma gelmişti.az bi farkla.kız yine minicikti ama bende a6 ile geliyorum diyip kiralık clio ile gitmiştim,kim kimden kaçmıştı sonrası belli değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2014 araba neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Dworgian said: Kyra said: şu tinder'dan tek bir kızla muhhabete girdim. o da doğum günümde bana geldi ama kapıdan girerken böyle ohh upuzun boylu kız geliyor diye sevinirken o upuzun boylu kızın aynı zamanda şişko olmasına yıkıldım..... işin kötü yönüde kızın yüzü güzel , boyu uzun, ama neden şişkosun yahu ... bir daha da tindera elimi sürmedim... son 10 yıldır hiç bir kız beni şekilsiz vucudun belli olmadığı fotolar ile kandırmamıştı. Abi sen zaten bu kadar womanizer iken niye tinder dan deniosun ki? Sokakta yürürken beğendiğini alıp gidio olmanı bekliyoruz senden ilk öpüştüğüm ve olaylara girdiğim kızı da icq'den bulmuştum. Ama yolda gördüğüm güzel kızlarla da yanlarına gidip içtenlikle iltifat ederek yoluma yürümeye de alışkınım. Yani bütün bunların dışında zaten son bir kaç yıldır dönemin en tutkusu yüksek kızları ben daha onları farketmeden bile beni target altına alıp gelip kendi kendilerine büyük bir heyecanla güzelliklerini sunuyorlar... Tinder'ı kullanma sebebim elimin altında eşsiz an yaşama olasılıklarını hiç bir bağım bile olmayacak insanlarla bağlayabilme potansiyeli olan süprizli bir aplikasyon olması. RamsesII said: Chick magnet Noyan. Abi snn facebook listesini de gördüm ben Tinder'a ne gerek var... Hiç tanımadığım ve beni tanımayan yani hakkımda hiç bir fikri olmayan kişilerle hakkımdaki önyargıların ağırlığı olmayan şeyler yaşamanın peşindeyim. Birde türkiyeye bir haftalığına bile olsa uğramış yabancı kızları tinderda görmek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 olm niye süslü laflar kullanion ekmeğimin peşindeyim desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 match yapamamış ki ekmek yesin 2 tane eşleşse 10 paragraf yazardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 abi tas fit ariyorsan cikacaksin odadan gideceksin anzere ordan taraya taraya geliceksin karadenizi.odun kesiyor mu ona bakacaksin.bulduklarinin cogu seni duvardan duvara firlatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 ekmek elden su gölden seksi makroya aldım reputation pointlerim sayesinde ama feeling kalitesi yüksek hazların peşindeyim. En yüksek leveldeki seks için biraz büyülü duygulara gereksinim var. Açıkçasını söylemem gerekirse mana derinliği olmayan sekslerde birlikte olduğum insanlarla yaşadığım yüzeysellikten daha fazlasını canım çekiyor... Çok fazla sevgi bağlarına sahip olduğunuz, sizi önemseyen ve hisseden birisiyle zaman limiti olmadan sevişmek , onunla uyumak ve onunla uyanmak çok güzel... Onu çok özlüyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 her bi şeyi niye wow ref'i ile yazıyosun abi. Yok mana, yok repu. Yok kızı tankladım, Kıza dps çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 senko said: olm niye süslü laflar kullanion ekmeğimin peşindeyim desene sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 senko said: olm niye süslü laflar kullanion ekmeğimin peşindeyim desene Karşim benim Bi ara komik olmayan resimlerle bi tane feysbuk açıp tinder yüklemeyi düşünüyorum. Üşenmezsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 alphadice resmini koy hergün 8 match garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Dostum amacım meçleşmek seksleşmek. Alphadice ı direk olmam lazım onun için, şu wow gazı bitince spora devam edeyim ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 minyonlar iyi de yatakta iyi demişler. ulan kızları beğenmeyin sonra 13cmlik adamlıklarınızın dengi olarak yatakta iyi diyin. başka sebebi yok bilmiyoruz sanki. bamya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Ya kerem kaç defa minyonla takıldın da insanları böyle suçluyorsun, minyon kadın gerçekten yatakta çok tatlı oluyor.Biraz da şirin bişeyse işveli cilveliyse değmeyin keyfime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 13 santim gayet ortalama tamam mı?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 pipi boyuna gelinmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar